Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Омразните нигерийци падат с 2-0, а Гришо излиза на корта.
изключително интелигентни и начетени хора и да попия от тях.
Това доста често се оказва и ключа към мотивацията,стремежа да се впуснеш в истинската наука и есенцията на дисциплината,която изучаваш.
пп:Аз лично докато съм жив,никога няма да забравя думите на един мой японски професор(за съжаление той вече не е между живите),който казваше така:"Мотивацията е духът на волята"!
Последна промяна от smoothc на 30 юни 2014 21:02, променено общо 1 път.
Когато преподавател ти е човек като Румен Стоянов, владеещ няколко езика, написал куп книги и превел "Сто години самота" на Маркес, стимулът наистина е впечатляващ.smoothc написа:изключително интелигентни и начетени хора и да попия от тях.
Това доста често се оказва и ключа към мотивацията,стремежа да се впуснеш в истинската наука и есенцията на дисциплината,която изучаваш.
пп:Аз лично докато съм жив,никога няма да забравя думите на един мой японски професор(за съжаление той вече не е между живите),който казваше така:"Мотивацията е духът волята"!

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
becks32milan написа:А сега какво работиш ?
Това интервю ли е някакво или?

Работя в сферата на маркетинга,но повече не коментирам!
- becks32milan
- Контакти:
smoothc написа:becks32milan написа:А сега какво работиш ?
Това интервю ли е някакво или?
Работя в сферата на маркетинга,но повече не коментирам!
Питам просто, нали не е наказуемо ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Винаги ми е било интересно какво трябва да учиш, за да станеш футболен треньор? 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Smoothc, въпроса ми беше как свърши в България, а не какво си завършил в България.Защо като си учил в Швейцария и САЩ си решил да се върнеш тук ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
vasilnv написа:Винаги ми е било интересно какво трябва да учиш, за да станеш футболен треньор?
НСА или треньорска школа .. има гугъл, момче

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
vasilnv написа:Винаги ми е било интересно какво трябва да учиш, за да станеш футболен треньор?
Ако говорим за България ситуацията е такава:
На практика нищо

Но все пак най-важното е да си свързан с футболните среди!
Последна промяна от smoothc на 30 юни 2014 21:53, променено общо 1 път.
Laetitia написа:Когато преподавател ти е човек като Румен Стоянов, владеещ няколко езика, написал куп книги и превел "Сто години самота" на Маркес, стимулът наистина е впечатляващ.smoothc написа:изключително интелигентни и начетени хора и да попия от тях.
пп:Аз лично докато съм жив,никога няма да забравя думите на един мой японски професор(за съжаление той вече не е между живите),който казваше така:"Мотивацията е духът волята"!Истинско удоволствие беше да присъствам на лекциите му.
Понеже в нашата сфера математиката е крайъгълен камък, без нея си безпомощен, имахме един професор, викахме му бай Иван... На първата лекция влиза, гледа залата пълна и вика: Смешници... След две седмици на лекциите имаше по 20 човека. Още си пазя пълният му набор лекции по МА 1 и 2, ЛААГ, ММТ и прочее. Този човек успя да обясни нещата по уникален начин и да превърне ужасяващите знаци, интеграли и уравнения в нещо забавно и елементарно. И най-важното, разбираемо и облечено с логика и нещо реално. Няма да забравя изпита си по едното от всичките( май МА 2), трябваше да се реши уравнението y''+y = ctg x. Шах и мат, забавление...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]