Берое Шампион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое Шампион
Разбира се,че не е възможно
И от финансова, и от футболна гледна точка няма как да стане
Хората го казаха,не сте готови още за ЛЕ,камо ли за шампиони
- battlestar31
- Контакти:
Чудеса стават ама то това Берое Шампион си е научна фантастика

battlestar31 написа:Чудеса стават ама то това Берое Шампион си е научна фантастика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти кажа това чудо вече е било реалност.И иронията то към Берое е крайно неуместна.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ако става въпрос за пари и лоби Локомотив сф Литекс лч Славия сф последните 15 години стошиха повече от 150 000 000 лв и к во направиха ??? искам да ми отговорите господа лобисти и сърфисти (кибер сърфисти )

Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
L'Empereur
battlestar31 написа:Чудеса стават ама то това Берое Шампион си е научна фантастика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научна фантастика са филмчетата там дето си ги гледкаш и се кръщаваш на тях !!! БЕРОЕ Е РЕЛИГИЯ !!!
zuekaa написа:Ако става въпрос за пари и лоби Локомотив сф Литекс лч Славия сф последните 15 години стошиха повече от 150 000 000 лв и к во направиха ??? искам да ми отговорите господа лобисти и сърфисти (кибер сърфисти )![]()
![]()
Ами Литекс е всяка година в Европа и може да се каже че има най добрият отбор в момента
Славия пък направи такива трансфери на вън че А група не може да ги надмине още пет години по доходност
Локото се закачи на кука
Но за да си шампион ти трябва повече от желание
Саме незнам от къде ги изчисли тези 150млн.?
То 15 няма а ти ни прети в космоса
You`re My Wicked Live
zuekaa написа:Ще допринесе това че най посещавания стадион последните 15 години ще получи своята награда
А да подкрепиш с някакви факти твърдението, че вашия стадион е най-посещаваният последните 15 години? Нещо статистика, официални данни... Защото всеки може да каже, че примерно в Куртово Конаре е най-посещаваният стадион през последните 30 години.
- battlestar31
- Контакти:
L'Empereur написа:battlestar31 написа:Чудеса стават ама то това Берое Шампион си е научна фантастика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научна фантастика са филмчетата там дето си ги гледкаш и се кръщаваш на тях !!! БЕРОЕ Е РЕЛИГИЯ !!!
Разкри ме и така да е Берое пак няма да стане шампион
- david_villa
- Контакти:
"Берое" е шампион, но само в сърцата на "зелените" фенове. Тая година 5-о - 9-о място (разпределя ги с "Локо" Сф, "Славия", "Миньор" и "ЧМ"). Има подкрепа, но няма кинти и толкова качествени футболисти за нещо повече (битката за евроквотите поне).
zuekaa написа:ivo1964 написа:Може и да стане - лошо няма. Особено в ситуцията на БГ футбола в момента. Но въпросът е: с какво това ще допринесе КАТО ЦЯЛО за първенството ни? Освен, че феновете на Берое ще бъдат доволни... А всички останали - мълчаливи, поне за 2-3 месеца...
Ще допринесе това че най посещавания стадион последните 15 години ще получи своята награда
Зуек, ти си бил много забавен бе:)))) Няма да влизам в полемика - кой е най посещаваният стадион. Имам един въпрос - може ли да се повтори резултатът 8:1 и може ли Левски отново да ви пуснат, за да сте пред Тракия респ. Ботев?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов