barca4ever написа:2004.. сега сме 2014, десет години по-късно, мале аз ако ти калитковци станат шампиони спирам да гледам футбол и ще ида живея в некой манастир![]()
Аз пък ще се изкефя тотално ако това стане.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
barca4ever написа:2004.. сега сме 2014, десет години по-късно, мале аз ако ти калитковци станат шампиони спирам да гледам футбол и ще ида живея в некой манастир![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
paceto написа:На европейското през 2004 Гърция става шампион само със 7 отбелязани гола като само три от тях само в елиминациите с по 1:0.
И тогава и сега излизат от групите с по 4 точки, така че започна доста да си прилича, а до момента Гърция има едва 3 отбелязани гола и са на прага на 1/4 финалите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта