Дани Кики разтрогва с Локо Пд, отива в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Дани Кики разтрогва с Локо Пд, отива в Черно море

Мнениеот San-Jose » 23 ное 2009 13:44

_RoKi_ написа:Трудно ще го вземете,ако е вярна информация...ЦСКА и Литекс,специално,също се гласят за него :)

То това е ясно, ЦСКА особено изкупуват една дузина играчи всяка пауза, Литекс и те се оглеждат да вземат колкото се може повече, а нашето ръководство разчита основно на свободни агенти...

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 23 ное 2009 13:44

И на двата отбора ще им лепне! Особено като поредното енигматично име.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 23 ное 2009 13:50

Халфът на Локо (Пд) Дани Кики се е сбил с фенове на Ботев в дискотека в Пловдив, стана ясно вчера. Екшънът станал в събота вечерта. Футболистът, от когото тръгна въргалът след мача Локо (Пд) - Ботев 0:1, бил нападнат в заведението. Кики обаче раздал няколко бързи крошета и разхвърлял натрапниците.
- Аз съм добре, за онези не мога да кажа същото - заяви снощи Кики пред "7 дни спорт".

Не знам,но явно си пада по нощния живот и обича да си създава проблеми.Да ли няма да има проблеми с дисциплината ако е вярно,че имаме интерес към него.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 23 ное 2009 14:13

more написа:Халфът на Локо (Пд) Дани Кики се е сбил с фенове на Ботев в дискотека в Пловдив, стана ясно вчера. Екшънът станал в събота вечерта. Футболистът, от когото тръгна въргалът след мача Локо (Пд) - Ботев 0:1, бил нападнат в заведението. Кики обаче раздал няколко бързи крошета и разхвърлял натрапниците.
- Аз съм добре, за онези не мога да кажа същото - заяви снощи Кики пред "7 дни спорт".

Не знам,но явно си пада по нощния живот и обича да си създава проблеми.Да ли няма да има проблеми с дисциплината ако е вярно,че имаме интерес към него.

Браво! Юнак! Може да играе и за Боксов Клуб "Черно море"!

ПП Този откъде извади това шантаво име, че нещо не съм в час?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 23 ное 2009 14:16

bobo03 написа:
more написа:Халфът на Локо (Пд) Дани Кики се е сбил с фенове на Ботев в дискотека в Пловдив, стана ясно вчера. Екшънът станал в събота вечерта. Футболистът, от когото тръгна въргалът след мача Локо (Пд) - Ботев 0:1, бил нападнат в заведението. Кики обаче раздал няколко бързи крошета и разхвърлял натрапниците.

Браво! Юнак! Може да играе и за Боксов Клуб "Черно море"!

ПП Този откъде извади това шантаво име, че нещо не съм в час?

Името му е такова,защото е от сирийски произход.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 ное 2009 15:31

Не се бой, при ТИМ такива номера с дисциплината не минават. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
3e/\eHo_MoMu4e
Контакти:

Мнениеот 3e/\eHo_MoMu4e » 24 ное 2009 12:12

зеления написа:

Не се бой, при ТИМ такива номера с дисциплината не минават. :lol:

Че не минават,е вярно,но със сигурност ще има запазено място в "4ас пик"! ;) Друг е въпроса,че ние сме малко по цивилизовани от майните и до сега не са се случвали такива ексцесии!Мен личния живот на човека Дани Кики не ме вълнува,интересува ме играча Дани Кики!Но си мисля,че нямаме нужда от него.Имаме достатъчно халфове,трябва ни плеймейкър и още две,три класни/не случайни/попълнения!
Най-хубавото нещо в София са,табелите за ВАРНА!!!
Изображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 24 ное 2009 15:14

Дани Кики за първи път го гледах в мача между младежите на България и Англия и на моменти правише криви англичаните, беше най-добрия ни играч в тоя мач, но последно време наистина се забелязва спад във формата, защото не играе на високо ниво, едно е да играе в отбор, който се бори за първите три места е класирането и съвсем друго за такъв, който се бори да не е сред последнире три, специално Локо Пд ни дължи играчи, през 2004, когато се разпадна отбора ни, взеха трима футболисти - Жоро Илиев, Иво Михайлов и Дарко Спалевич, така че няма да е зле да вземем примерно Дани Кики, Даксон и Мечечиев, към който имаме интерес от миналото лято и не е лош десен бек

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 24 ное 2009 21:51

Най-добре е да вземат Даксон.Той е класа какъвто ние вече нямаме след напускането на Алекс.

Върни се в “Черно море”