Udoji90 написа:Аз лично мисля, че дузпата в края беше много пресилена. Изобщо не съм убеден дали Маркес наистина настъпи Робен, или просто си сложи крака пред неговия. След това Робен се разкрачи и видимо преигра. НО в края на първото полувреме определено трябваше да има дузпа, след като и Маркес, и Морено, ритнаха Робен. Така че при всяко положение Мексико не бяха по-ощетеният отбор в този мач - още повече, че грешките влияят толкова повече, колкото по-рано в мача са допуснати, а първо беше грешката в ущърб на Холандия.
Както и да е, съдията не беше основното нещо в този мач. Който и отбор да беше спечелил, нямаше да е незаслужено. Аз съм със смесени чувства и още преди срещата ми беше ясно, че ще е така, тъй като нямам предпочитания към някой от тези 2 много симпатични отбора. Фактите са, че Холандия продължиха. Аз лично много бих се радвал да вземат титлата, след като 3 пъти досега им се изплъзва.
За спъване не е нужно да те настъпят, а да ти попречат на правилното движение на водещият крак-този, който в момента е леко отделен от терена. Ако те спънат в опорния-може и доста сериозна контузия да се получи.