СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Мнениеот JimBeam » 29 юни 2014 21:33

CSKA69 написа:Пичове не обръщайте внимание на мненията на Даниел и Капитан Пуйол - единият всички си го знаем, а капитана е общо взето баннат от всеки спортен форум, в който е писал (даже и от официалният форум на Барселона в България :lol: ) Това е човек, който пожелава смъртта на други хора, кълне, обижда и презира всичко и всеки, щом влизат в разрез със собствените му разбирания.. Тука в гонг го играе хрисим, щото иначе бързо би изхвърчал и от тук ;)

Да този капитана е онзи болен мозък, който кисне 24 часа в нета най-вече в спортал и жъне клетви, обиди и пожелания за счупване на крака и изкормване на малки деца. Дори беше пожелал смъртта на Шумахер в деня в който пострада какво да говорим повече за такъв тип. Още помня как в мача на Аржентина в груповата фаза пожела да счупят краката на Ди Мария и Игуаин само, защото единият играе за Реал, а другият е бивш играч на Реал и няколко часа по-късно като плъзна слуха, че Игуаин може да отиде в Барселона започна да пуска хвалби за него и как щял да корми с голове играчите на Реал. Пълен хахо е тоя и дано час по скоро го разкарат и от тук.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:34

kingofpop написа:
THE G.A.M.E написа:
shotgun blues написа:Холандия са на финал,няма кой да ги спре,Аржентина с тази защита,Робен,Депай,Снайдер и Ван Перси ще ги направят за смях.
Робен е чудовище ,феноменален футболист

По-скоро ти ще станеш за смях с поредното си необмислено мнение.

Ако си мислиш, че Аржентина ще атакува безогледно Холандия, значи най-вероятно живееш в някакъв паралелен свят.

тоя пич е психично болен не си ли видял в мачовете на Реал кви работи пише, бахти получовека е :mrgreen:

иначе холандците не показаха нищо в тоя мач, просто яко им върза, срещу Коста Рика/Гърция ще е мъка пак, защото и 2 та отбора ще играят още по дефанзивно...костариканците ще играят същия футбол, с който съсипаха жабите и урусите, така че очаквам мъка за Лалетата и на 1/4....

иначе като фен, стискащ палци за Аржентина(понеже всички други отбори са ми гадни) честно казано не се и съмнявам, че отбора ще играе на финал, нито Швейцария, нито САЩ, нито Белгия имат аргументите да бият Гаучосите до 1/2 финала....между другото, тепърва Меси и ко ще вдигат оборотите :oops:

Лично аз очаквам Аржентина да е новият СШ! Поне според мен имат най-много аргументи за това.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 юни 2014 21:34

MCMXIII написа:Когато Робен е капитан, нещата се получават. Пък и прическата му не помръдна през цялата среща. Абе, голем е ;)

:lol: :lol: :lol:

[wrapimg=]http://i5.asn.im/girls-like-beer-_tnuv.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико|29.06|19:00

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:37

bilyaletdinov написа:
daniel875 написа:Холандия няма да стане световен шампион. Желанието ми е европейците да се провалят. Дано!

Що желаеш лошото на хората :lol: Не с лошо :idea:
Холандия исторически не заслужават да станат световни шампиони заради изпълненията им от 74 и 78, ама това са си мои разсъждения :lol:

;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:38

Ти си много зле! Опяваше как мексиканците надигравали холандците цял мач.. Искам да ми дадеш статистиката от мача за второто полувреме, нали си много умен! Вместо да се скриеш някъде, продължаваш да ръсиш бисери! Като казвам "не може", имам предвид, че няма да е честно спрямо футболната игра! Бездарните гърци хареаха ли ти като станаха ЕШ? Или пък сега като се класирах след като Самарис се спъна в топката и им свириха най-смешната дузпа на това първенство?

Какво нечестно има в защитната игра, бе разбирач ? Да играеш дефанзивно нещо престъпно ли е? :lol: Не било честно... щом са ги били значи е чесно.
Говори ми за морал хаха :lol: Щом на Гърция почти не им вкараха през 2004-та, значи заслужено са станали победители.

Защитата е важна част от футбола, а не престъпление. Да си чувал за "катеначо" ? Това пак ли е нещо нечестнo? ;) Сериозно, излагаш се, не пиши повече

Я питай феновете на Челси дали е нечестна защитната игра. Познай какви отговори ще получиш. ;)
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 21:40, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 юни 2014 21:39

MuFc1878 написа:
MCMXIII написа:Когато Робен е капитан, нещата се получават. Пък и прическата му не помръдна през цялата среща. Абе, голем е ;)

:lol: :lol: :lol:

[wrapimg=]http://i5.asn.im/girls-like-beer-_tnuv.jpg[/wrapimg]

Наздраве!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:42

Долгопол написа:
Ти си много зле! Опяваше как мексиканците надигравали холандците цял мач.. Искам да ми дадеш статистиката от мача за второто полувреме, нали си много умен! Вместо да се скриеш някъде, продължаваш да ръсиш бисери! Като казвам "не може", имам предвид, че няма да е честно спрямо футболната игра! Бездарните гърци хареаха ли ти като станаха ЕШ? Или пък сега като се класирах след като Самарис се спъна в топката и им свириха най-смешната дузпа на това първенство?

Какво нечестно има в защитната игра, бе разбирач ? Да играеш дефанзивно нещо престъпно ли е? :lol: Не било честно... щом са ги били значи е чесно.
Говори ми за морал хаха :lol: Щом на Гърция почти не им вкараха през 2004-та, значи заслужено са станали победители.

Защитата е важна част от футбола, а не престъпление. Да си чувал за "катеначо" ? Това пак ли е нещо нечестнo? ;) Сериозно, излагаш се, не пиши повече

Я питай феновете на Челси дали е нечестна защитната игра. Познай какви отговори ще получиш. ;)

Помня как гърците наритаха Недвед на полуфинала. Купата им тогава не беше справедлива. Ако не беше заменен легендарният чех, щяха да спечелят, но в друг живот.
Между другото, не знам какво е ставало по време на мача. Не съм го гледал. Съжалявам, че Мексико са водили и са загубили :? Чета, че са им отменили редовен гол при 1:0, но не мога да кажа дали е вярно.
Последна промяна от daniel875 на 29 юни 2014 21:44, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:43

Ако ние бяхме спечелили така Евро 2004, щяхме ли да ревем, че победата ни е нечестна? ;) Ех, колко балканска злоба се излива...не е истина

Много сте зле, ако мислите защитния футбол за нечестен. Гледали ли сте Италия от преди 20-30 години? Моуриньо измамник ли е, или успехите му са заслужени?
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 21:45, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 29 юни 2014 21:44

Долгопол написа:
Синичко написа:
RedeviL написа:Аре говорете ми още, че ги били надиграли!! Не става с едно положение в 46-та и след това с тотална защита да искаш да се класираш напред!

Може, що да не може... просто класата на футболистите наклони везни накрая.

Я ми кажи Челси как спечели ШЛ през 2012? С атакуващ футбол ? axax :lol: Как Гърция спечели Евро 2004? Как Моу спечели ШЛ с Порто ? Как Моу спечели решаващия мач за Ливърпул в края на изминалия сезон?

Верно сте много зле :shock: Все едно гледате футбол от две години

Ми нали това ти казвам, бе. Точно Челси 2012 и Гърция 2004 са типични примери за отбори, които мачкат със защита. Просто мексиканците не владеят до такава степен защитната игра и логично бяха наказани от мегазвездите на Холандия. Нали това обеснявам в предния си пост:че може да се печели със защита, зависи колко ти е добра.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2014 21:44

Аз лично мисля, че дузпата в края беше много пресилена. Изобщо не съм убеден дали Маркес наистина настъпи Робен, или просто си сложи крака пред неговия. След това Робен се разкрачи и видимо преигра. НО в края на първото полувреме определено трябваше да има дузпа, след като и Маркес, и Морено, ритнаха Робен. Така че при всяко положение Мексико не бяха по-ощетеният отбор в този мач - още повече, че грешките влияят толкова повече, колкото по-рано в мача са допуснати, а първо беше грешката в ущърб на Холандия.
Както и да е, съдията не беше основното нещо в този мач. Който и отбор да беше спечелил, нямаше да е незаслужено. Аз съм със смесени чувства и още преди срещата ми беше ясно, че ще е така, тъй като нямам предпочитания към някой от тези 2 много симпатични отбора. Фактите са, че Холандия продължиха. Аз лично много бих се радвал да вземат титлата, след като 3 пъти досега им се изплъзва.
Последна промяна от Udoji90 на 29 юни 2014 21:45, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “World Cup 2014”