Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете на Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете на Лудогорец

Мнениеот BadBoy » 29 юни 2014 16:41

volf написа:Лудогорец е изключителен и същевремено изолиран, успешен бизнес модел в спорта, който за съжаление поради ред обективни и субективни причини едва ли ще бъде дублиран скоро в нашата страна.

Как реши, че е успешен бизнес модел ми е много интересно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 29 юни 2014 16:51

ние ги знаем техните мачове,оп измислена дузпа,оп спестен картон и хоп нова далавера ,няма какво да им гледаме на тези !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 юни 2014 17:06

volf написа:
Logical person написа:
volf написа:
Logical person написа:Домусчиев е назначен капиталист. По-голямата част от активите му са подарени от държавата. Всякакви опити на тема колко е добър бизнесмен и как осигурявал прехраната на някой си, са чиста олигофрения. Вижда се единствено че феотдалния модел все повече се налага в България.

Ах..!
Значи така за феоТдалния модел?!
Разкажи ми още за таз иновация?

Цъцъцъцъ заради една погрешно "чукната" буква ми рухна цялата теза :o :o ..... :lol: :lol: Направо ме опроверга :lol: :lol:

Не колега!
Обърканата дума е само "черешката на тортата" за мнение на което единственият недостатък е че му липсва смисъл.
Уви....!

Ти не си ми колега.
В мнението има ясно изразена теза. Самият факт, че се вкопчваш в една нелепа грешка и то в повече от един пост говори достатъчно. Безмълвен си.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 29 юни 2014 17:29

Още някой лев за отбора докараха.Другите отбори едва ли скоро ще почнат да взимат пари за предаване на мачове по време на подготвителен лагер.Така че,според мен Домусчиев ни показа как се прави нещо в тази държава

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 29 юни 2014 18:06

Това е голям удар за Диема, поздравления за което! Интересът към Лудогорец след успешната кампания в Европа през миналия сезон е засилен и от телевизията явно са усетили това. Освен това контролите са в хубави часове срещу стойностни съперници, така че определено ще има гледаемост : )

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юни 2014 18:27

Броудкастинг -к'ви са тия думички бе.Комплексари при комплексар отиват.И гелосания младоски ашлак и сол ташак на мутрата Илиенски се срамува да си напише името на отбора на български.Или пък го е написал на турски? :?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 29 юни 2014 18:32

А какво става с ТВ7,ще дават ли А група?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 29 юни 2014 18:37

Лудогорец ако направят още 4-5 подобни евро кампании + отличния маркетинг и мениджмънт, след 7-8 години ще имат повече фенове от всички БГ "грандове" взети заедно. ;) Озадачен съм колко хора срещам по улиците с фланелки на Лудогорец?!? Говоря за столични квартали. ;)

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 юни 2014 18:48

volf написа:
galin56 написа:
rebel написа:
MagicMoments написа:Както бяха карък за Левски така им пожелавам на Нова и за каузата да са на карък.А щом ще им предават контролите в праймтайма по Диема смятайте какви пари им дава домусчиев

Домусчиев и такива като него са нагледци, плащат по 400 лв./мес. за заплати, а хвърля милиони за ПиАр , футболист и избиване на комплексарщина. Е как да се оправи тая държава :evil: Ако искаха Люксембург /най-богатата държава/ и те можеха да си направят отбори, ама що не го правят, защото държавата им е нормална.Точка.

Много си прав. Неговата фирмичка Биовет ги има и тука в Ботевград. Чул съм, че там хората масово взимат по 400лв и ако си малко по-нагоре в стълбицата по 6-700лв. Ама иначе си перчи мазния перчем, че дава милиони за трансфери и заплата на ........ айде да не ги обиждам едни тъмнички футболисти със съмнителни качества. Такава ни е държавата, някой ако се издигне и замогне(къде по престъпен или честен начин) после вместо да помага на сънародниците си ги мачка и им се подиграва.

Галине ти имаш ли качества да бъдеш на мясторо на онези тмничките и да ги дотикаш Лудогорец до шампионска?!
Ако те вземат в отбора заради футболните ти достойнства, аз лучно ще поема по 20 000 евра за заплатата ти плюс премия от 5000 евро за отбелязан от теб гол в турнира!
Дерзай....!

Ти си бил голям бе...20000 евро, ми отиди ги дай за наводненията в североизточна България...я ми кажи кое от това което сме написали не е вярно?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 юни 2014 19:18

Нова Броудкастинг Груп ли ще са виновни, ако Лудогорец се представи слабо :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”