ShooterMan написа: А базата в Коматево се обявява на търг от съдия-изпълнител, за да погаси Ботев дълговете си....купува я Локо Пд и всичко си идва на мястото...КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа: А базата в Коматево се обявява на търг от съдия-изпълнител, за да погаси Ботев дълговете си....купува я Локо Пд и всичко си идва на мястото...КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ
ShooterMan написа:Кви дългове ли? Ай да ти обясня - 2 месеца неплащани запалти и траншове! При запалтите на вашите манговци някои ще имат да взимат по 60-70-100 000 лева начело с Едномъд. На 21.07 мили мои ще осъмнете с над 1 000 000 дългове и ако ******ото БФС го има веднага трябва да вземе МЕРКИ !!!
za nas e toj religiq написа:Blue1914 написа: Който и да приемем че стои зад този проект- би имал в пъти повече негативи отколкото позитиви в случай че остави нещата така- като един огромен паметник на един огромен провал.
Разбирам много добре какво имаш предвид , обаче според мен нещата не опират до това дали ще има желание , а дали ще има възможност ако го отстранят от банката
ShooterMan написа:Кви дългове ли? Ай да ти обясня - 2 месеца неплащани запалти и траншове! При запалтите на вашите манговци някои ще имат да взимат по 60-70-100 000 лева начело с Едномъд. На 21.07 мили мои ще осъмнете с над 1 000 000 дългове и ако ******ото БФС го има веднага трябва да вземе МЕРКИ !!!
Така се оказва, че Локомотив (Пловдив) е получил лиценз за "А" група с 4,862 милиона стари задължения и 787 хиляди нови задължения или общо 5,649 милиона лева. Поне така обяви БФС след заседанието на изпълкома миналата седмица, когато се оказа, че новаците Хасково и Марек 2010 (Дупница) единствени не покриват условията за участие в А група.
Blue1914 написа:Тоя трол живее от градски комплекси!От Пловдив мрази повече само Софията.
То за Софията и вие в голямата си част сте така, но поне нямате проблема Варна и варненският футбол да ви бъркат в здравето особено.
В тоя ред на мисли- никак не му е леко на шутърчето.
Blue1914 написа:za nas e toj religiq написа:Blue1914 написа: Който и да приемем че стои зад този проект- би имал в пъти повече негативи отколкото позитиви в случай че остави нещата така- като един огромен паметник на един огромен провал.
Разбирам много добре какво имаш предвид , обаче според мен нещата не опират до това дали ще има желание , а дали ще има възможност ако го отстранят от банката
И аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. Все пак- ако Василев иска да демонстрира някаква икономическа мощ и стабилност- ще не ще му се налага да завърши започнатото. Ако не може- значи ще са го превърнали труп на фона на империята за 10 милиарда, която (поне привидно) оглавяваше. Жална ви майка при такова стечение на обстоятелствата...
za nas e toj religiq написа:Blue1914 написа:za nas e toj religiq написа:Blue1914 написа: Който и да приемем че стои зад този проект- би имал в пъти повече негативи отколкото позитиви в случай че остави нещата така- като един огромен паметник на един огромен провал.
И аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. Все пак- ако Василев иска да демонстрира някаква икономическа мощ и стабилност- ще не ще му се налага да завърши започнатото. Ако не може- значи ще са го превърнали труп на фона на империята за 10 милиарда, която (поне привидно) оглавяваше. Жална ви майка при такова стечение на обстоятелствата...
Клуба ще се оправи някак си , обаче строежа ако няма нужната финансова гаранция наистина може да увисне! Ама ще поживеем и ще видим !
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 11 госта