Колко пъти се извини за това Мексико и минат 2 минути и пак почва.
Заклевам се, поне 3-4 пъти го направи. 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Колко пъти се извини за това Мексико и минат 2 минути и пак почва.
Заклевам се, поне 3-4 пъти го направи. 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Дано Тиаго е добре, притесни ни всички.

daduradam написа:rhaegar написа:Важното е Колумбия да бие довечера, за тия ми е все тая.
Тъз' убъицъ на аватара нек'ва произволна от нета ли е или требва да е известна нек'ва
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ти пък що ревеш бе, човек?! Разбирам да си мексиканец, ама...YANTRA_FOREVER написа:Laetitia написа:Дано Тиаго е добре, притесни ни всички.
Ами не отговори ама и Иво не му обърна много вниманиеИскам като вас да приемам нещата, как се забавлявате сега
При мен беше комбинация от сълзи (да, знам не е мъжествено
) и удари по що се намира наблизо
А и сега няма да спя и т.н.. Тежко приемам такива загуби
![]()
Laetitia написа:Ти пък що ревеш бе, човек?! Разбирам да си мексиканец, ама...Аз бях за скуадрата, ама след като се оакаха до плешките, ми е все тая какво ще правят.

Аз съм си цапната в устата, така е.YANTRA_FOREVER написа:Мен не ме е срам ама ти използваш още по-силни думи и...Иначе просто съм много емоционален. Знам, че не е кой знае какво ама...като Тити Папазов
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Аз съм си цапната в устата, така е.![]()
Иначе също съм много емоционална, ама чак да седна да рева за Чили, Мексико или друг национален, надали...

1982 написа:Сега сме за Колумбия срещу людоедите от Уродвай.

Аз на филми рева, на песни, на несправедливости... За футбол също, ама ако е свързано с Левски и Милан.YANTRA_FOREVER написа:А аз само за това или пък за някое животно ако видя, че измъчватВ смисъл такива неща, които не ми харесват, а не зависят от мен или някой друг. Както това чист късмет си беше...2 греди
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта