Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
В момента има играч който не знае български (Домовчийски) 

ralka_levskarka написа:Raid написа:ralka_levskarka написа:Какъв излишен? Като не иска в Китай да си стои в София, ама да играе във всеки мач, защото започва да дразни много хора. Нали имал предложение от Дженоа? Май иска нещо по- горе от Дженоа? Всеки идва и си отива тогава, когато поиска, това публичен дом ли е, бе, какво е? Приют?
Думата, която търсиш е "хотел"
Пансион по скоро.
Най-точно-
хоспис.

- Долно уйно
- Контакти:
Във всеки отбор трябва да играят професионалисти, които да се раздават до последно, а какви са по народност няма никакво значение. Ако в Левски са само българи и юноши на клуба голям праз ако всичко това не донесе положителна промяна в отбора.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Долно уйно написа:Във всеки отбор трябва да играят професионалисти, които да се раздават до последно, а какви са по народност няма никакво значение. Ако в Левски са само българи и юноши на клуба голям праз ако всичко това не донесе положителна промяна в отбора.
Ще донесе, ще донесе! Именно тези момчета са в основата на отбора класирал се за Европейското в тях има ужасно много талант! И при добра работа с тях от страна на треньора, със сигурност ще са поне на нивото на Бру и тем подобни! Но поне ще са си наши момчета и ще играят със сърце и душа за този клуб! А ние не искаме купи и титли, искаме да видим именно това Левскари на терена, пък дори и да падат в мачовете!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Kris_men2000
С тази политика която се води отбора и с такива разсъждения като на Аванти след 10 години ЛЕВСКИ ще има фенове колкото на Литекс и ще бъде супер средняшки отбор.Не ни трябвало титли и купи сега.А кога . След 20 години ли след като играчите са забравили какво е това да си шампион или носител на националната купа.Нали с титли и купи се гради шампионски и не примерим характер.Или ще си отглеждаме средняци и мишки в отбора.Мерси съм такава политика не ни трябва.Ние не сме нито Ботев или Литекс та да чакаме по 20 години една титла.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА ДАЛИ СЕ ГРАДИ ИЛИ ПОДМЛАДЯВА ОТБОРА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ВИНАГИ И ДО ДУПКА ДА ИГРАЯТ ЗА ТИТЛА И КУПА И НИЩО ДРУГО.ЗАТОВА ,ЧЕ СМЕ ПОДМЛАДЯВАЛИ И ГРАДИМ НОВ ОТБОР МЕН ТОВА НА МЕ ИНТЕРЕСУВА АМА НАЙ-МАЛКО.АЗ И ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ И ШАМПИОН.всичко друго са празни приказки и прах в очите на феновете.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:С тази политика която се води отбора и с такива разсъждения като на Аванти след 10 години ЛЕВСКИ ще има фенове колкото на Литекс и ще бъде супер средняшки отбор.Не ни трябвало титли и купи сега.А кога . След 20 години ли след като играчите са забравили какво е това да си шампион или носител на националната купа.Нали с титли и купи се гради шампионски и не примерим характер.Или ще си отглеждаме средняци и мишки в отбора.Мерси съм такава политика не ни трябва.Ние не сме нито Ботев или Литекс та да чакаме по 20 години една титла.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА ДАЛИ СЕ ГРАДИ ИЛИ ПОДМЛАДЯВА ОТБОРА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ВИНАГИ И ДО ДУПКА ДА ИГРАЯТ ЗА ТИТЛА И КУПА И НИЩО ДРУГО.ЗАТОВА ,ЧЕ СМЕ ПОДМЛАДЯВАЛИ И ГРАДИМ НОВ ОТБОР МЕН ТОВА НА МЕ ИНТЕРЕСУВА АМА НАЙ-МАЛКО.АЗ И ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ И ШАМПИОН.всичко друго са празни приказки и прах в очите на феновете.
+1
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Kris_men2000 написа:С тази политика която се води отбора и с такива разсъждения като на Аванти след 10 години ЛЕВСКИ ще има фенове колкото на Литекс и ще бъде супер средняшки отбор.Не ни трябвало титли и купи сега.А кога . След 20 години ли след като играчите са забравили какво е това да си шампион или носител на националната купа.Нали с титли и купи се гради шампионски и не примерим характер.Или ще си отглеждаме средняци и мишки в отбора.Мерси съм такава политика не ни трябва.Ние не сме нито Ботев или Литекс та да чакаме по 20 години една титла.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА ДАЛИ СЕ ГРАДИ ИЛИ ПОДМЛАДЯВА ОТБОРА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ВИНАГИ И ДО ДУПКА ДА ИГРАЯТ ЗА ТИТЛА И КУПА И НИЩО ДРУГО.ЗАТОВА ,ЧЕ СМЕ ПОДМЛАДЯВАЛИ И ГРАДИМ НОВ ОТБОР МЕН ТОВА НА МЕ ИНТЕРЕСУВА АМА НАЙ-МАЛКО.АЗ И ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ И ШАМПИОН.всичко друго са празни приказки и прах в очите на феновете.
Добре, че нашите бащи и дядовци в миналото не са били като теб, че през онзи период от 12 години без титла от началото на 50-те до средата на 60-те нямаше да останат левскари изобщо в България! Ако всички тогава бяха само фенове на титли и купи!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- Kris_men2000
Avanti_Ragazzi написа:Kris_men2000 написа:С тази политика която се води отбора и с такива разсъждения като на Аванти след 10 години ЛЕВСКИ ще има фенове колкото на Литекс и ще бъде супер средняшки отбор.Не ни трябвало титли и купи сега.А кога . След 20 години ли след като играчите са забравили какво е това да си шампион или носител на националната купа.Нали с титли и купи се гради шампионски и не примерим характер.Или ще си отглеждаме средняци и мишки в отбора.Мерси съм такава политика не ни трябва.Ние не сме нито Ботев или Литекс та да чакаме по 20 години една титла.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА ДАЛИ СЕ ГРАДИ ИЛИ ПОДМЛАДЯВА ОТБОРА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ВИНАГИ И ДО ДУПКА ДА ИГРАЯТ ЗА ТИТЛА И КУПА И НИЩО ДРУГО.ЗАТОВА ,ЧЕ СМЕ ПОДМЛАДЯВАЛИ И ГРАДИМ НОВ ОТБОР МЕН ТОВА НА МЕ ИНТЕРЕСУВА АМА НАЙ-МАЛКО.АЗ И ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ И ШАМПИОН.всичко друго са празни приказки и прах в очите на феновете.
Добре, че нашите бащи и дядовци в миналото не са били като теб, че през онзи период от 12 години без титла от началото на 50-те до средата на 60-те нямаше да останат левскари изобщо в България! Ако всички тогава бяха само фенове на титли и купи!
А защо мислиш че сме били 12 години без титла.Питай дядо си той ще ти каже.И точно през този период левскарите са се увеличили многократно.Затова съм малко благодарен на тъпите комунисти.Та точно заради комунистите приятелю 12 години не сме видели титла.Заради тяхното отроче.И точно тогава народната любов е станала неразделна с ЛЕВСКИ (свободата) та чак до днешни дни.На вековният празник се видя тази любов.Но днес приятелю са други времена.Времената на тъпи ръководители и нахални мутри.Затова казвам ,че заради кретени като Батков и примерени фенове ЛЕВСКИ ще загуби своята карма и слава.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Avanti_Ragazzi написа:Kris_men2000 написа:С тази политика която се води отбора и с такива разсъждения като на Аванти след 10 години ЛЕВСКИ ще има фенове колкото на Литекс и ще бъде супер средняшки отбор.Не ни трябвало титли и купи сега.А кога . След 20 години ли след като играчите са забравили какво е това да си шампион или носител на националната купа.Нали с титли и купи се гради шампионски и не примерим характер.Или ще си отглеждаме средняци и мишки в отбора.Мерси съм такава политика не ни трябва.Ние не сме нито Ботев или Литекс та да чакаме по 20 години една титла.НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.РАЗБРАХТЕ ЛИ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА ДАЛИ СЕ ГРАДИ ИЛИ ПОДМЛАДЯВА ОТБОРА ТЕ СА ДЛЪЖНИ ВИНАГИ И ДО ДУПКА ДА ИГРАЯТ ЗА ТИТЛА И КУПА И НИЩО ДРУГО.ЗАТОВА ,ЧЕ СМЕ ПОДМЛАДЯВАЛИ И ГРАДИМ НОВ ОТБОР МЕН ТОВА НА МЕ ИНТЕРЕСУВА АМА НАЙ-МАЛКО.АЗ И ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ИСКАМЕ ДА ВИЖДАМЕ ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ И ШАМПИОН.всичко друго са празни приказки и прах в очите на феновете.
А защо мислиш че сме били 12 години без титла.Питай дядо си той ще ти каже.И точно през този период левскарите са се увеличили многократно.Затова съм малко благодарен на тъпите комунисти.Та точно заради комунистите приятелю 12 години не сме видели титла.Заради тяхното отроче.И точно тогава народната любов е станала неразделна с ЛЕВСКИ (свободата) та чак до днешни дни.На вековният празник се видя тази любов.Но днес приятелю са други времена.Времената на тъпи ръководители и нахални мутри.Затова казвам ,че заради кретени като Батков и примерени фенове ЛЕВСКИ ще загуби своята карма и слава.
И аз съм съгласен с последното, като това не означава при първия слаб мач да се изсипем и да плюем треньори и играчи. Просто трябва да им се набива в тъпите тикви, че играем, за да сме номер 1 и ако имат други виждания, има и отбори като Славия, които не се борят за титла и винаги могат да идат в подобен отбор. Който няма възможност да издържа отбор като Левски, най-добре да се оттегли. Само не ми харесва, че гнидата опитва да се сдуши с фракциите, като те имат по-ръководни длъжности и са винаги на стадиона. По тоя начин мустака иска да си извоюва комфорт и да ви кажа, като че ли успява. Много се надявам и по-младите фенове(не, че аз съм стар, но такива между 15-20) да не се връзват на становището на дадена фракция или фен клуб, а да имат свое собствено мнение за нещата! При всички положения в момента се прави най-доброто възможно(докато Батков е тук и няма пари), а именно да се намаляват разходите и да се взимат не по-лоши играчи от тия измислени негри, дето се осираха в продължение на години. Това е добра политика, но това може да се изтърпи максимум една година, а именно докато се обиграе млад отбор и докато се махне мустака. От там нататък имаме някакъв гръбнак от българи и млади момчета, но вече трябва и да се надгражда и мустака там няма място. Нека имаме търпение, разбира се ако не започне да се прави глупост след глупост, както и трябва наново анти-мустак кампания, това е.
последните страници на темата много постни.Нито едно име не се спряга,Гонзо каза че чаканите футболисти били все още във ваканция.
Само се знае че няма да са Българи.Мурсия го няма,отбора се дъни срещу Монтана.
Абе само негативни новини.
Само се знае че няма да са Българи.Мурсия го няма,отбора се дъни срещу Монтана.
Абе само негативни новини.
LEVSKI_FOREVER