Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко Борисов създава изкуствен хаос в банковата система
Не се дървете толкова,че след 5 октомври, отново няма да имате мира
ТОЙ идва с гръм и трясък и ще ви чука като за последно !!!
Последна промяна от dunavfc на 28 юни 2014 13:14, променено общо 1 път.
fcb_bg написа:Защо Борисов се съгласи изборите да се проведат на Курбан байрям? Този път май не е пил кафенце с Местан, а направо си е врътнал една ми-ми на Доган.
И да е врътнал, това с какво оправдава партията-майка, че на Доган му ги върти тия ми-ми-та вече толкова години ??!
Ето, сега нали са на власт любимите ви турци и комунисти, защо не оправят държавата, ами пак с тоя Бойко ни занимавате ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
praistoria написа:Централен написа:praistoria написа:Това, което ми прави впечатление в червените душици е, че перманентно живеят с идеята за злия Боко, от който хората се страхуват и за това не излизат да гласуват. В последните 5 години се насраха от пропаганда как хората ги е страх, какъв диктатор е най-големия снабдител на Европа с амфети и тн, но като теглиш чертата Бойко подаде оставка след 10 дена малобройни протести, а бай Орешарски се измъква през задните входове една година без да напусне. Мен лично много повече ме е страх от малообразованата, полудебилна част от обществото, отбелязваща последователно №15-№15, отколкото от една обикновена мутра. Комунистите са не просто срам за България, те са най-голямото й проклятие. За тези 60 години успяха да задминат дори Фердинанд!
Пич, само едно уточнение.Тиквата беше "посъветван" да подаде оставка.
Все още е близо този случй, за да се опитвате да изкривявате фактите типично по дпс-о комунистически.
Да не говорим, че боко си е чиста проба комунистическо отроче.
Чакай сега, аз турчин от ДПС ли съм или последовател на Боко, че се обърках? Иначе може би единственият по-червен от Боко в най-новата история на България е Иван Костов- до тук съм съгласен. Съгласен съм и че той е марионетка на червенушковците, за да не би някой да ги удари по парите, докато номинално се водят, че не са на власт. Проблемът е много по-дълбок: комунизмът е заседнал дълбоко в душата на българина. Той не иска да работи, иска да изпълнява петилетки, той не иска да прави иновации, иска държавата да му даде 1000 лева заплата и с това да продължи живота си. Без инвестиции, без иновации, без идея за градеж и надграждане, имаме просто един дебелен народ, даващ акъли по форумите с твърдения кой от всичките червени е по-малко лош.
Личи ти , че си объркан.Доста несвързано пишеш.Как аз да знам какъв си, щом ти самият не знаеш?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
1982 написа:fcb_bg написа:Защо Борисов се съгласи изборите да се проведат на Курбан байрям? Този път май не е пил кафенце с Местан, а направо си е врътнал една ми-ми на Доган.
И да е врътнал, това с какво оправдава партията-майка, че на Доган му ги върти тия ми-ми-та вече толкова години ??!
Ето, сега нали са на власт любимите ви турци и комунисти, защо не оправят държавата, ами пак с тоя Бойко ни занимавате ??!
С нищо не оправдава. Но говори много за заклетия противник на ДПС пожарникар. "Аз единствен изкарах ДПС от управлението на държавата". Негови са думите, нали? Сега ги(ДПС) затвърди повече от всякога във властта.
Последна промяна от fcb_bg на 28 юни 2014 13:21, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
dunavfc написа:Не се дървете толкова,че след 5 октомври, отново няма да имате мираТОЙ идва с гръм и трясък и ще ви чука като за последно !!!
Опитът ти в интимната сфера с мутри не ни вълнува.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
fcb_bg написа:С нищо не оправдава. Но говори много за заклетия противник на ДПС пожарникар. "Аз единствен изкарах ДПС от управлението на държавата". Негови са думите, нали? Сега ги затвърди повече от всякога.
Добре бе, мен не ме вълнува тоя пожарникар, кажи защо любимите ти БКП и ДПС се провалиха така, стига с тоя пожарникар. БКП 10 години е в коитус с ДПС, сега плюете, че и Борисов щял да им пристане (ако стане, де) .... с какви очи го правите ?!
Доган върти цялата държава, така че няма много значение кои партии ще "управляват".
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
валкареджио
- Контакти:
разни Кутевчета и К.Добревчета се опитват да вдигат рейтинга на престъпната тройна коалиция бсп,дпс ,атака.
а не казват за 1 година ,че са взети 7 милиарда евра и са опоскани и прехвърлени по частни сметки.
искам след изборите да има съд и затвор за престъпната шайка еничари.
а не казват за 1 година ,че са взети 7 милиарда евра и са опоскани и прехвърлени по частни сметки.
искам след изборите да има съд и затвор за престъпната шайка еничари.
1982 написа:fcb_bg написа:С нищо не оправдава. Но говори много за заклетия противник на ДПС пожарникар. "Аз единствен изкарах ДПС от управлението на държавата". Негови са думите, нали? Сега ги затвърди повече от всякога.
Добре бе, мен не ме вълнува тоя пожарникар, кажи защо любимите ти БКП и ДПС се провалиха така, стига с тоя пожарникар. БКП 10 години е в коитус с ДПС, сега плюете, че и Борисов щял да им пристане (ако стане, де) .... с какви очи го правите ?!
Доган върти цялата държава, така че няма много значение кои партии ще "управляват".
Как стигна до извода, че съм червен? Съвсем спокойно бих ги разстрелял всички и да се започва начисто. Червени, жълти, на точки... всички на стената.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
fcb_bg написа:Как стигна до извода, че съм червен?
Ами така предположих, понеже въртиш типично червената плоча - да обвиним за абсолютно всичко Бойко.
предизборната кампания започна - честито ..тролчетата до вчера пишеха основно за украйна , но явно другаря кутев , или който там отговаря за тях сега ги пренасочва където трябва - целта е една -разгрома за бсп на изборите да не е катастрофален ... нормално ..само за една година отново се осраха яко , като за капак техните Пеевски и Василев си спретнаха скандалче с цената на банкова дестабилизация ...нека не забравяме патоса , с който станишев защитаваше избора си за Пеевски преди само година .... хахаха.... важното е да не им се връзва човек на тролчетата ... от тук нататък ще е така - всеки ден ще има поне по една тема за Бойко - ще е виновен за всичко - от войната във Виетнам , до лошото време и прочие ... не че го мразят толкова - просто ГЕРБ е силата , която в момента има най голяма подкрепа - както се казва - нищо лично .... естествено , че ще се пропусне факта , че основната причина която може да докара Бойко пак на власт е супер некадърното и подчертано престъпното управление на шайката около станишев -доган -сидеров ...а не бива да забравяме и червената руска следа в цялата работа ...Русия ще направи всичко за да ни запази в нейната орбита и южен поток е само част от това ... но ..дреме ми .... повтарям - не се връзвайте на тролчетата ... на тях за това им се плаща - да пишат простотии ..и те семейства хранят ...