Миме, и в момента нося свещената синьо-черна фланелка с вече леко изтрит надпис Пирели
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
E, тя има нужда ама баш към Берое да се преориентира...
Миме, и в момента нося свещената синьо-черна фланелка с вече леко изтрит надпис Пирели

1982 написа:Айде, айде .... не замазвай издънката си.
Нямам такава, колкото и да ти се ще.
Сигурно палиш ароматни лавандулови свещи и пълниш ваната с мляко, а вътре накъсваш розови листенца. Чакаш Сашовица с чаша шампанско, захапал китка зюмбюли. Ах! Отново!1982 написа:Не можеш да си я представиш, тя е неописуема, не може да се обясни току-така.
Винаги варненка. И левскарка!1982 написа:Завалийка .... ъъъ, заралийката тя .....
Ицо, СУ ли искаш? Иначе с фланелката позамий пода.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
YANTRA_FOREVER написа:E, тя има нужда ама баш към Берое да се преориентира...![]()
![]()
Жени, бе, човек ..... какво да ги правиш .... и град, и отбор ... и всичко ще предадат накрая ...... па и с гъби ще те нахранят някоя вечер.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- becks32milan
- Контакти:
1982 написа:О, Бекси, от дискотека ли се прибираш ??!
Успя ли да намажеш нещо в тоалетната ?!
ъхъ, един маргарин Калиакра

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Да, там.
Олее ти си и от Левски вярно...винаги ме е било страх от тая комбинация

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
1982 написа:YANTRA_FOREVER написа:E, тя има нужда ама баш към Берое да се преориентира...![]()
![]()
Жени, бе, човек ..... какво да ги правиш .... и град, и отбор ... и всичко ще предадат накрая ...... па и с гъби ще те нахранят някоя вечер.
Винаги са управлявали империите. С гъби или без

Laetitia написа:Сигурно палиш ароматни лавандулови свещи и пълниш ваната с мляко, а вътре накъсваш розови листенца. Чакаш Сашовица с чаша шампанско, захапал китка зюмбюли. Ах! Отново!
Какво правя, няма чак такова значение .... важното е как го правя. Когато се отнасяш към въпросния екземпляр от женски пол като към DEA, то всичко изглежда райско .... ключът е в отношението.

Laetitia написа:Винаги варненка. И левскарка!![]()
Левскарка ..... ясно откъде си станала такава усойница.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
becks32milan написа:ъхъ, един маргарин Калиакра
Докога ще те чакам да топнеш чушлето най-сетне ??!

Не ставай като мен, пропаднал чекиджия, късай цветчета, докато си млад още.

YANTRA_FOREVER написа:Винаги са управлявали империите. С гъби или без![]()
На мен ..... Летиция ми мяза на Ева Браун.

От какво те е страх, виж какви чаровници сме.YANTRA_FOREVER написа:Да, там.
Ще ти цитирам любимия ми Оскар Уайлд:1982 написа:Какво правя, няма чак такова значение .... важното е как го правя. Когато се отнасяш към въпросния екземпляр от женски пол като към DEA, то всичко изглежда райско .... ключът е в отношението.![]()
"Идеалният мъж трябва да говори с нас като с богини и да се отнася с нас като с деца. Той трябва да се противопоставя на всичките ни сериозни искания и да задоволява всеки наш каприз.Трябва да ни насърчава към волности и да не позволява да се отдаваме на никакво призвание. Винаги трябва да казва много повече от това, което мисли и да мисли много повече от това, което казва."
Виж отново картинката от по-горе.1982 написа:Левскарка ..... ясно откъде си станала такава усойница.
И защо ти приличам на Ева, я кажи.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".