Laetitia написа:Иначе тебе все те влече, аз съм мила и невинна, пиша поезия и плача на филми.
Ти си жестока (за втори път ме заплаши с физическо насилие тази вечер), мислиш постоянно за онова ..... е, как да не си помисля за Месалина ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Иначе тебе все те влече, аз съм мила и невинна, пиша поезия и плача на филми.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз съм жестока, но в преносен смисъл.1982 написа:Ти си жестока (за втори път ме заплаши с физическо насилие тази вечер), мислиш постоянно за онова ..... е, как да не си помисля за Месалина ?!
, той и в оня смисъл си е бил, де
, ама имам предвид другия смисъл
... та, ако още ми следиш мисълта
, нормално да го отрови. 
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
В смисъл, разбрах те, но по-скоро като млад се е правел на такъв.1982 написа:Е, той Клавдий е бил голям е.балник .... в смисъл, не в оня смисъл, той и в оня смисъл си е бил, де
, ама имам предвид другия смисъл
... та, ако още ми следиш мисълта
, нормално да го отрови.
Вие сте си голЕми усойници.
, сега изведнъж стана котенце или зайче. 
Истинската жена е тигрица в леглото и котенце извън него.1982 написа:Е нали уж беше тигрица в леглото, сега изведнъж стана котенце или зайче.
Иначе не им знам много интимния живот на императорите, то почти всички са били големи перверзници, с една дума - елитни к.урвари ..... опа, то две думи станаха
..... поркам си, местим фигурите и псувам.
ГолЕм купон става.A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
Тц, тигрица в леглото е по-добре.1982 написа:Аз имам друга дефиниция - котенце в леглото, тигрица извън него.
Като спомена белот .... аз пък нощем обикновено играя шах онлайн, с разни американци, бразилци всякакви такива утайки (заради часовото време) и пропаднали чекиджии, дето нямаме жени..... поркам си, местим фигурите и псувам.
ГолЕм купон става.
Laetitia написа:Тц, тигрица в леглото е по-добре.Коте извън него, ама котетата са с характер и драскат, ако се налага.
), но това е за в живота като цяло .... не и в леглото.Laetitia написа:Иначе твоите среднощни забавления са прекрасни. Що не си намериш някое булче, че да ти бутне някоя... игра на карти.![]()

Добре е, че... не обичаш да си пасивният.1982 написа:Тц, аз обичам да съм активният, не някакви тигрици и всякакви такива зверове да ме мачкат .... иначе съм почитател на силните жени (по характер и ум, не на мускули), но това е за в живота като цяло .... не и в леглото.
Ще си намериш майсторката ти.1982 написа:Страх ме е някоя вечер да не ми сготви ...... гъби.
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82 и 3 госта