Програмата на Левски за сезон 2014/2015
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Програмата на Левски за сезон 2014/2015
Тежка програма .
Така като гледам програмата, първото голямо препятствие ще ни чака в четвъртия кръг-гостуване на Берое, които стягат много, ама много сериозен отбор, а и традиционно са силни като домакини.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм 

Нормално е да има злоба към ЦСКА и тенденциозно омаловажаване на вечния съперник,но трезвомислещите не биха говорили големи приказки защото една евентуална загуба ще е голям срам,а както ние гледаме на Локо СФ и на Цска като ,,разнебитени тимове'' от другата страна също ни гледат като ,,разнебитения Левски'' от последните 2-3 сезона се вижда ,че всеки може да победи всеки,а един отбор се отличава с малко-по висока класа , форма и постоянство.Предпоследния сезон когато за малко не станахме шампиони го направихме благодарение на публиката и подкрепата на половин България и сега си мисля,че ако се отличаваме по нещо от другите то това ще е с надъханост и желание,не мисля че без да сме гледали нито един мач с 13 нови футболисти(чакаме и още) можем да говорим за някакво превъзходство над други отбори.Нека минат 2-3-4 кръга тогава ще можем да направим поне някаква преценка на състоянието в момента сме пълна енигма.

Демба_Ба написа:Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм
Добра фантастика.

- Stahlgewitter
- Контакти:
molteni написа:Демба_Ба написа:Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм
Добра фантастика.След първите 6 мача....няма да сме с повече от 10 т.
Песимист!

- Love in blue
- Контакти:
Демба_Ба написа:Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм
.......................
Демба ,ти да не си се родил онзи месец?? Точно от изброените от теб отбори загубихме мачовете си през изминалия сезон , и то точно на Герена? Айде малко по-реалистично! Едно е на теб да ти се иска нещо, друго е да се осъществи това на практика.

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Не бих подценил току така Берое, а тоя разнебитен ЦСКА и миналата година щеше да умира пък ни направи на пастет.
4 точки от Литекс и Лудогорец? ... а дано ама.. ще видим.
Рано е за сметки, да започнат официалните мачове и тогава ще го мислим що за шансове имаме и за какво.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]