Бареков избра лагера на Пеевски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Бареков избра лагера на Пеевски

Мнениеот 1926 » 27 юни 2014 10:27

​Бареков: Прокуратурата да разследва корпоративното чудовище КТБ
Изображение
ТБ беше корпоративно чудовище, а прокуратурата трябва да разследва и да каже, какво е откраднато от там. Ще искаме проверка на всички големи проекти и поръчки в държавата. Това ще бъде операция „Държава”, закани се БНТ ГМО-то Николай Бареков. Той директно нападна двамата си създатели и доскорошни кукловоди – Делян Пеевски и Цветан Василев.

Двамата преминаха един предел, който е недопустим. Скандалите между тях са долнопробна история.

Чудя им се на акъла на Василев и Пеевски, че стигнаха до тези разправии и обвинения, нямам нищо общо с тях. Василев или е полудял или манипулира истината, той не е финансирал моята партия. Пеевски и Василен никога не са били собственици на ТВ7. Собственик е офошорен фонд инвестиционен, но аз взех решение повече няма да гостувам в тази телевизия. Внушенията на Василев сега, че ме е финансирал са плод на някаква лудост, така той убива ТВ7. Не знам от къде твърди, че бил подкрепил проекта ми за партия. Цветан Василев може да участва само в някоя измама или конспирация, аз си взех решението за партия и той от ефира научи за моите намерение, увери Бареков. Според него само Софиянски, Царя и Костов са премиери, които са направили нещо за България. Днес освен мен няма друг сериозен политик в момента, самопохвали се Бареков.
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... e-ktb.html

samobotev
Контакти:

Re: Бареков избра лагера на Пеевски

Мнениеот samobotev » 27 юни 2014 10:34

Е той ако не ходи в ТВ7 то тогава къде ще ходи :) :?: .
Така като гледам дали са му бая парички за да закрие проекта ББЦ, предполагам са му обещали и работа в някоя телевизия

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 27 юни 2014 10:40

И после Бареков щял да оправи държавата... Само как ще я "оправи" ако знаете. 1000 лв заплата а? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: На куково лято и през крив макарон! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 юни 2014 10:42

Долен нещастник! Също както манипулируемите и(или) платени жалкари, пуснали бюлетината си за него!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 юни 2014 10:46

90% от журналистите в България пускат поръчкови статии. Кой плюе по барека и хвали Боко, друг пък плюе Боко хвали Барека или БСП.

draki75

Мнениеот draki75 » 27 юни 2014 10:52

Blue1914 написа:Долен нещастник! Също както манипулируемите и(или) платени жалкари, пуснали бюлетината си за него!

Нещастник , да , за ВМРО гласувах , а ти тъпако гласува ли ?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 27 юни 2014 11:02

Баси и гнусната твар ...Лижеше задника на Борисов,после рипа срещу него...Сега с новите му спонсори прави същото...Наглец!!!...При едни нови избори да те видя по коя ТВ ще се киприш?....Нямам думи!...Жалко,че има прост народ да му се върже на омайването му!

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 27 юни 2014 11:04

draki75 написа:
Blue1914 написа:Долен нещастник! Също както манипулируемите и(или) платени жалкари, пуснали бюлетината си за него!

Нещастник , да , за ВМРО гласувах , а ти тъпако гласува ли ?

Извинявай, но за ВМРО никога няма да гласувам(гласувал съм за тях), след като е в коалиция с Барека...
Предпочитам да гласувам за ДПС вместо за тази мърша Барека.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 27 юни 2014 11:05

Бюрека е срам за ботевистите :idea: Много жалко, че така демонстративно се асоциира с нас този боклук!

А ВМРО и Росен Петров много скоро ще развалят коалицията!

Върни се в “Свободна зона”