В интерес на истината, когато Манолов беше в ЦСКА имаше наистина унакален шанс да се наложи, защото тогава нямахме никакви нападели (с изключение на Гийом, който не беше любимец Стойчо). Така Манолов без никаква конкуренция беше на върха на атаката, където определено разочарова. Спомням си от този период, че в някои мачове направи наистина чудовищни пропуски. Определено след този слаб сезон Стойчо Младенов реши да го разкара от ЦСКА, като определено прецени, че няма качества.
Иначе си прав, че можеше да му бъде даден шанс, но все пак както знаеш публиките на ЦСКА и Левски не са от най-търпеливите. Може би от тази гледна точка Стойчо реши да разчита на друг вариант в нападение, тогава дойдоха Неи, Гарсес и Чиликов, ако не се лъжа.
Както и да е, няма значение, поне за мен грешката не е в това, че Манолов беше отпратен в Черно море, а в това, че трябваше просто да бъде даден под наем, като се изчака да се види, как ще потръгне развитието му там.
Иван Цачев след зимата...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Иван Цачев след зимата...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Както и да е, няма значение, поне за мен грешката не е в това, че Манолов беше отпратен в Черно море, а в това, че трябваше просто да бъде даден под наем, като се изчака да се види, как ще потръгне развитието му там.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Аватар
a boy named goo
* Лично съобщение
това ми хареса последното което каза,но за да стане това в двата гранда трябва да отлъчат всички мениджъри които благодарение на двата отбора карат всевъзможни звезди и командват политиката на клубовете.
Джон Фицджералд Кенеди
Аватар
a boy named goo
* Лично съобщение
това ми хареса последното което каза,но за да стане това в двата гранда трябва да отлъчат всички мениджъри които благодарение на двата отбора карат всевъзможни звезди и командват политиката на клубовете.
LEVSKI_FOREVER
- Sagittarius
Че той и тука Миро се оля да пропуска почти цяла година и също беше с 1 вкаран гол,спомням си,че Мастиката в свой стил напук на всичко и всички си го налагаше и на всяка пресконференция си повтаряше - може много,ще вкарва много и така и стана
.Към младите играчи явно трябва тъпение,а Миро си е пич,един от най-големите любимци на феновете във Варна стана....особено с тея татуси на китайски по ръцете дето според някои пишело "Черно Море"
Голям е Миро,голям,дано намерим още един-двама такива играчи.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
metal1111 написа:точно така от лятото пролетният полусезон ще играе в благоевград

Sagittarius написа:Миро Манолов е най-добрия български нападател в А група,пълен абсурд е да го дадем за когото и да е.Колкото до Кривия - Кривия има договор с Черно Море до 2010 юни месец,т.е. Батков ИМА нужда да плаща,защото в противен случай Кривия няма да играе футбол до 2010 лятото....тогава Левски ще получи един прекрасен футболист на 36 години,който не е играл футбол 1 година.Цачев е само в главите на феновете,търка пейката на Пирин и съм абсолютно сигурен,че е задраскан отдавна от "спеца" Гонзо...така както на Армията бяха задраскали Миро,Тройчо Торпедото го беше задраскал умника
Миро може да е най-добрия нападател според теб, чудесно. Относно Кривия, искаш ли да вържем един бас, че Кривия ще е в Левски още през този прозорец и плащане за него няма да има?
Колкото до Цачев - не знам как прецени, че е задраскан от Спеца Гонзо, закусваш с него ли? Ти май беше много убеден и че шее ни биете тия дни...
От мненията ви забелязвам едно-Левскарите викат,че ще е пълна глупост,ако не го върнат обратно в Левски или направят бартер с Миро Манолов.Феновете на ЧМ пък казват точно обратното-че ще направят "Кон за кокошка",ако вземат Цачев на мястото на Манолов
Лично аз смятам,че това момче има бъдеще в Левски,но все още му е рано и няма да може да се наложи,от друга страна обаче може и да го изтървем и някой може да го купи,както стана с много юноши на Левски 

- Бижутера
- Контакти:
Какво е направил Цачев та да се връща в Левски? Два гола за Пирин за един полусезон...според мен той нито има психиката, нито класата да води синята атака!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- ralimavridov
- Контакти:
Не знам дали знаете но аз чух за това че Кривия е свободен агент през тази зима за всички отбори само не и за Левски.Само те трябва да платят сума за него.Това е еднолично решение на М.Митев.(това е слух,който се носи из Тича)
Хубава тема сме подхванали тук, само дето не сме на ясно с цялата истина, която се разиграва около младите ни футболисти, вкл. и Цачев. На мен например са ми известни подробности около него и на други талантливи момчета, на които съвсем съзнателно, заради нечий личен интерес са спъвани в резвитието си. Така, че за Цачев и неговото развитие ще е много по-добре да си плюе на петите и да бяга много далече от "големия" Левски, който си е сигурна смърт за него. Лично аз много го харесвам, пожелавам му да не обръща внимание на безбройните интриги и му пожелавам успех.
- blue avalanche
- Контакти:
abcd написа:Хубава тема сме подхванали тук, само дето не сме на ясно с цялата истина, която се разиграва около младите ни футболисти, вкл. и Цачев. На мен например са ми известни подробности около него и на други талантливи момчета, на които съвсем съзнателно, заради нечий личен интерес са спъвани в резвитието си. Така, че за Цачев и неговото развитие ще е много по-добре да си плюе на петите и да бяга много далече от "големия" Левски, който си е сигурна смърт за него. Лично аз много го харесвам, пожелавам му да не обръща внимание на безбройните интриги и му пожелавам успех.
Като гледам Бандаловски и Ив.Попов такова бягане му удариха,че единият стигна чак до Локо Сф,а другия до Литекс.Той и Макриев ако трябва да сме честни не стигна кой знае колко далече.Тъй,че...
Върни се в “Футбол - България”