Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 26 юни 2014 20:28

Дали някой би могъл да ме светне на лични какво стана вчера ???
Мерси.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 юни 2014 22:28

subzero написа:Дали някой би могъл да ме светне на лични какво стана вчера ???
Мерси.

Какво да стане ... Киряков каза - " Бог да го прости , Черноморец" ... ама с повече думи :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2014 00:03

Много им се обяснявате на зелените цървули.Отбора им е с една идея в повече л....а от Черноморец но както винаги ние сме им в устата.Не разбраха че са селски отбор, и каквото и да правят Черноморец това е Бургас.
А пък на бате Ицо ще му кажа че ако нямаше НХК, няма апартамент във Бургас няма голям град така че да не се оплаква.
Лека нощ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 27 юни 2014 00:36

ivan56 написа:Много им се обяснявате на зелените цървули.Отбора им е с една идея в повече л....а от Черноморец но както винаги ние сме им в устата.Не разбраха че са селски отбор, и каквото и да правят Черноморец това е Бургас.
А пък на бате Ицо ще му кажа че ако нямаше НХК, няма апартамент във Бургас няма голям град така че да не се оплаква.
Лека нощ.

Сини цървуле, от известно време съм забелязал, че имаш страшен комплекс от Нефтохимик. На твоите години трябва да си щадиш нервите. И можем да коментираме каквото пожелаем. По какъв критерий разделяш отборите на селски и градски знае само комплексираната ти глава.
ПС: Модератора, ако реши да трие - ползвам същите определения.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2014 00:48

Аз комплекси от вас нямам и няма и за какво да имам.Моя отбор не е закриван на няколко пъти за сметка на вашия.Нали така? Селски отбор- Строител; Градски - Черноморец. 1919 основан във Бургас,1962 основан на строителната площадка на НХК.Котва, чайки, безмислен символ, син цвят, зелен цвят.и тн.
Надявам се да съм бил изчерпателен.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2014 00:54

А и забравих ,обикновено чуваме за вас като се заговори нещо за Черноморец и вие изскачате да хленчите за лошия Черноморец.Е този път има за какво да хленчите, подадоха ви близалка ( Бошнаков) ама не ви казаха че е кожена.
Лека вечер.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 27 юни 2014 01:04

Опитваш се да бъдеш оригинален, но не ти се получава. Кой отбор 1919? Това менте, което играе на стадион Нефтохимик? Избистрихте ли кой е вашия отбор? И да не псувате ФК Бургас, че накрая на сезона може да смените лагера.
Явно гражданите са станали малцинство.. щом Нефтохимик е по-обичания отбор в града. Ама не ти нямаш комплекси. И ако си същия, който говореше в спортал заедно със Събин, разбирам защо с такава омраза коментираш. Еми два лафа не можеш да вържеш.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 юни 2014 01:10

ivan56 написа:Много им се обяснявате на зелените цървули.Отбора им е с една идея в повече л....а от Черноморец но както винаги ние сме им в устата.Не разбраха че са селски отбор, и каквото и да правят Черноморец това е Бургас.
Лека нощ.

Ванка, споко бате ! Бате ти Ицо, не живее в апартамент от завода, ама вие играете на стадион построен от завода !!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 юни 2014 01:21

hristo1306 написа:
Лека нощ.

Ванка, споко бате ! Бате ти Ицо, не живее в апартамент от завода, ама вие играете на стадион построен от завода !!!!

Ице, плащаме играем, вие решихте да плащате в Несебър, там и играете.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2014 01:26

Фк.Бургас го псувате вие, казах в предния коментар защо.Ст.Лазур, ст. Нефтохимик беше преди бащицата ви да го даде на вашия спасител от Подвис който ви смени името и ви направи розови, а после ви наби шута и станахте отново наш сателит, както е било винаги.Ама поне едно Благодаря да му бяхте казали, даде ви човека емблема история и сте си автентичния отбор от 1962, 1968 или 1982.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Черноморец”