Tobacco написа:Мръсния фес пак се прояви!
Не става за съдия и тва е! Не знам тия от ФИФА, докога ще му гласуват доверие!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tobacco написа:Мръсния фес пак се прояви!
pumpo написа:Големият проблем за Сборная е, че всичките 23 футболиста играят в руския шампионат. Същата картинка като с България 62', 66', 70', 74' и 86'. Тези поколения български футболисти не са били по слаби от това, което взе 4-тото място в САЩ, но просто са се състезвали на клубно ниво в една затворена система.
Pragmatichen написа:pumpo написа:Големият проблем за Сборная е, че всичките 23 футболиста играят в руския шампионат. Същата картинка като с България 62', 66', 70', 74' и 86'. Тези поколения български футболисти не са били по слаби от това, което взе 4-тото място в САЩ, но просто са се състезвали на клубно ниво в една затворена система.
Абсолютно те подкрепям, споделям мнението ти!
Точно така е.
RedeviL написа:Pragmatichen написа:pumpo написа:Големият проблем за Сборная е, че всичките 23 футболиста играят в руския шампионат. Същата картинка като с България 62', 66', 70', 74' и 86'. Тези поколения български футболисти не са били по слаби от това, което взе 4-тото място в САЩ, но просто са се състезвали на клубно ниво в една затворена система.
Абсолютно те подкрепям, споделям мнението ти!
Точно така е.
Една затворена система.. Леле ще ме уморите с вашите зомбирани глупости! Имам чувството, че живеете 30 години назад..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта