За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пак да попитам
Доста се изложи бадемчето.
Черният козел написа:turb04 написа:Stahlgewitter написа:Мъка си е и при вас,не е лесно.
Ако е спокойно, не е на хубаво... Колкото повече проблеми при нас, толкова по-силен е ефектът на пружината. Вие се убедихте на няколко пъти, ако не ме лъже паметта...
То хубаво,но накрая да не се скъса пружината !
Зависи от степента на прилагането на сила. В даден момент всеки материал се къса, но не мисля, че в момента съществува такава сила.
Да му го набадемим у устата !!!
N3-BUL написа:Да му го набадемим у устата !!!
Още втория кръг ще имате шанс

Леевски, оле

-
- Контакти:
Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Ама вижте само как се ядосват левскарите, че се е върнал...Хахахах! Тия само като му чуят името и стават барливи.
- Червени Воини
- Контакти:
Че имат смелоста да го коментират милките, големи са мазохисти...искат още и още от бадемов. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
На път съм и аз да стана против връщането на Гъргоров.
Не може да слушаш какво ти говори и казва Градев, и ти да го изпълняваш всичко като най-големия глупак.
Ако се върне утре Гъргоров ще докаже, че е поредния много добър футболист, който е невероятен тъпанар.
Не може да слушаш какво ти говори и казва Градев, и ти да го изпълняваш всичко като най-големия глупак.
Ако се върне утре Гъргоров ще докаже, че е поредния много добър футболист, който е невероятен тъпанар.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Обрата е там, че ръководството иска да глоби джуджи с една заплата, а гусин ГрудеФ не е съгласен, и нещо се е разпищял като да не казвам кой за какво.
Аз съм против, една заплата от максималните по-малко. И титулярни места за Маркиньос и Маркович вместо Бадема и Чочев
който явно ще се продава. Ив. Стоянов във форма също не е по-слаб от Гъргоров, а по крилата имаме и Милисавлевич,Карачанаков
и португалчето. Само за урок на Градев дори не трябва да връщат Бадема!
който явно ще се продава. Ив. Стоянов във форма също не е по-слаб от Гъргоров, а по крилата имаме и Милисавлевич,Карачанаков
и португалчето. Само за урок на Градев дори не трябва да връщат Бадема!