Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 18:08

zlato1234 написа:За мен КНДР са опасни, и колкото по-скоро ги разоражът, и освободят народа им от диктатурата на лудият им вожд, толкова по-добре за целият свят! Някой ден ще направят някоя глупост. Няма как младият им вожд да не се изяви с нещо! ;)

Я да видим корейските вождове колко глупости са направили през последните 60 години и колко глупости са направили американските вождове 8-) Що не чувам призиви за разоръжаване и на янките ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 26 юни 2014 18:10

zlato1234 написа:За мен КНДР са опасни, и колкото по-скоро ги разоражът, и освободят народа им от диктатурата на лудият им вожд, толкова по-добре за целият свят! Някой ден ще направят някоя глупост. Няма как младият им вожд да не се изяви с нещо! ;)

Те и за България преди 1989-та говореха че сме опасни. И какво стана наложиха ни капитализъм и разграбиха държавата. В КНДР не са прости, та да си вкарват таралеж в гащите.
За жалост тука социализма трудно ще се върне, затова сме 100 години назад от нормалните държави, заради капитализма.
КНДР не са опасни за никого, но прекрачат ли им границите или ако "миротворците" се опитат да им се бъркат в политиката тогава и те могат да отговорят.
Най-опасни са американците и техните съюзници от НАТО и ФЕС, всичко друго е кьорфишек на западната пропагандна машина.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 18:11

CTAHKO написа:

Я да видим корейските вождове колко глупости са направили през последните 60 години и колко глупости са направили американските вождове 8-) Що не чувам призиви за разоръжаване и на янките ;)

Аз съм за разоръжаване на всички страни... САЩ, Русия, Китай и т.н... Обаче в момента те не са толкова опасни от към злоупотреба с ядрени оръжия колкото КНДР. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 18:14

КНДР написа:

Те и за България преди 1989-та говореха че сме опасни. И какво стана наложиха ни капитализъм и разграбиха държавата. В КНДР не са прости, та да си вкарват таралеж в гащите.
За жалост тука социализма трудно ще се върне, затова сме 100 години назад от нормалните държави, заради капитализма.
КНДР не са опасни за никого, но прекрачат ли им границите или ако "миротворците" се опитат да им се бъркат в политиката тогава и те могат да отговорят.
Най-опасни са американците и техните съюзници от НАТО и ФЕС, всичко друго е кьорфишек на западната пропагандна машина.

Във КНДР живеят по-зле и от нас. Всичко работи за държавата. Гъкнеш ли ти теглят ножа. Да не говорим, че нямаш достъп до най-нормалните неща като интернет. Ние може да сме бедни, но поне сме свободни и не се кланяме на никой, като облъчени зомбита. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 юни 2014 18:28

КНДР написа:
batmanlevski написа:ееееехх,кога ще стигнем корейците ! тук освен мангали ,капиталяги и гербери по улиците се наслаждаваме на бездомни кучета и хора ровещи в казаните за коричка хляб,но важното е ,че имаме капитализъм ,а корейците нямат ! ;)

Така е, за съжаление. Аз в КНДР веднъж не видях хора да бъркат по кофите. Всички имат достатъчно пари и си живеят живота, само бедняците тук си мислят че като е капитализъм са хванали господ за шлифера. Ако не беше тъжно щеше да е смешно.

Вас двамата съм ви признал.Искам да се запозная и с двама ви.Бъдете живи и здрави. ;) :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 26 юни 2014 18:34

Хората там извън столицата умират от глад. Ток няма, вода няма, надежда няма. Не можеш да си кажеш мнението.
Не знам как не ви е срам да пишете такива глупости тук, но господ гледа.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 юни 2014 18:37

КНДР написа:
meteorit написа:
CTAHKO написа:
meteorit написа:КНДР, ти си неосъзнат хомосексуалист, странно е, че ругаеш гейовете.

Корейците са супер малоумни и доказателство е, че плащат на шлюха като теб да троли спортни форуми.

Ти пък какво знаеш за КНДР и за живота там, че си тръгнал да ги съдиш и да ги квалифицираш :?:

Не всички ходят там като авторчето с пари на ким чум бум или както им беше лидера. Това не ме интересува, въпросът е, че освен пътните, са му платили и да ръси комунистически глупости в интернет през чуждопоклонническите си профили.

Вчера в сутрешния блок на БТВ гостува човек изкарал почивка в КНДР! И на него ли Ким Чен Ун е платил? Който има желание може да посети КНДР. Аз съм ходил вече над 5 пъти. Но там има правила, не като тука да ви дойдат англичани и да се държат с вас като утайки.

А,и аз го гледах,ма човека каза май ,че си светел с телефона на някаква изложба.Каза още че отговаряли на негови въпроси както им изнася,или си мълчали.Честно казано,не обърнах толкова внимание на интервюто.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 18:40

-1914- написа:Хората там извън столицата умират от глад. Ток няма, вода няма, надежда няма. Не можеш да си кажеш мнението.

Не само гледам, смятам скоро да започна и да накзвам всички антикомунистически отрочета 8-) А за предателство на комунистическата идея и партията - майка, наказанието е само едно - Перманентен бан 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 юни 2014 19:14

meteorit написа:КНДР, ти си неосъзнат хомосексуалист, странно е, че ругаеш гейовете.

Корейците са супер малоумни и доказателство е, че плащат на шлюха като теб да троли спортни форуми.

капитализма май доста те е натровил ,само за хомосексоалисти говориш,защо ли ? ;) ,айде бягай при Азис и на него това му е любимата тема ;)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 юни 2014 19:17

-1914- написа:Хората там извън столицата умират от глад. Ток няма, вода няма, надежда няма. Не можеш да си кажеш мнението.

така е тук хората извън столицата работим по 300 часа за по 200 лева,а безработицата е над 40 % ,но така ще е докато в България има капитализъм :(
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”