За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Пак да попитам

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 17:20

turb04 написа:Сега очаква нова ключова реплика - Бадем, Бадем, кога пак бунт?

Topsport.bg потърси изпълнителния директор на "армейците" Александър Тодоров, за да коментира ситуацията около Емил Гъргоров и думите на футболиста по негов адрес. Бадема уж не иска дори да чува за двамата ръководители, но ще трябва да се види с тях.

"Гъргоров все още не е подписал договор с ЦСКА. Това ще стане, когато се извини за думите си официално. Обади ми се по телефона и каза, че може би не е бил прав за някои свои изказвания, че за други не бил разбран правилно. Трябва да се срещнем с Емил, да говорим. Ако се извини официално, ще подпише договор със същите условия, каквито бяха преди", каза Тодоров пред нашата медия.

Като не успя да си намери отбор, сега ще се извинява! Оказа се, че не държи нито на думите си, нито има достойнство заради което уж избяга. :roll:
п.п. Само не си мислете, че го прави от "голямата" си любов към ЦСКА! 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 17:21

Последно, кое е лъжа :?: Оня ден като заставаше с лицето си пред журналистите и сипеше квалификации и обиди към кой ли не или сега, като си е сложил подписа под някакво листче, явяващо се нещо като декларацийка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 26 юни 2014 17:21

BRF написа:
turb04 написа:Копирано от Гонг:

"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"

Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.

Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.

Та да попитам пак - кому бе нужно това?

Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!

А ако си бяха тръгнали повече хора?
Ти прочете ли интервюто на Велизар Димитров?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2014 17:22

drughi написа:За мен "бадема" се изложи много. Не може след като преди няколко дни си говорил такива неща за еднi хора, да се върнеш пак на същото място, все едно нищо не е станало. Аз лично не бих приел такъв човек отново в моя отбор.

Ако си прекалено твърдоглав и горделив няма да го приемеш!Само че трябва да си дадеш сметка,че той не е единствен и че много от останалите ти ключови подчинени са на негово мнение!А същите издрапаха отбора ти и дадоха максимума от себе си!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 26 юни 2014 17:23

CTAHKO написа:Последно, кое е лъжа :?: Оня ден като заставаше с лицето си пред журналистите и сипеше квалификации и обиди към кой ли не или сега, като си е сложил подписа под някакво листче, явяващо се нещо като декларацийка 8-)

Оставете Бадема на мира бе! Вие на негово място какво бихте направили, като ви поставят въпроса ребром - демек или подпис, или ребро (китка/глезен/се тая)? :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2014 17:24

Stahlgewitter написа:
BRF написа:

"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"

Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.

Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!

Пич,ако всеки започне да постъпва както е преценил какво ще стане?

Ми то всеки постъпва както си прецени!Поне аз така правя,вече няма робство за да ти казва някой какво да правиш!Съответно си търпиш последствия от действията!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 юни 2014 17:26

Нанесе огромна вреда на клуба. Никакво извинение ( което е доста семпло ), не може да компенсира това. Никога публично не се изнасят неща от кухнята на отбора и никога публично не се обсъждат началниците. Бадема може да е твърде тъп за да го осъзнава, но Томов и Тодоров не трябва да го приемат обратно.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2014 17:26

turb04 написа:
BRF написа:

"Скъпи армейци,

А ако си бяха тръгнали повече хора?
Ти прочете ли интервюто на Велизар Димитров?

Ми,щяха да си тръгнат!Аз какво да направя?Или Бадема щеше да е виновен?
Не,не съм чел интервюто на Велизар!

Venko123
Контакти:

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот Venko123 » 26 юни 2014 17:28

Не. Според мен офертата му от Турция е пропаднала + огромното му уважение към Стойчо...Вальо също е помогнал доста за връщането му.
Щом се е извинил - браво.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 26 юни 2014 17:29

Logical person написа:Нанесе огромна вреда на клуба. Никакво извинение ( което е доста семпло ), не може да компенсира това. Никога публично не се изнасят неща от кухнята на отбора и никога публично не се обсъждат началниците. Бадема може да е твърде тъп за да го осъзнава, но Томов и Тодоров не трябва да го приемат обратно.

Съгласен съм с теб, но от друга страна Томов и Тодоров гасят други пожари и няма пари за играчи, та и двете страни ще си налегнат парцалите.
Постъпката на Бадема е мега малоумна и във всеки нормален клуб просто щяха да забравят, че съществува.
В крайна сметка ще разберем какво се крие зад целия цирк, но по-късно.

Върни се в “ЦСКА”