Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Видео: КНДР празнува избухването на Корейската война

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 17:12

Elland написа:ЕЙ, БОЛНИ МОЗЪЦИ, ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? КВО ИМ СВАЛЯТЕ ШАПКА НА ТИЯ? КАКВО ЗНАЯ ЗА КОРЕЙСКИЯ НАРОД? ТОВА, ЧЕ СЕ ГЛЕДА ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ПО КОЯТО ТИ ПЪЛНЯТ ГЛАВАТА САМО С НЯКВИ КЛИПОВЕ ЗА ВЕЛИКИ ВОЖДОВЕ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО. ТИЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ИЗГАРЯТ ЖИВИ. НЕ МОЖЕ ДА ТИ УМРЕ ЛИДЕРА И ТИ ДА КАРАШ ХОРАТА ДА ИЗЛИЗАТ НА ПЛОЩАДА И ДА ГИ КАРАШ ДА РЕВАТ...

Това обяснява всичко 8-) Нищо не знаеш :!: На времето западната пропаганда ги сипеше същите лъжи и за нас българите ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 26 юни 2014 17:14

batmanlevski написа:ееееехх,кога ще стигнем корейците ! тук освен мангали ,капиталяги и гербери по улиците се наслаждаваме на бездомни кучета и хора ровещи в казаните за коричка хляб,но важното е ,че имаме капитализъм ,а корейците нямат ! ;)

Преди 89-та. На българо-гръцката граница. Двама граничари. Гърчето дразни нашия: "Вие нямате маслини!" Следва отговор: "Ама си имаме социализъм"! Гърчето се ядосало: "И ние ще си направим социализъм"! Незабавен отговор: "Тогава няма да имате маслини"! Те така и с ориза на Другарите. :mrgreen:
Последна промяна от Възрастен на 26 юни 2014 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 юни 2014 17:14

Станко, ти като много знаеш, знаеш ли, че ако направиш този жест от аватара си там ще ти изтръгнат ноктите, после пръстите, накрая ръката, после може да ти избодат очите, и накрая да те карат да ровиш въглища без ръце и ако не се справиш следва смърт.
[center]Levski & Lazio[/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 26 юни 2014 17:20

CTAHKO написа:
meteorit написа:КНДР, ти си неосъзнат хомосексуалист, странно е, че ругаеш гейовете.

Корейците са супер малоумни и доказателство е, че плащат на шлюха като теб да троли спортни форуми.

Ти пък какво знаеш за КНДР и за живота там, че си тръгнал да ги съдиш и да ги квалифицираш :?:

Не всички ходят там като авторчето с пари на ким чум бум или както им беше лидера. Това не ме интересува, въпросът е, че освен пътните, са му платили и да ръси комунистически глупости в интернет през чуждопоклонническите си профили.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 17:27

Балкански Орел написа:Станко, ти като много знаеш, знаеш ли, че ако направиш този жест от аватара си там ще ти изтръгнат ноктите, после пръстите, накрая ръката, после може да ти избодат очите, и накрая да те карат да ровиш въглища без ръце и ако не се справиш следва смърт.

А ти от къде го знаеш това :?: Иначе този жест там е най-често срещаното явление, но със свит юмрук :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 26 юни 2014 17:31

meteorit написа:
CTAHKO написа:
meteorit написа:КНДР, ти си неосъзнат хомосексуалист, странно е, че ругаеш гейовете.

Корейците са супер малоумни и доказателство е, че плащат на шлюха като теб да троли спортни форуми.

Ти пък какво знаеш за КНДР и за живота там, че си тръгнал да ги съдиш и да ги квалифицираш :?:

Не всички ходят там като авторчето с пари на ким чум бум или както им беше лидера. Това не ме интересува, въпросът е, че освен пътните, са му платили и да ръси комунистически глупости в интернет през чуждопоклонническите си профили.

Вчера в сутрешния блок на БТВ гостува човек изкарал почивка в КНДР! И на него ли Ким Чен Ун е платил? Който има желание може да посети КНДР. Аз съм ходил вече над 5 пъти. Но там има правила, не като тука да ви дойдат англичани и да се държат с вас като утайки.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 юни 2014 17:35

КНДР написа:
meteorit написа:
CTAHKO написа:

Вчера в сутрешния блок на БТВ гостува човек изкарал почивка в КНДР! И на него ли Ким Чен Ун е платил? Който има желание може да посети КНДР. Аз съм ходил вече над 5 пъти. Но там има правила, не като тука да ви дойдат англичани и да се държат с вас като утайки.

Да отида да стане нещо извънредно да пуснат сирените, да затворят границите и ти си си **** майката там. :mrgreen: :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 26 юни 2014 17:40

[quote="КНДР"][/quote]

Ама поне си ги преметнал commie-scum-овете, че тука ще правиш някаква голяма организация 8-)

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 юни 2014 17:47

ДА ИМ ПИКАЯ НА ГОДИШНИНАТА НА ТИЯ МАЛОУМНИЦИ... НЕКА ГИ ИМА ЗА ТА..К ,ДА СЕ ПОСМЕЕМ... ;)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 18:04

За мен КНДР са опасни, и колкото по-скоро ги разоражът, и освободят народа им от диктатурата на лудият им вожд, толкова по-добре за целият свят! Някой ден ще направят някоя глупост. Няма как младият им вожд да не се изяви с нещо! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”