За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пак да попитам
Пак да попитам... последно сребролюбец ли е или просто си е обикновен селски тарикат 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?
Страшна декларация!
Според мен Бадемчето си е побеседвало с едни хорица - някой така му е държал ръчичката, че сигурно сега я налага с нещо. Бе накратко - личи си почеркът на "Офанзива"

Според мен Бадемчето си е побеседвало с едни хорица - някой така му е държал ръчичката, че сигурно сега я налага с нещо. Бе накратко - личи си почеркът на "Офанзива"

lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Stahlgewitter написа:Аз мислех,че ще питаш що за п..ка е тоя?Разочарова ме
Да ти кажа, колкото повече време минава, толкова повече ме човърка мисълта, кой реално стои зад този бунт, защото развитието е някак много по сценарий...
- Червени Воини
- Контакти:
И от двете по-малко, най-вече е прост да не казвам като какъв. Нещо друго да питаш...да речем за спортно-техническите качества? И колко гола ще набута на сините джуджета. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
"Пичуе, тук са обърках макло ас!"
Любопитно ми е в момента с тъмни очила ли ходи Ядчицата, и всъщност - дали изобщо ходи?

Любопитно ми е в момента с тъмни очила ли ходи Ядчицата, и всъщност - дали изобщо ходи?

lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Stahlgewitter
- Контакти:
За мен "бадема" се изложи много. Не може след като преди няколко дни си говорил такива неща за едни хора, да се върнеш пак на същото място, все едно нищо не е станало. Аз лично, не бих приел такъв човек отново в моя отбор.
Последна промяна от drughi на 26 юни 2014 17:20, променено общо 2 пъти.

turb04 написа:Копирано от Гонг:
"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"
Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.
Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.
Та да попитам пак - кому бе нужно това?
Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!
- Stahlgewitter
- Контакти:
BRF написа:turb04 написа:Копирано от Гонг:
"Скъпи армейци,
Съжалявам за случилите се събития през последните седмици. Думите, казани от моя страна, бяха плод на нерви и напрежение. Проявявам разбиране към ръководството ни, което минава през всякакви трудности, но аз вярвам, че те ще се справят.
Каузата "ЦСКА" за мен е над всичко и ще дам най-доброто от себе си за отбора и ще бъда най-щастливия човек да завърша кариерата си тук"
Под декларацията стои подписа на Емил Гъргоров.
Е, какво стана в крайна сметка?
Нищо, само Менди не е в отбора, а иначе се даде храна за всички недобронамерени медии, докато нервите на привържениците бяха опънати докрай.
Та да попитам пак - кому бе нужно това?
Какво очакваш да ти се отговори?
Станалото-станало!Бадема е при нас и ако тренера реши ще играе в мачовете.Точка по въпроса!Всеки е постъпил както е преценил!
Пич,ако всеки започне да постъпва както е преценил какво ще стане?

Stahlgewitter написа:Мъка си е и при вас,не е лесно.
Ако е спокойно, не е на хубаво... Колкото повече проблеми при нас, толкова по-силен е ефектът на пружината. Вие се убедихте на няколко пъти, ако не ме лъже паметта...