Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Е то и изказванията му са такива, освен ако перхидроления Градев не му ги напише предварително.
Иначе е от сайта на клуба.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:memnto написа:Е то и изказванията му са такива, освен ако перхидроления Градев не му ги напише предварително.
Не важи. Няма дата, липсва изходящ номер и печат. Това си го писал саморъчно ти, като така исакш да заблудиш почтената червената общественост
TristaNNN написа:memnto написа:Е то и изказванията му са такива, освен ако перхидроления Градев не му ги напише предварително.
Не важи. Няма дата, липсва изходящ номер и печат. Това си го писал саморъчно ти, като така исакш да заблудиш почтената червената общественост
BRF написа:TristaNNN написа:memnto написа:Е то и изказванията му са такива, освен ако перхидроления Градев не му ги напише предварително.
Не те ли е срам бе!Защо изземваш функциите на русенската каша
!Безсрамник
!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта