Пич има стотици начини едни пари да се изперат, за какво му е на наш Цецо да се мъчи да ги пере чрез някакъв футболен клуб. те парите са отдавана изпрани и не само неговите, но той поне за разлика от другите мафиоти ги връща по един или друг начин обратно в държавата. Дали чрез покупката на Вива ком и БТК, дали чрез покупка на зема и строеж на стадиони, хотели и молове тези пари пак се инвестират тук плащат се данъци при покупките на всички тези имати и при строежа им. Наемат се работници които получават заплати и им се плащат осигоровки за да свършат цялата тази работа. И реално голяма част от тези пари се връщат обратно в държавата като прибавиш финасирането на филми, манастири, църкви, мото писти, волейбол, баскетбол и кой знае още колко други неща. Излиза че по голямат част от парите са се върнали обратно в държавата, да по голямата част от тези инвестиции са с цел по нататък от тях да се печелят пари и то много пари, но тези пари вече са чисти и осигуряват работа на много хора
Докато какво връщат в България хора като Пеевски

Изкупуване тютюна без пари от производителите с цел още по големи печалби на Булгартабак и 250 лева заплата в ЛАФКА. Бат Боко същата работа 4 години рекет на всички големи фири в страната и всичките пари ги държи в чужбина като чат пат вади по някой лев за да финасира 100-200 човека да повикат пред парламента.
Не меразбирай погрешно аз съм за свалянето на това правителство но преди това да се свика Велико народно събрания да станем президентска република така и така гласуваме не за дадена партия, а за човека който е лицето на тази партия. Аз поне не виждам защо след като голяма част от хората искат Боко на власт покрай него да влизат в управлението още 120 търтея които реално никой не познава и не е чувал за тях. И намаляне на депутатите от 240 на 100 и без това освен да се пцоват в парламента нищо друго не правят.