Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ботев "гори" и за "А" група?

Мнениеот DarkPsy » 26 юни 2014 11:02

Red_Neck написа:
DarkPsy написа:Сравняваш Лупи с Василев? И по какъв начин източва Василев? Като стори база и стадион? Лупи какво построи, ще ми припомниш ли?

Ще ми позволиш да отбележа, че първо си финансово и икономически неграмотен и второ, че е завършена само базата.
Съвет: Нека мине одита в КТБ и тогава ще говорим. Василев не строи нищо - строят държавните фирми и частните вложители в КТБ. Какво ако Ботев се окаже с осемцифрен дълг към кръг от фирми (строители) след месец-два? Какво правим тогава?
А какво ако стадиона стане държавен/общински (ако се завърши) след одита и се връткате с Локото да домакинствате, плащайки наем? ( и без това в Пловдив един читав стадион ви стига)? Доколкото знам, концесията в полза на клуба бе прекратена и Ц. Василев закупи дори земята на която се строи.

Безплатен обяд няма - приказката беше прекалено хубава.

Неграмотния и незнаещия си ти! Земята под стадиона е на общината. Все още.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 26 юни 2014 11:04

Земята си е Общинска. Тук има един тип с ментални проблеми, който повтаря до припадък, че била купена от Цветан Василев, но това просто не е вярно. Колкото и да го повтаря.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Открити редове от думи за всеки

Мнениеот angelco77 » 26 юни 2014 11:05

Не че защитавам Ботев,Василев или жълтите фенове,ама ми се вижда много нагло свинята пеевски и ко,с подкрепата на държавния апарат,да крадат и да хвърлят прах в очите на хората.Че Василев в никой случай не е светец,разбраха и пеленачетата.Ама тоя театър,който спретна дебелата свиня,ще му изяде главата.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 юни 2014 11:10

Пич има стотици начини едни пари да се изперат, за какво му е на наш Цецо да се мъчи да ги пере чрез някакъв футболен клуб. те парите са отдавана изпрани и не само неговите, но той поне за разлика от другите мафиоти ги връща по един или друг начин обратно в държавата. Дали чрез покупката на Вива ком и БТК, дали чрез покупка на зема и строеж на стадиони, хотели и молове тези пари пак се инвестират тук плащат се данъци при покупките на всички тези имати и при строежа им. Наемат се работници които получават заплати и им се плащат осигоровки за да свършат цялата тази работа. И реално голяма част от тези пари се връщат обратно в държавата като прибавиш финасирането на филми, манастири, църкви, мото писти, волейбол, баскетбол и кой знае още колко други неща. Излиза че по голямат част от парите са се върнали обратно в държавата, да по голямата част от тези инвестиции са с цел по нататък от тях да се печелят пари и то много пари, но тези пари вече са чисти и осигуряват работа на много хора
Докато какво връщат в България хора като Пеевски :?: Изкупуване тютюна без пари от производителите с цел още по големи печалби на Булгартабак и 250 лева заплата в ЛАФКА. Бат Боко същата работа 4 години рекет на всички големи фири в страната и всичките пари ги държи в чужбина като чат пат вади по някой лев за да финасира 100-200 човека да повикат пред парламента.

Не меразбирай погрешно аз съм за свалянето на това правителство но преди това да се свика Велико народно събрания да станем президентска република така и така гласуваме не за дадена партия, а за човека който е лицето на тази партия. Аз поне не виждам защо след като голяма част от хората искат Боко на власт покрай него да влизат в управлението още 120 търтея които реално никой не познава и не е чувал за тях. И намаляне на депутатите от 240 на 100 и без това освен да се пцоват в парламента нищо друго не правят.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 юни 2014 11:14

Между другото след донуса на Пеевски държавата арестува трима човека и влезна в офисите на дузина фирми, като прокурорите разправяха 2 дена как обвиненията им биле железни. След като Василев каза че от Булгартаба се източват десетки ако не стотици милиони всяка година министъра на вътрешните работи каза само '' Ами не знам аз такава информация нямам и не смятаме да правим никакви разследвани по този въпрос '' край на цитата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 юни 2014 11:17

DarkPsy написа:Неграмотния и незнаещия си ти! Земята под стадиона е на общината. Все още.

Още по-добре - значи държавата може по-лесно да "национализира" проекта при нужда :)
Не ме разбирайте погрешно - аз съм за финансово стабилни клубове (колкото повече - толкова по-добре) с модерни бази, но не ако това става за сметка на данъкоплатеца.
Късмет след 21. Юли - дано всичко се размине, но се съмнявам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 26 юни 2014 11:23

samobotev написа:Пич има стотици начини едни пари да се изперат, за какво му е на наш Цецо да се мъчи да ги пере чрез някакъв футболен клуб. те парите са отдавана изпрани и не само неговите, но той поне за разлика от другите мафиоти ги връща по един или друг начин обратно в държавата. Дали чрез покупката на Вива ком и БТК, дали чрез покупка на зема и строеж на стадиони, хотели и молове тези пари пак се инвестират тук плащат се данъци при покупките на всички тези имати и при строежа им. Наемат се работници които получават заплати и им се плащат осигоровки за да свършат цялата тази работа. И реално голяма част от тези пари се връщат обратно в държавата като прибавиш финасирането на филми, манастири, църкви, мото писти, волейбол, баскетбол и кой знае още колко други неща. Излиза че по голямат част от парите са се върнали обратно в държавата, да по голямата част от тези инвестиции са с цел по нататък от тях да се печелят пари и то много пари, но тези пари вече са чисти и осигуряват работа на много хора
Докато какво връщат в България хора като Пеевски :?: Изкупуване тютюна без пари от производителите с цел още по големи печалби на Булгартабак и 250 лева заплата в ЛАФКА. Бат Боко същата работа 4 години рекет на всички големи фири в страната и всичките пари ги държи в чужбина като чат пат вади по някой лев за да финасира 100-200 човека да повикат пред парламента.

Не меразбирай погрешно аз съм за свалянето на това правителство но преди това да се свика Велико народно събрания да станем президентска република така и така гласуваме не за дадена партия, а за човека който е лицето на тази партия. Аз поне не виждам защо след като голяма част от хората искат Боко на власт покрай него да влизат в управлението още 120 търтея които реално никой не познава и не е чувал за тях. И намаляне на депутатите от 240 на 100 и без това освен да се пцоват в парламента нищо друго не правят.

Кои пари се връщат бре? :lol:
Тези пари са на частни и държавни предприятия и вложители.
То вашата наглост вече няма край.
Верно-трябва да ги върнете. :mrgreen:
Последна промяна от Централен на 26 юни 2014 11:25, променено общо 1 път.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 юни 2014 11:25

едно си баба знае и едно си бае. То в нашата родина уж всички сме за финасово стабилни клубов с модерни бази но тайничко в съчицата си голяма част от феновете си викат '' Ей дано да им секне кранчето на тия '' и веднага щом секне настават едни тържества едни купони.

Аз за отбора не се притеснявам и утре да фалираме няма да ни е първица ще си почнем пак отначало, в момента ме е яд само за стадиона и то наистина много ме е яд, че поне за сега нещата не се получават. Надявам се след 21 работата да продължим но за съжаление вече нищо не е сигурно.
Но така като гледам не сме единствените от Черно Море си седят на една дупка вече сумати години въпреки че техните собственици спокойно могат да направят едно 12-13000 стадионче на сините трибуната им зацикли и то доста, нашите съграждани и те в немилост. Сега и ние го зациклихме. Само Гришата успя да направи малко и наистина хубаво стадионче за разград още нищо не се знае. Докато не го направят нищо не е сигурно.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 юни 2014 11:31

samobotev написа:едно си баба знае и едно си бае. То в нашата родина уж всички сме за финасово стабилни клубов с модерни бази но тайничко в съчицата си голяма част от феновете си викат '' Ей дано да им секне кранчето на тия ''

Разбира се, .... ако кранчето се "захранва" чрез моя джоб!
Това не го ли разбрахте вече?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 юни 2014 11:31

Централен див сеслки бек. Връщат се парите които Василев е спечелил чрез редица държавни поръчки но от де толкова акъл в централната ти тиква. Пари от банката няма как да се откраднат, за информация на тебе и другите капацитети по кражбите в България. Парите на вложителите в една банка се инвестират като или се дават като заеми на други лица или се влагат в акции с цел печалба след година две или три. Няма как Цецо или който и да е банкер да отиде и да каже на касиера пусни ми 300 000 000 в мои лични сметки защото такъв превод никога няма да бъде разрешен от БНБ но от де толкова акъл в централните ви селски кратуни

Върни се в “Свободна зона”