Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот Готвача » 25 юни 2014 20:00

bez-nick написа:Сега е момента Черно Море да направи отбор, с който да атакува 4-ката и участие в Европа, Ботев Пд са пред фалит, Цска отдавна са във фалит и при тях всичко е една голяма лъжа и илюзия, в Левски чакат Газпром всеки ден, ама със спирането на Южен поток, пак получиха Гъзпром, стабилни финансово ще са единствено Литекс и Лудогорец, Черно Море, както и Берое, които разчитат на държавни пари, така че за другите 2 места с една добра селекция, Черно Море може да се намеси в битката за тях.

Аз съм съгласен,но това не е достатъчно.Трябва ТИМ да го искат,а те не искат и да си го помислят даже.Излишни разходи,за няма нищо и едно удоволствие на хора "неблагодарници".Можеше и без кавички.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2014 20:36

Черно море 1:0 Хоризонт Турново
Черно море с първа победа в контролите: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cher ... ite-284991

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2014 22:06

Аз пък противно на вас мисля, че правим една много добра селекция и подготовка. НИКАКВИ сътресения в клуба, всички основни играчи останаха в отбора, като изключим Еденилсон, но добре знаете, че аз никога не съм го харесвал особено и редовно съм го критикувал, така, че дори се радвам донякъде. Важно е да намерим, обаче човек в средата на терена. Халф от типа box-to-box, какъвто беше Жоро Илиев, майната му на Еденилсон, рендета бол, Тошко Паланков не е по-лош, но супер-важно беше да привлечем Чавдар Янков. Дано успеем някак си да го прикоткаме, но намерим ли класен халф ставаме страховит отбор. Много очаквам от Живко Петков аз лично, отдавна не сме залагали на игра с типичен таран, а като сложиш и Божилов зад него и доста мощния Бакари става една много много трудна за спиране тройка атакуващи играчи силни и на втория етаж отгоре на това....но пак казвам, трябва халф, не плеймейкър (където Расим и Божилката стигат)....малко по-назад, там, където Жоро Илиев мачкаше и трябва КЛАСА, не някоя мужица, КЛАСА, човек дето да дирижира нещата, да внася респект и спокойствие, да умее и да задържа, и да подава...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 юни 2014 09:24

stanleys написа:Наистина доста неблагодарници има при нас, или просто им е къса паметта - Райков беше един от малкото остри играчи, способен да се надиграва със съперник, да внесе малко разнообразие в като цяло безидейната ни игра. Отлични качества има,смешно е да го сравняваме с Божилов или Бекир. Имаме нужда от играчи като него.

Райков е много качествен футболист. Нормално е да има голове само от фалове, след като в игра трябваше да комбинира с играещия с гръб към вратата но. 14 :mrgreen:

Сега да не кажете, че плюя Божилов. Няма такова нещо, просто човека трябва да играе с футболери с неговите качества и виждания за играта. Тук явно не намира почва да разгърне потенциала си.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 26 юни 2014 09:58

bez-nick написа:Сега е момента Черно Море да направи отбор, с който да атакува 4-ката и участие в Европа, Ботев Пд са пред фалит, Цска отдавна са във фалит и при тях всичко е една голяма лъжа и илюзия, в Левски чакат Газпром всеки ден, ама със спирането на Южен поток, пак получиха Гъзпром, стабилни финансово ще са единствено Литекс и Лудогорец, Черно Море, както и Берое, които разчитат на държавни пари, така че за другите 2 места с една добра селекция, Черно Море може да се намеси в битката за тях.

Тихо, бе! Ще чуят от ТИМ и ще намалят парите за Черно море.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 26 юни 2014 11:04

Дори и за ТИМ колкото и да не им се иска, няма по-подходящ сезон от идващия за нещо сериозно, от където и да го погледнем, просто вижте какво става в Цска, Левски и Ботев Пд, тези отбори просто са приключили преди да са започнали новото първенство.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 юни 2014 16:28

ЦСКА не са приключили.Те са като германците-и да им отрежеш главата пак са живи/Гъргоров май се връща там/Затова бой по всички наред и това е...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 26 юни 2014 22:54

Абе ти луд ли си, Цска са фалирали отвсякъде, всичко обаче при тях е добре скрито и продължават да тънат в дългове, този отбор в нормална страна нямаше да съществува...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 27 юни 2014 20:13

Някой на ясно ли е имаме нов вратар Николов.Какво стана със Християн Христов,който поне с мача с Лудогорец показа добри качества не се вижда въобще в състава на контролите? :shock:

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 27 юни 2014 20:19

moreto vn написа:Някой на ясно ли е имаме нов вратар Николов.Какво стана със Християн Христов,който поне с мача с Лудогорец показа добри качества не се вижда въобще в състава на контролите? :shock:

http://arenavarna.com/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8/

Не виждам смисъл от още един вратар, ама явно е факт. Оттук нататък за Христов няма шанс да пробие, ще си играе в U21.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Върни се в “Черно море”