Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Мнениеот Stahlgewitter » 25 юни 2014 22:15

slash1912 написа:
Stahlgewitter написа:
slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.

Е вие като имате сте четвърти,стадиона ви също е паднал и даже и Цецоу го няма.

А твоя е пети,нямате сектор А и Батков го има.Лек си много,за да пишеш в тази тема!

На "Местоположение" това,което си написал къде е?
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 юни 2014 22:16

slash1912 написа:
kubik написа:Това с водата ми хареса.като се има предвид ,че ст...... :lol:
водата е пусната :mrgreen:
п.п. до два месеца сте в окръжните групи 8-)

На стадиона му трябват още 5 милиона ,за да се завърши-горе-долу колкото вашите дългове :lol: Как мислиш,потенциалния инвеститор къде ще отиде?
Толкова ще идем в окръжните групи,колкото щетите на "Лазур" са 400 000
Продължавай с бисерите,забавен си :lol:

5 млн.лева или евро.горе–долу?

Бисери?
Казах,че му взимат банката още преди да стане достояние пред обществеността,казах,че строежа спира.Досега 2 от 3 :lol:
нека да са бисери
Последна промяна от kubik на 25 юни 2014 22:27, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2014 22:23

slash1912 написа:

На стадиона му трябват още 5 милиона ,за да се завърши-горе-долу колкото вашите дългове :lol: Как мислиш,потенциалния инвеститор къде ще отиде?

Ти някога работил ли си в строителството? А правил ли проект, дори и само идеен?
Да строиш и инвестираш в такъв строеж, не е като да правиш всеки ден снимки и да ги постваш във форума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 юни 2014 22:28

Stahlgewitter написа:
slash1912 написа:
Stahlgewitter написа:
slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.

Е вие като имате сте четвърти,стадиона ви също е паднал и даже и Цецоу го няма.

А твоя е пети,нямате сектор А и Батков го има.Лек си много,за да пишеш в тази тема!

На "Местоположение" това,което си написал къде е?

Изображение
Ето го къде е.
Има нова тема за Ботев,пусната от буфер.Налазвайте 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 юни 2014 22:32

Кашчей написа:
slash1912 написа:

Ти някога работил ли си в строителството? А правил ли проект, дори и само идеен?
Да строиш и инвестираш в такъв строеж, не е като да правиш всеки ден снимки и да ги постваш във форума!

Проект не съм правил,работил съм в строителството.
Не съм аз човека,който ще строи и инвестира,никъде не съм казал такова нещо.Казвам,че след като има проекти и строежа е наполовина завършен,няма да е толкова трудно да се довърши,колкото би било ако "Колежа" изглеждаше както преди 3 години.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2014 22:39

slash1912 написа:
Кашчей написа:
slash1912 написа:

Проект не съм правил,работил съм в строителството.
Не съм аз човека,който ще строи и инвестира,никъде не съм казал такова нещо.Казвам,че след като има проекти и строежа е наполовина завършен,няма да е толкова трудно да се довърши,колкото би било ако "Колежа" изглеждаше както преди 3 години.

Спортната зала в Русе се строи от 30 години. Май догодина ще е вече готова, но все още не вярвам напълно, защото и преди 4 години се говореше така.
Замрази ли се един проект, особено пък такъв, от който пари много не капят, ойде конят у ряката.. дано не стане така при вас, но е много възможно, за съжаление.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 22:42

kubik написа:п.п. до два месеца сте в окръжните групи 8-)

Екстра!
Баси дербитата ше праскаме с вас в Б окръжна,чудничко ше е,като в доброто старо време хаха...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 22:43

Stahlgewitter написа:Е вие като имате сте четвърти,стадиона ви също е паднал и даже и Цецоу го няма.

Паднал е на мангалите коптора,нашия се строи в момента...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2014 22:49

redman написа:
bobo_13 написа:
tomba написа:
IvailoRz написа:Много жалко . Дано всичко се нормализира и строежа продължи . Немога да повярвам ,че има хора които са против в България да има поне едно нормално европейско съоръжение . :oops:

Тук сме по-бедни и като видиш,че някой с повече ум и хъс,разбирай богат,всеки започва да завижда.Виж Домусчиев като взе Лудогорец колко помия се изсипва върху него и клуба но преди това НИЩО.Ами за Левски и Чорни,там даже бяха впрегнали медиите и клуба да му върнат гражданството след като го осъдиха.Ами Локо Пд,никой не пита как с пари от наркотици и убийства се издържа клуб,ами собствениците след това.Ами ЦСКА и Лупи.
да на

Това е проблем на БФС....да проверява произхода на финансите. В Англия всяка покупка на даден клуб подлежи на одобрение от ФА. СОбственикът минава проучвания, изслушвания и ако не докаже произхода на парите си, сделката пропада. Безброй са примерите с неосъществени сделки за клубове в Англия. А кокото до Домуса, той поне не ползва държавни пари.

Пич прав си за всичко, без домуса... Може би си пристрастен, но се поразрови как и за колко са купени морските му активи - пристанища и корабостроителници и колко пари опрости държавата за обещани, но неосъществени инвестиции по приватизационната му програма. При това, в същото време той налива пари във футбола, а не спазва договора с държавата, с обяснението че е криза??? Да не говорим за 3-те милиона лева държавна пара, които министерството на спорта отпусна тази година за реконструкция на стадиона в Разград, при положение че например същото министерство си иска 2-та милиона лева от ЦСКА за Българска армия.

Не схващам какъв е проблемът държавен стадион да бъде реновиран с 20% средства от държавни фондове и 80% частна инвестиия, както е случая в Разград?! Не удобряваш инвестициите на държавата в спортната и инфраструктура ли?
Разликата между стдиона в Разград и този в Пловдив е, че продажната общинска администрация под тепетата продаде стадиона и земята под него на Цветан Василев и там инвестицията не касае държавна или общинска собственост (нито пък собственост на ФК Ботев - в клуба твърдвт че Цецо е само спонсор!!!), а частна инвестиция върху частна собственост! Особеното е и че частната инвестиция е за сметка на акционерите, кредитодържателите и вложителите в КТБ, които независимо от волята си се явяват инвеститори на този проект?
Реално не съществува живо същество или инвеститор, който да си позволи да захвърли едни 20/30 милиона върху чужда собственост, поради което този имот ще остане за дълго във вид на строеж с неизяснен притежател.
Жалко е че България ще остане без добър стадион, но настоящият проект в Пловдив беше обречен на неуспех.
Считам, че Василев никога не е тласкал Ботев по пътя на развитието, а по скоро заради стремежите му към придобиване на имоти и трупане на електорална маса , винаги е работил в посока на отнемане идентичноста и имуществото на един от най старите клубове в България!
Уви неблагоприятното развитие на нещата около клуба ще се задълбочава и в момента неговото съществуване се оправдава единствено от алтернативата да бъде възстановена част от инвестицията чрез разпродажба на футболистите и евентуални печалби от участието на отбора в началния стадий на евротурнирите. Разбира се тези средства нямя да останат в клуба, а назначеното от "обаятелния мустак" ръководство, услужливо ще насочи към своите и сметките на своя покровител.
Този Ботев ще бъде заличен от битието и историята, тъй като не остави нищо за нея!
На феновете на клуба ще се наложи да припознават своята страст чрез някое друго образувание, вероятно със същото име и натоварено с негативите от историята на предходните.
Така или иначе по-неуспешен модел от този настоящия едва ли може да бъде постигнат - огромна краткосрочна инвестиция с плачевни резултати, в абсолютна несъстоятелност откъм декларираните в публичното пространство намерения!
Уви понякога, а в България и твърде често така става....!
Понякога си избираме идолите погрешно и после се налага болезнено да ги отхвърляме.
За част от феновете на Ботев това ще стане за сметка на личното достойнство и здравия разум - останалите и болшинството от тях не пишат в този форум.
Последна промяна от volf на 25 юни 2014 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2014 22:50

El Commandante написа:
pumpo написа:Мисля, че на всеки разумен и разсъждаващ човек в България му е ясно, че стадионът няма да продължи да се строи и след 21.07.2014!

Редно е селските бекове от Руси да са по-загрижени от нивото на река Дунав в сантиметри,да не стане случайно и при тех аквапарк,а не да си врат носовете където не им е раута...

Засега, вероятността някъде да е аквапарк е Пловдив, около моста покрай Панаира 8-)
Когато не познаваш един град, а ти определено не познаваш Русе, като терен, е добре да си замълчиш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”