Милиев и Митрев-имаме ли надежди в младите...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Милиев и Митрев-имаме ли надежди в младите...
Всички млади на Левски имат надежда за да се докажат защо трениат във най добрия клуб в Бългаия и може спокойно да се разчита на тях завбъдеще стига да им се дава шанс за изява във първя състав Само Левски
- el pipita
- Контакти:
Митрев е много по добър от Гошо Петков в момента, дано Гонзо не робува на имена и Божката да си пази докато Гошето си върне старата форма.

el pipita написа:Митрев е много по добър от Гошо Петков в момента, дано Гонзо не робува на имена и Божката да си пази докато Гошето си върне старата форма.![]()
Той ако не пази, няма как да си я върне.. Но пък имаме 3ма добри вратари с еднакви качества и е много трудно да се реши, но според мен засега титулярното място на вратата заслужава Божо Митрев!

abiati написа:Мое мнение е,че именно от тези двама играчи трябва да идва спокойствието ни за бъдещето... Милиев пасна като дялан камък в защитата и браво на Гонзо,че му даде шанс.Данчо е един много талантлив и добър играч-скоро го виждам в националния отбор!Божката Митрев има много висока летва която Петков му постави,сигурен съм,че ще се справи отлично и ще продължи традицията най-добрите вратари в България да са играчи на Левски.Дано Гошо Петков му помага да израства и дано Митрев получи нужния кредит на доверие и шанс....
напълно съм съгласен с теб,само да допълня.За ЕНЬО ми е мисълта.Вчера много се стара,търсеше топката,добре комбинираше,въобще лъха на футбол от него.Това е тарана на ЛЕВСКИ.Дано вече е счупил каръка с контузиите,и ГОНЗО му дава повече шанс
- maximalniq
- Контакти:
Талантливи юноши имаме.Въпросът е дали клубът ще равие талантът им.

-
Разбира се, че имаме ! Милиев от мач на мач качва нивото си.....разбира се, целият отбор е така.
Що се отнася до Божо.....той е вратарят с главно 'В' ! Много добри качества притежава това момче.....според мен, изключително спокоен и хладнокръвен е, в напечените моменти.
Заради това......а и заради начина на заставане, ми напомня малко на на Касияс.
Аз лично много искам да виждам, по често в игра Балджийски....това момче е голяма работа ! Би излязло - страхотен атакуващ халф от него......но трябва игрова практика....той футболните качества си ги има в изобилие !
Що се отнася до останалите......ами то е ясно, трябва все по често да играят......амна в истински мачове, не в контроли !
Ако изгубим шанс за титлата през пролетта ( недай боже ) ...то в по "леките" мачове би трябвало да се дава шанс на Цачев, Табаков, Васев, Балджийски, Станчев....може и да забравям някого.....но тези "младите" няма за кога да ги пазят !
П.П.
Някой знае ли, какво става с Наско Курдов....къде играе в момента ?
Що се отнася до Божо.....той е вратарят с главно 'В' ! Много добри качества притежава това момче.....според мен, изключително спокоен и хладнокръвен е, в напечените моменти.
Заради това......а и заради начина на заставане, ми напомня малко на на Касияс.
Аз лично много искам да виждам, по често в игра Балджийски....това момче е голяма работа ! Би излязло - страхотен атакуващ халф от него......но трябва игрова практика....той футболните качества си ги има в изобилие !
Що се отнася до останалите......ами то е ясно, трябва все по често да играят......амна в истински мачове, не в контроли !
Ако изгубим шанс за титлата през пролетта ( недай боже ) ...то в по "леките" мачове би трябвало да се дава шанс на Цачев, Табаков, Васев, Балджийски, Станчев....може и да забравям някого.....но тези "младите" няма за кога да ги пазят !
П.П.
Някой знае ли, какво става с Наско Курдов....къде играе в момента ?
Имаме много добри млади футболисти но не трябва да се бърза можа би двама трима са готови за титуляри и мисля че с по слаби отбори трябва да им се дава повече шанс, а също така трябва да си приберем всички които сме раздали защото ще ни вършат работа а и трябва да свикват с обстановката на Герена.
-
- Контакти:
Аз съм твърдо за младите в Левски. Милиев се сработи перфектно в защитата. Митрев отлично се справя под рамката на вратата. Иска ми се Балджийски, Табаков, киров иможе би забравям някои да им се дава по голям шанс за изява.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Така като почнат да се изреждат се вижда, че имаме много талантливи момчета и според мен няма да е зле в някои лесни мачове например домакинства на Монтана, Своге и т.н да се дава почивка на някои титуляри, а да се пускат те? 

-
- Контакти:
Прекрасни бяха!!!Левски е ДЛЪЖЕН да залага на млади,откърмени с великата СИНЯ идея играчи,това е наша запазена марка!!!САМО ЛЕВСКИ!!!На ред са Боянчо,Балджията,Киров,Балтанов....