водата е пусната

п.п. до два месеца сте в окръжните групи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:slash1912 написа:Ти си един от най-големите малоумници,които някога са писали в този форум.Имаш 1 месец срок да се радваш и да си лееш бисерите.После дърпаме водата и отплуваш
Вие, допреди два дена въобще нямаше да я пускате водата, но ви се наложи... как ще е сега, ако и други пуснат водата?!?
slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.
kubik написа:Това с водата ми хареса.като се има предвид ,че ст......![]()
водата е пусната
п.п. до два месеца сте в окръжните групи
slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.
Stahlgewitter написа:slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.
Е вие като имате сте четвърти,стадиона ви също е паднал и даже и Цецоу го няма.
kubik написа:slash1912 написа:Разбирам отбора му да е цъфнал и вързал-да се радва на нашето положение,а то-футболисти няма,стадиона паднал,база няма и фенове няма.Само Коко още стои там.
Аз нашето си го знам.Помня как писахте,че нямаме трибуна,нямаме терен,стадиона ни бил руена.Подигравки всеки ден.
бързо забравихте какво предствляваше вашия стадион,преди една година.
Голям го вадихте,а то било пишле
slash1912 написа:Кашчей написа:slash1912 написа:Ти си един от най-големите малоумници,които някога са писали в този форум.Имаш 1 месец срок да се радваш и да си лееш бисерите.После дърпаме водата и отплуваш
Вие, допреди два дена въобще нямаше да я пускате водата, но ви се наложи... как ще е сега, ако и други пуснат водата?!?
Наложи се и какво от това?Май сме имали и по-тежки моменти в историята си и сме се справяли,ще се справим и сега.Ама дай първо да мине този месец,да не се окаже само,че радостта ви е била прибързана.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта