MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Здравейте, патета! Аз се върнах и времето в София се оправи!Беше страхотно, искам пак!
#ПУСКАЙСЛЪНЦЕТОБЕ
Аз съм изгоряла.. вие тук се се удавили.. Споко.. Вече времето ще е хубаво!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Здравейте, патета! Аз се върнах и времето в София се оправи!Беше страхотно, искам пак!
#ПУСКАЙСЛЪНЦЕТОБЕ
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
smoothc написа:И във вашия лагер ги има такива
Вероятно ги има,но със сигурност са в пъти по-малко от Скаузърите!(На 100 човека най-много 2-ма)Докато при Ливърпул ситуацията с всеки сезон се усложнява,а особено след провала от 2013/2014 и нищо чудно някой фанатици да са се самоубили(сериозно говоря,ненормалници колкото искате).
Толкова време без титла от Висшата лига...няма начин да не се отрази негативно,предвид и статуса на клуба до преди 23 години.
smoothc написа:И във вашия лагер ги има такива
Вероятно ги има,но със сигурност са в пъти по-малко от Скаузърите!(На 100 човека най-много 2-ма)Докато при Ливърпул ситуацията с всеки сезон се усложнява,а особено след провала от 2013/2014 и нищо чудно някой фанатици да са се самоубили(сериозно говоря,ненормалници колкото искате).
Толкова време без титла от Висшата лига...няма начин да не се отрази негативно,предвид и статуса на клуба до преди 23 години.
Red_Girl написа:Здравейте, патета! Аз се върнах и времето в София се оправи!Беше страхотно, искам пак!
Red_Girl написа:Здравейте, патета! Аз се върнах и времето в София се оправи!Беше страхотно, искам пак!
daduradam написа:smoothc написа:И във вашия лагер ги има такива
В нашия подфорум има 3-4 ненормалници, не знам какво толкова ги коментирате.Измежду останалите може и да има някои много ентусиазирани, но нищо фрапантно.СърАлексФъргюсън, Тъпако и Майора да не са по-добре ?
Нормално е, няма как да няма черни офси.
Ония ден четох мнения на "твои" хора, в които се коментираше колко невероятни били Уелбек и Руни на световното и колко слаби били Стърлинг и Стъридж.
Stahlgewitter написа:Два подфорума не ви стигнаха и пренесохте разговора тука ли?
vasilnv написа:Stahlgewitter написа:Два подфорума не ви стигнаха и пренесохте разговора тука ли?
Еми що не.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта