Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот delqnski47 » 22 ное 2009 13:54

tprodanov написа:
delqnski47 написа: Много несериозен пост си плеснал Проданов :!: Песни пеете против нас и на други мачове това го знаеш по кристално и от мене!!! ;) И имате най-различи...даже на мача с Черно Море пеехте 2 такива против ЦСКА!Не можеш да ми кажеш,че нашта публика била еди ква си,а вашта била най-добрата,най-културната и най,най,най.....глупости :)
А то че ние пеем против Левски е ясно!То всеки фен пее против вечния враг,не само за любимия си отбор!

Хехехе, Делянски, хайде стига. Песни против ЦСКА почти нямаме и ги пееме само срещу вас. Имаме куплети в песни, в които се споменавате, ама чак цяла песен рядко ви отделяме. Относно агитката, нема да е зле да ми покажеш къде точно казах коя агитка каква е. Написах само, че има разлика, а ти сам си извади извода и ги определи, благодаря за което :mrgreen:

Относно мача - мисля че няма да е красив мач. Точно щото ше е един от най-завързаните мачове в първенството. Грозно 1-0 за нас и връщане в играта. В края на сезона сме на 3 място, може и на 2ро.

Да де вие нямате цели песни,само за ''споменаване'' на ЦСКА!Имате си и песнички,и скандирания,и плакатчета против нас тъй че в туй не можеш да ме убедиш приятел!И мога да ти покажа в коя тема спорихме за агитката че вашта била света вода ненапита и много културна ли кво беше там,а пък нас ни изкара някви се едно от гората хванати!Нещо такова беше сигурен съм!Но сега просто не си спомням от хилядните теми в коя беше!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 ное 2009 13:58

Делянски и Тпроданов ,разбрахте се.Сега малко попишете и по темата ,ако обичате.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 22 ное 2009 15:00

Не се притеснявай за Христо Янев :lol: Още като стъпи на терена и ще се насере.Той е играл доста мачове срещу нас,ама не съм видял да е затруднявал кой знае колко отбраната,като изключим някоя реализирана от него дузпа.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 ное 2009 15:17

Победа, и пак победа. На всяка цена трябва да ги победим.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 22 ное 2009 16:01

Колко добре върви играта, когато нашия човек Ицо Йовов влиза в 83-та минута
Справка: Левски - Ч.море: 3-0

Между 87-90 минута при решен мач е интервалът, в който Ицо може да влиза без опасност от големи бели
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 22 ное 2009 17:38

2-0 Литекс последно време не ни се опъват
Левски София(TM)

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 22 ное 2009 18:13

Djack_84 написа:Не се притеснявай за Христо Янев :lol: Още като стъпи на терена и ще се насере.Той е играл доста мачове срещу нас,ама не съм видял да е затруднявал кой знае колко отбраната,като изключим някоя реализирана от него дузпа.

Христо Янев е левскар момчета,ама такива левскари по-добре да се изкореняват. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 ное 2009 18:38

futbolqga написа:Тц тц ... само затормозявате горките модераторчета :)

Иначе очаквам победа.И двата отбора са във фантастична форма, но Левски играха срещу доста по-стойностен противник от Литекс в последния кръг.Освен това мачът е на Герена, което също е предимство за нас.Има и още един факт, който лично мен ме радва много - Георги Сърмов е наказан и няма играе в този мач.Освен това и Гошо Петков е контузен и само ако и Йовов намери как да се контузи .. еех утопия.

Прогноза: 1:0 в полза на Левски с гол на Еньо Кръстовчев.

Правиш заключение само от последният кръг ли?И с оглед последният кръг само защото сте играли с моряците а те с смърфовете трябва да значи че ще смажете Литекс - егати логиката.
Значи ако поглднем реално Литекс до сега когото е победил (всичките си конкуренти ) трябва да ви разфасова до кости.
Мача е равен 1:1 или 0:0

Borislove написа:2-0 Литекс последно време не ни се опъват

Надявам се осъзнаваш защо не ви се опъваха в последно време.Сега нещата са различни и го няма оня на поста им да ви спасява сезона както миналата година.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 ное 2009 18:50

На пръв поглед равностоен мач. Може би Левски има предимство, с оглед на това, че Сърмов няма да играе.
Прогноза 2:0, с голове на Дарко и Йовов.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 ное 2009 19:43

PFC Litex написа:...Най-важния елемент е, че "правилния" не е на кормилото, а това е голям плюс :!:
...

Много се заблуждаваш, ама карай.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”