За Бадема, но и за сергията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: За Бадема, но и за сергията

Мнениеот Venko123 » 25 юни 2014 15:02

zlato1234 написа:
turb04 написа:Клубът е на ръба и няма възможност да избира, това имам предвид, а ръководството трябва да запушва много пробойни и няма средства за играчи - факт.

Клубът нямаше да е на ръба, ако бяхте взели за пример модела на Литекс със предимно млади играчи с малки заплати. А не застаряващи "звезди" и обещания за титли, купи и доминация в БГ футбола без пари! Този път без да се заяждам, ще кажа, че модела на Стойчо ще издиша. Със този отбор още някоя друга годинка, и после какво? Вече само "голямата марка" ЦСКА не привлича спонсори и безнесмени, особено докато начело са Сашетата и Стойчо. :roll:

Какви пък спонсори да привлича Стойчо? Та той е треньор!
Искате да сме като Литекс, за да не ви пречим и да ни биете където ни хванете...? Ясно!
А между другото виждаме го и на Литекс модела сега...Косоко, Менди, Баривиера, тоя оня...Българчета кога в Литекс??
Последна промяна от Venko123 на 25 юни 2014 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 25 юни 2014 15:03

zlato1234 написа:
turb04 написа:Клубът е на ръба и няма възможност да избира, това имам предвид, а ръководството трябва да запушва много пробойни и няма средства за играчи - факт.

Клубът нямаше да е на ръба, ако бяхте взели за пример модела на Литекс със предимно млади играчи с малки заплати. А не застаряващи "звезди" и обещания за титли, купи и доминация в БГ футбола без пари! Този път без да се заяждам, ще кажа, че модела на Стойчо ще издиша. Със този отбор още някоя друга годинка, и после какво? Вече само "голямата марка" ЦСКА не привлича спонсори и безнесмени, особено докато начело са Сашетата и Стойчо. :roll:

Предполагам, че колкото и да не го признават, постигането на някакво класиране е било от значени. Дали за привличане на някакви хора, които да дават средства или за нещо друго, това не зная, но имаше шанс да се налагат и по-млади. Има обаче и един проблем - ДЮШ на ЦСКА не е като тази на Литекс и това също е от значение.
Освен всичко друго, надали някой изобщо е в час с маньоврите на Томов.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 25 юни 2014 15:04

boabbb написа:
turb04 написа:
boabbb написа:Против връщането на Бадема в ЦСКА :!: Не е хубаво да сме злопаметни, но хвърляне на кал върху ЦСКА, напускания, връщания, скандали - нямаме нужда от това, макар и да върви с доста класен играч :!: За мен Бадема не трябва да получи нов договор :!: ЦСКА може без всеки. И нека Гъргоров не си мисли, че нещата, които изнесе за ситуацията в ЦСКА са само там - подобни изпълнения има в много наши отбори, просто не се разгласява. За да няма втори подобен случай, договорът му не трябва да бъде подписан от ръководството :!:

За съжаление ЦСКА е в безизходица и ще го върнат.

Абе, как така ще е в безизходица, бе :?: Има си ръководство, той им хвърли маса обвинения по медиите, остава и да го върнат ...

Точно заради безизходицата."Лупи" не е обещавал заплати редовно и точно на 25 число,....каза че се стараят.Изхвърли се с премиите след "Левски"...5 000,можеше по-скромно.Незнам как и от къде,но чистят задължения още от В.Михов,Павлов,Черепа и "Алкохолиците".М/у другото много интересно с пари от къде го правят.Грешки в трансферната политика... оставиха Марсиньо и Черни да стоят още 5 месеца на заплата,без да играят,вместо да ги освободят още през февруари...250 хилки.Резултат,загубихме Косоко,не можахме да дадем по-висока заплата.Не продадоха Менди,веднага след края на сезона,когато се видя че има оферти, а пари за заплати няма.Не съм сигурен че е незаменим.Това е заради Стойчо,застраховка да има по-широк състав.Нема нови играчи и се молим на "гузната съвест" на Бадема.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 25 юни 2014 15:06

Бадема, Стойчо и останалите си изиграха картите перфектно пред шефовете. Целия цирк беше режисиран с участието на Стойчо. Дайте да не се заблуждаваме, знаем го колко е злопаметен и авторитарен /няма нищо лошо в това/, а колко лесно прости на бадема. Знаем че Стойчо е много близък на Стойне Манолов и явно иска да притисне Лупи от вътре. От цялата сага загубихме Менди и не толкова него като играч, колкото да му вземем някой лев от трансфер. За пореден път се излагаме навън - сега доста трудно ще се правят трансфери към ЦСКА. Времето си минава, нито идва ляв бек, нито десен, нито качествен централен нападател, а точно там са ни слабите зони. Да не говорим че и нови инвеститори и спонсори не идват, ама явно това не е от значение за тарторите и Стойчо. Те си знаят едно - парите навреме и да не ги лъжат, ще кажеш че ако осигуряването на пари зависи изцяло от Лупи, той умишлено няма да им дава заплати. А отношението на бадема към ръководството на клуба, което все пак му е давало заплати цяла година.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 25 юни 2014 15:06

boabbb написа:Против връщането на Бадема в ЦСКА :!: Не е хубаво да сме злопаметни, но хвърляне на кал върху ЦСКА, напускания, връщания, скандали - нямаме нужда от това, макар и да върви с доста класен играч :!: За мен Бадема не трябва да получи нов договор :!: ЦСКА може без всеки. И нека Гъргоров не си мисли, че нещата, които изнесе за ситуацията в ЦСКА са само там - подобни изпълнения има в много наши отбори, просто не се разгласява. За да няма втори подобен случай, договорът му не трябва да бъде подписан от ръководството :!:

100% съгласен!!Всички истински футболисти ВЪН!!Да играят само наемниците като МЕНДИ :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 юни 2014 15:11

М-да...И каква е целта на темата? Да се хвърлят съчки в огъня, та някой си да има върху какво да си упражнява "джурналистическото перо". Че има проблеми в клуба, има и това всеки го знае. Що не оставите хората вътре да ги решат помежду си като мъже? Ако давахте вие парите, или ако поне бяхте акционери ... нормално е да раздавате морал и правосъдие, обаче...кибиците по-скромно, ако може... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 25 юни 2014 15:20

Бадема ми падна в очите още през пролетта на 2008 г., когато при спечелена вече титла, три дни преди дербито с Левски, отново излезе пред медиите, започна да се жалва за пари и заплаши с бойкот. Колкото и добър футболист да е, не му прави чест да постъпва по този начин. Червената фланелка са я носили далеч по-големи личности и той очевидно не си дава сметка, че с действията си накърнява не имиджа на Томов и Тодоров, а този на ЦСКА! Каквито и проблеми да има в отбора, това трябва да се решава вътре в кухнята, а не да излизаш и да хленчиш по медиите, че едва ли не нямаш пари да си платиш тока, при положение, че получаваш по 12-15 хиляди лева на месец! Та с тези пари едно средностатистическо семейство в България живее цяла година! Значи имаш да взимаш една и две заплата и няколко премии, ореваваш орталъка, напускаш отбора, а не се замисляш, че клуба приоритетно е платил и има да плаща милиони задължения по евролиценза, задължения към държавата, пари по загубени дела и т.н.? Един Тошко Янчев например, каквото и да става, никога няма да излезе пред медиите и да срине репутацията на клуба в лицето на ръководството. С какви очи сега Бадема ще ходи да си взима заплатата от същите тези хора, върху които нанесе тежки обиди? На мястото на Томов не бих върнал Гъргоров в отбора, колкото и да е важен, защото в случая достойнството е много по-важно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2014 15:28

pampi написа:М-да...И каква е целта на темата? Да се хвърлят съчки в огъня, та някой си да има върху какво да си упражнява "джурналистическото перо". Че има проблеми в клуба, има и това всеки го знае. Що не оставите хората вътре да ги решат помежду си като мъже? Ако давахте вие парите, или ако поне бяхте акционери ... нормално е да раздавате морал и правосъдие, обаче...кибиците по-скромно, ако може... 8-)

Е тук във форума има акционери, забрави ли :roll: Хората са дали по 30 кинта за акциЙ, кой си ти да им забраняваш да коментират?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 юни 2014 15:42

Аз съм дал повече от 30 лева за акции и не искам да ми връщат парите. Никой обаче не може да ми забрани да имам мнение по-въпросите свързани с ЦСКА. От много години съм на стадиона и виждам, че със всяко ново първенство хората все повече оредяват.Спомням си, когато Забавник каза, че в Словакия играят пред 2-3000 зрители му се смяхме. Сега и ние стигнахме дотам, че на Армията да има 1000 човека на повечето мачове. Отностно Бадема аз не мисля, че ще се върне. Може да се е разбрал със Стойчо, но шефовете едва ли ще преглътнат лесно думитему за лъжите. Ако бях на тяхно място не бих могъл. Още повече, че заради него един конвертируем играм си тръгна без пари.

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 25 юни 2014 15:51

vayk на 25 Юни 2014 14:20
Бадема ми падна в очите още през пролетта на 2008 г., когато при спечелена вече титла, три дни преди дербито с Левски, отново излезе пред медиите, започна да се жалва за пари и заплаши с бойкот. Колкото и добър футболист да е, не му прави чест да постъпва по този начин. Червената фланелка са я носили далеч по-големи личности и той очевидно не си дава сметка, че с действията си накърнява не имиджа на Томов и Тодоров, а този на ЦСКА! Каквито и проблеми да има в отбора, това трябва да се решава вътре в кухнята, а не да излизаш и да хленчиш по медиите, че едва ли не нямаш пари да си платиш тока, при положение, че получаваш по 12-15 хиляди лева на месец! Та с тези пари едно средностатистическо семейство в България живее цяла година! Значи имаш да взимаш една и две заплата и няколко премии, ореваваш орталъка, напускаш отбора, а не се замисляш, че клуба приоритетно е платил и има да плаща милиони задължения по евролиценза, задължения към държавата, пари по загубени дела и т.н.? Един Тошко Янчев например, каквото и да става, никога няма да излезе пред медиите и да срине репутацията на клуба в лицето на ръководството. С какви очи сега Бадема ще ходи да си взима заплатата от същите тези хора, върху които нанесе тежки обиди? На мястото на Томов не бих върнал Гъргоров в отбора, колкото и да е важен, защото в случая достойнството е много по-важно.

+1

Върни се в “ЦСКА”