Ванко_Ултраса написа:Е щом са спрели парите за строежа това означава, и че Мариян Огнянов няма да си вземе заплатата...жълтите си го тачат много него.
В така създалата се дискусия ти печелиш приза за улучване на най-наболелия проблем пред отбора...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ванко_Ултраса написа:Е щом са спрели парите за строежа това означава, и че Мариян Огнянов няма да си вземе заплатата...жълтите си го тачат много него.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Емигрант 45 написа:Изобщо не злобея нито се радвам,но:
вчера личности неразбиращи от нищо, постваха такива възхвални слова за поредният български мафиот Ц.Василев.Разбрахте ли драги,че ако искате да живеете в една нормална България ,то трябва да се отървете от такива като вашия "скъп"собственик.Много е лесно да се обещава "светло бъдеще"с парите на нещастните българи?!
Сега дали ще има нормален човек ,който да започне да плюе по мнението ми?
slash1912 написа:El Commandante написа:Ще започна да се притеснявам ако не бъде възобновен веднага след 21 юли....
Каквото и да стане-важното е,че всичко се казва навреме и без заобикалки.А не като на един друг строеж-не се работи по него,но се обявява,че няма проблеми.
boabbb написа:slash1912 написа:El Commandante написа:Ще започна да се притеснявам ако не бъде възобновен веднага след 21 юли....
Каквото и да стане-важното е,че всичко се казва навреме и без заобикалки.А не като на един друг строеж-не се работи по него,но се обявява,че няма проблеми.
Тоя другия сам се издигашеРазчиташе се на движението на земните пластове
Аз ви бъзикам тука от време на време, ама дано стадиона ви стане
Може да си се ебаваме помеждуси, но никой отбор не заслужава гола арматура
Ако се преебат нещата с КТБ, държавата ще бутне, вероятно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост