Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mirolio

Re: Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Мнениеот Mirolio » 25 юни 2014 13:50

El Commandante написа:
slash1912 написа:Същото беше и отношението към Левски,когато спряха строежа на сектор А.

Строежа на сектор А не е спрял,просто върви доста бавно...

Преди час говорих с един от строителите! Събират инструментите и тръгват! Така им били казали шефовете! Не можем ли да ги спрем, подяволите???

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 юни 2014 13:53

Са малко хронология на глупостта :lol:
1. Цецоу нямаше нищо общо с ДПС
2. Цецоу бил всемогъщ и никой нищо не можел да му направи
3. Нямало проблеми с КТБ
4. Нямало да фалира КТБ
5. Нямало проблеми с турския отбор
6. Нямало проблеми със стадиона
Само част от митове 2010... все изпълнили се предсказания :mrgreen:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 25 юни 2014 13:57

Дано стадиона бъде довършен, не само заради Ботев , ами заради българския футбол, все пак до колкото ми е известно стадиона трябваше да приеме финала на европейското U17 догодина. Притеснителното обаче ми се струва ,че въпреки датата 21 юли се спира строежа, и все пак можеше в рамките на месец да се строи и след 21 юли да се погасяват задълженията, така беше когато ГБС строяха на Герена.
Успех на Ботев и дано стадиона се построи и отбора да го има и за напред въпреки всичките проблеми около собственика.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2014 13:57

ShooterMan написа:Нямало на кой да се върнат....отиди и го кажи на онези хорица по опашките, които цял живот са събирали и кътали! Отиди и им го обясни, че някакви миризливи МАЙМУНИ Кортзорг, Доре, Хамза, Ромарио, Вандер, Педро, Анисе и още куп чуждестранни отрепки като Стаховяк, Иршак, Куртеан, Лукин, Бенга....трябва да получават по 30-40 000 лева на месец и някакво отборче да избива комплексите на собственика си!!! ОТИДИ И ИМ ГО КАЖИ, кажи им, че трябва да ПЛАТЯТ стадиона, заплатите начело с тая на Чичовото :idea:

Продължаваш да се изказваш по теми, които са ти като тъмна Индия! Лично аз съм вложител в банката и нито за миг не съм се притеснил за моите пари, нито съм висял по опашки някой клон на банката! Пак казвам след толкова много атаки от прокуратура и медии, а в същото време от другата страна ставаме свидетели на пасивно държание на правителство и БНБ (което се намеси едва, след като банката поиска помощ), създалата се ситуация е напълно логична..

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 юни 2014 13:58

Ботев има договор за спонсорство с КТБ който не може да бъде отменен,освен фалит на банката,който няма да бъде допуснат от държавата.просто са запорирани всички сметки на фирми в КТБ за 1 месец.пак предупреждавам столипиново да отложат празненствата,щото тоя сезон ще ги блъскаме с разлика всеки мач,а след 1 месец строежа на Колежа започва отново 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2014 14:05

Няма как да се отменял договора за спонсорство :mrgreen: , изключително са забавни. С Цицку умряха и надеждиците, проекта, строежа, многото парички и т.н. Ще кибичат маймуните без заплати месец, два и ще се разбягат, като пръв ще е Чичовото. Толкоз. Ако някой мисли, че БНБ ще издържа отбора, ще плати стадиона хахахахахаха, живее в паралелна вселена. След 21 дена ще отворят врати за ХОРАТА, защото гарантират ВЛОГОВЕ, но перото Ботев е изтрито от плановете, повярвайте ми приятели на Цицку, ако ще и 100 пъти да ви обещаят, че всичко е ОК, ако ще и 100 фотосесии на мангалите ви как се смеят докато тренират да има истината е, че: лъготят, докато продължите в Европа, което няма да е много дълго с тези проблеми, от там насетне се сривате като картонена кула...ТОТАЛНО! И не вие-тях, а те-вас ще блъскат :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 14:07

Mirolio написа:Преди час говорих с един от строителите! Събират инструментите и тръгват! Така им били казали шефовете! Не можем ли да ги спрем, подяволите???

Кофти лято се очертава за футболните строежи,заеби...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 юни 2014 14:10

ShooterMan написа:Няма как да се отменял договора за спонсорство :mrgreen: , изключително са забавни. С Цицку умряха и надеждиците, проекта, строежа, многото парички и т.н. Ще кибичат маймуните без заплати месец, два и ще се разбягат, като пръв ще е Чичовото. Толкоз. Ако някой мисли, че БНБ ще издържа отбора, ще плати стадиона хахахахахаха, живее в паралелна вселена. След 21 дена ще отворят врати за ХОРАТА, защото гарантират ВЛОГОВЕ, но перото Ботев е изтрито от плановете, повярвайте ми приятели на Цицку, ако ще и 100 пъти да ви обещаят, че всичко е ОК, ако ще и 100 фотосесии на мангалите ви как се смеят докато тренират да има истината е, че: лъготят, докато продължите в Европа, което няма да е много дълго с тези проблеми, от там насетне се сривате като картонена кула...ТОТАЛНО! И не вие-тях, а те-вас ще блъскат :mrgreen:

вземи си удари една да се успокоиш малко бе палячо :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
El Commandante

Re: El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 14:11

Странджата написа:Стадионът ще бъде завършен от банката с новите собственици, за да придобият и те легитимност. За това съм повече от сигурен - и Пловдив, и Ботев ще имат нов стадион - след операцията в стил "Костинброд" трябва да се акумулира обществено одобрение - и проектът Ботев е чудесна възможност затова по две причини - за повечето фенове - не само на Ботев,отборът им е над България и над нейния народ, и второ - на всеки е ясно, че парите в нашия - и не само в нашия футбол, са малко или повече мръсни, така че всичко в името на "любимия отбор" се прощава.
Единствения проблем, който обаче не е малък, е, че не се знае в каква посока ще тръгнат квалификациите чий отбор е Ботев.

Звучиш логично отново...

Само не знам ако наистина КТБ стане държавна,по силата на какво ще е длъжна да ни завърши строежа?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 25 юни 2014 14:12

Пич прав си за всичко, без домуса... Може би си пристрастен, но се поразрови как и за колко са купени морските му активи - пристанища и корабостроителници и колко пари опрости държавата за обещани, но неосъществени инвестиции по приватизационната му програма. При това, в същото време той налива пари във футбола, а не спазва договора с държавата, с обяснението че е криза??? Да не говорим за 3-те милиона лева държавна пара, които министерството на спорта отпусна тази година за реконструкция на стадиона в Разград, при положение че например същото министерство си иска 2-та милиона лева от ЦСКА за Българска армия.[/quote]

Стига с тия свободни съчинения. Ако не си наясно с нещо, е по-добре да не пишеш глупости и да се излагаш. Какви 3 милиона е отпускало спортното министерство??? Стадионът в Разград е общинска собственост и на база концесионния договор общината участва с 10% във всички ремонти и реконструкции. В тази връзка за да осигури своя дял, тя кандидатства по програма за инфраструктурни проекти на общините, финансирана с еврофондове. Точно както още десетки общини в страната. И точно както още десетки общини е одобрена за такова финансиране. Какво спортно министерство намесваш в случая, какви пет лева.

Върни се в “Свободна зона”