rhaegar написа:ralka_levskarka написа:rhaegar написа:Емиле, налага се спешно да оттеглиш подкрепата си от ПФК "Левски" София.
Не се смей, работата е сериозна
Нека прогнозира бе! Аз старателно ще си записвам и ще играя обратното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:ralka_levskarka написа:rhaegar написа:Емиле, налага се спешно да оттеглиш подкрепата си от ПФК "Левски" София.
Не се смей, работата е сериозна
marchisio написа:Stahlgewitter написа:marchisio написа:А тия Аржентина са толкова жалки, не е истина. Преди всяко световно са фаворите според "спецовете" а никога не показват квото и да било .. по зле са и от нас.
...и като нищо ще станат шампиони.
няма. ЖАЛКИ са.
boabbb написа:Емо, лъжат те - предречи сега победа за Левски срещу нас във втория кръг![]()
![]()
![]()
Бадем, кога пари, Бадем?
Джаксън, кога заплата, Джаксън?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
vasilnv написа:vasilnv написа:И мен ме кефят, ама моят човек Куадрадо ще ги направи на луди
Дали не го разбирам туй животно футболчето.
THE G.A.M.E написа:marchisio написа:Stahlgewitter написа:marchisio написа:А тия Аржентина са толкова жалки, не е истина. Преди всяко световно са фаворите според "спецовете" а никога не показват квото и да било .. по зле са и от нас.
...и като нищо ще станат шампиони.
няма. ЖАЛКИ са.
През 1990 г. на Мондиала в Италия бяха по-жалки и от сега... Накрая немците трябваше да ги борят с несъществуваща дузпа на финала в Рим.
JackPackage написа:Бадем, кога пари, Бадем?Джаксън, кога заплата, Джаксън?
#ПЛАТЕТЕИМБЕ![]()
![]()
ЕМИЛ написа:boabbb написа:Емо, лъжат те - предречи сега победа за Левски срещу нас във втория кръг![]()
![]()
![]()
Абе мани ги кво ти разправят .Той Фади понеже е голем кадемлия Милан нямат титла от 100 години![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:boabbb написа:Емо, лъжат те - предречи сега победа за Левски срещу нас във втория кръг
Абе мани ги кво ти разправят .Той Фади понеже е голем кадемлия Милан нямат титла от 100 години![]()
Лацио нали са натрупали
boabbb написа:rhaegar написа:ЕМИЛ написа:boabbb написа:Емо, лъжат те - предречи сега победа за Левски срещу нас във втория кръг
Лацио нали са натрупали
Ама Интер мачка повсеместноБерлускони ще последва светлия пример на Цецооу и ще закрие Милан
Стадиона е наш - вънка
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта