Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Спряха временно строежа на новият стадион Христо Ботев!!!

Мнениеот zlato1234 » 25 юни 2014 13:20

sirius123 написа:Абе , ''рогатите'' са виновни. Пеевски , бил левскар. :mrgreen:

Ние щото сме тръгнали да защитаваме и искаме Пеевски нали? Айде стига червени комплекси. Какво пак намесвате Левски във случващото се с Ботев! Много е забавно просто, че в България няма и няма да има поне един нормален стадион. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 25 юни 2014 13:21

dodo7271 написа:Това е трагедия. Хич не ми дреме за Ботев Пд - смешен клуб, с още по-смешни привърженици. Трагедията е, че в България нищо не се прави, като хората. Сега в Пловдив си имат два полусрутени стадиона, плюс един Лаута, който не прилича на нищо. Пълен ташак е България.

Че е трагедия - факт, както някои обичат да се изразяват тук. И изобщо не виждам повод за ликуване от когото и да било.
Че част от феновете на Ботев имат дребни комплекси на тема "Ботев&Пловдив>all", също е вярно, ама кой не-столичен град ги няма? Но да наричаш клуба им "смешен" не е съвсем точно. Те имат място в историята, пък даже и в бъдещето на българския футбол и аз винаги съм очаквал с нетърпение дербитата на Левски с тях.
Канари, без да крия факта, че симпатизирам на Локо, искрено ви пожелавам да си решите нефутболните проблеми - на първо място тези с издръжката и стадиона. И не влизайте в амплоато на панчаревци - бъдете аристократи и спазвайте добрия тон. ;)
Последна промяна от Raid на 25 юни 2014 13:22, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 25 юни 2014 13:21

поне от цялата тази ситуация стана ясно кои са депесари и както те самите написаха радостно лапат на пеевски и доган

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 25 юни 2014 13:21

bianchi написа:Страхотна новина много сьм доволен

То от теб друго и не съм очаквал. Както ще си доволен догодина като няма в Пловдив европейско по футбол, щото няма да има стадион. Ама тогава ще разбереш, че си бъркал. Няма да дойдат футболистите и публиката и Айшето няма да има кого да "преджобва". И ще си останете на социални помощи. Мизерник!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот boabbb » 25 юни 2014 13:23

slash1912 написа:
El Commandante написа:Ще започна да се притеснявам ако не бъде възобновен веднага след 21 юли....

Каквото и да стане-важното е,че всичко се казва навреме и без заобикалки.А не като на един друг строеж-не се работи по него,но се обявява,че няма проблеми.

Тоя другия сам се издигаше :lol: Разчиташе се на движението на земните пластове :mrgreen: Аз ви бъзикам тука от време на време, ама дано стадиона ви стане 8-) Може да си се ебаваме помеждуси, но никой отбор не заслужава гола арматура :!: Ако се преебат нещата с КТБ, държавата ще бутне, вероятно ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 юни 2014 13:28

абе що така ги нападате бре.Ми той стадиона ще остане на Пловдив,на нас Българите.Това за мен е много лоша новина.
Вече казах че всичките собственици на БГ-клубове са чисто и просто мафиоти,но свалям шапка на тези като Цецо мустака и Домуса за съоръженията които правят.В това число и Гришата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 юни 2014 13:33

Ей богу, дано не е временно :!: Който работи с турци, така му се пада!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 юни 2014 13:46

За Ботевъ ми е през дедовия, само за стадиона ме е яд.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 25 юни 2014 13:48

El Commandante написа:
sirius123 написа:Абе , ''рогатите'' са виновни. Пеевски , бил левскар. :mrgreen:

Рогата немат нищо общо,а Сфинята не е гледал футбол дори по телевизията,дайте да не търсим под вола теле,ахаха..

Сфинята изобщо не ме засяга. Нашите погледи са съсредоточени към сфинарника .

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юни 2014 13:48

Е щом са спрели парите за строежа това означава, и че Мариян Огнянов няма да си вземе заплатата...жълтите си го тачат много него. ;)
Изображение

Върни се в “Ботев”