Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спряха временно строежа на новият стадион Христо Ботев!!!
Ще продължи, като пуснат сметките на банката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Това хубаво ли е. Някой мангал ако може да ми отговори
- El Commandante
Тая вечер ше има втори Банго Васил в Столипиново,ахаха ше се отварят туби лепило,дамаджани каменярка,Нежния ше върти кебапчета,ше се продават булки,ше има конски кушии,ше има ОБИЧАМ ЛОКУТУ,ахаха,иихууууу.....моля общината да им пуснат тока и водата-нека има празник,нека има радост!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Това е трагедия. Хич не ми дреме за Ботев Пд - смешен клуб, с още по-смешни привърженици. Трагедията е, че в България нищо не се прави, като хората. Сега в Пловдив си имат два полусрутени стадиона, плюс един Лаута, който не прилича на нищо. Пълен ташак е България.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- El Commandante
nib написа:Това хубаво ли е. Някой мангал ако може да ми отговори
Естествено че е хубаво за тях бе,тва е Банго Васил,Коледа и 19тия рожден ден на майка им накуп,ПРАЗНИК баце!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Положението става много сериозноооо. КАкто вече сте разбрали целият Надзорен съвет на банката, всички директори са освободени. Цецо Василев вече няма думата. За 2 дена тази банка беше открадната...всички знаем от кого. Сега ще я продадат на ВТБ и руснаците ще решават какво ще става с проекта Ботев.
Интересното е какво ще последва за останалите бизнес проекти на Василев....Виваком, ТВ 7 и Нюз7, Булгартабак и т.н.....интересни дни ни очакват
Интересното е какво ще последва за останалите бизнес проекти на Василев....Виваком, ТВ 7 и Нюз7, Булгартабак и т.н.....интересни дни ни очакват
Интериорни врати - Врати хармоника
- slash1912
- Контакти:
Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"
El Commandante написа:Ще започна да се притеснявам ако не бъде възобновен веднага след 21 юли....
Каквото и да стане-важното е,че всичко се казва навреме и без заобикалки.А не като на един друг строеж-не се работи по него,но се обявява,че няма проблеми.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
El Commandante написа:nib написа:Това хубаво ли е. Някой мангал ако може да ми отговори
Естествено че е хубаво за тях бе,тва е Банго Васил,Коледа и 19тия рожден ден на майка им накуп,ПРАЗНИК баце!
Имам чувството, че ако Ботев и Локо изпаднат тази година, този сезон ще бъде обявен за най-добрия за буферите от Жоро- Светеца насам...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Абе , ''рогатите'' са виновни. Пеевски , бил левскар. 

- El Commandante
sirius123 написа:Абе , ''рогатите'' са виновни. Пеевски , бил левскар.
Рогата немат нищо общо,а Сфинята не е гледал футбол дори по телевизията,дайте да не търсим под вола теле,ахаха..