ShooterMan написа:но няма да е Металик, защото го затриха вече, може би там Сатурн Скутаре
Какво ще кажеш за Буфер Горна Джумая?
Звучи ми добре..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа:но няма да е Металик, защото го затриха вече, може би там Сатурн Скутаре
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
slash1912 написа:RedeviL написа:Това определно ще осмисли живота на доста дребни човечета с безгранична злоба и завист!
...за около 1 месецПосле радостта приключва със старта на строежа.
ShooterMan написа:Е, имаше ефект от близо 50 000 000 КРАДЕНИ пари:
1. Направиха игрища в някакво село
2. Събориха си стадиона в града![]()
3. Спечелиха 2-те НАЙ-СКЪПИ 4-ти места в историята на А група ( трудно може да наречем "подвига" на Мърльо калъфки) и все пак взеха една калъфка от Купата, ако не бяха миналогодишните им номера на Цецку, Дилян и ДПС майките им да съборят един друг отбор май и в УЕФА нямаше да играят хихихихи
4. Нахраниха една дузина гладни маймуни с народните пари, сигруно там в маймунарника някои подсигуриха даже внуците си на палмите
5....като им връчат сметката дето трябва да я платят пак ще закриват отбора и ще търсят лиценза на някой друг селски отбор, да го окрадат и преименуват Ботевъ, но няма да е Металик, защото го затриха вече, може би там Сатурн Скутаре
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
IvailoRz написа:Много жалко . Дано всичко се нормализира и строежа продължи . Немога да повярвам ,че има хора които са против в България да има поне едно нормално европейско съоръжение .
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: favaca8888 и 14 госта