За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: За или против връщането на Емил Гъргоров ?

Мнениеот Red joker » 25 юни 2014 12:19

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:Дека е Бадемот,бре?

Днес трябвало да обяви решението си, аз очаквам някоя гръмка декларацийка даже :? Явно се покрил засега, дори не ще да пише на един красноармеец във ФБ, нещо се мъти тука, ще знаеш.

Мътен ти е акъла,нищо друго,ше знаеш 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2014 14:41

Добре, явно Бадема и спеца са заровили томахавките и засега всичко продължава по мед и масло. Сега очаквам обаче Сашетата да покажат кой кара влака и да натирят Гъргоров, разбира се след като се присъедини на лагера в Холандия :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юни 2014 14:46

TristaNNN написа:Добре, явно Бадема и спеца са заровили томахавките и засега всичко продължава по мед и масло. Сега очаквам обаче Сашетата да покажат кой кара влака и да натирят Гъргоров, разбира се след като се присъедини на лагера в Холандия :mrgreen:

Аз също се надявам да го направят :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2014 16:28

TristaNNN написа:Добре, явно Бадема и спеца са заровили томахавките и засега всичко продължава по мед и масло. Сега очаквам обаче Сашетата да покажат кой кара влака и да натирят Гъргоров, разбира се след като се присъедини на лагера в Холандия :mrgreen:

Що те боли толко,ти нали си от подУЯне,що не си гледаш сагата между тара и Мишо Иванов или пък „яката“ селекция на инженера и бикобореца,ами си тръгнал да се занимаваш с несвойствени работи и да ревеш за чуждите проблеми 8-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2014 16:36

Red joker написа:

Що те боли толко,ти нали си от подУЯне,що не си гледаш сагата между тара и Мишо Иванов или пък „яката“ селекция на инженера и бикобореца,ами си тръгнал да се занимаваш с несвойствени работи и да ревеш за чуждите проблеми 8-)

Аз си гледам и гореспоменатите събития, но засега при нас нещата се случват толкова правилно и спокойно, че чак ми е скучно, та рекох да надникна тук и да покоментирам новинките около вечния съперник. Пък при вас сеир-дал Господ. Та така :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2014 17:40

TristaNNN написа:
Red joker написа:

Аз си гледам и гореспоменатите събития, но засега при нас нещата се случват толкова правилно и спокойно, че чак ми е скучно, та рекох да надникна тук и да покоментирам новинките около вечния съперник. Пък при вас сеир-дал Господ. Та така :)

При вас сеира ше се види накрая,като се вдигне завесата :!:Иначе за сега всичко ви е на пушка,мачкате яко в контролите,плащат се заплатите на време,въобще пълна идилия!Е ,от време на време некое футболистче изпищи за неплатени заплати и го уволнят дисциплинарно за тази му дързост,трансферните ви цели бягат от подУЯне като дявол от тамян,ама иначе нема проблеми,всичко е о.к. :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 юни 2014 22:09

Бадема навреди много на институцията ЦСКА. Всякакви упражнения на тема колко добър футболист е са безсмислени.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2014 22:50

Logical person написа:Бадема навреди много на институцията ЦСКА. Всякакви упражнения на тема колко добър футболист е са безсмислени.

Де да беше само той,за съжаление, вече отдавна ,ЦСКА не е тази институция,която беше, иначе тази негова простотия,а и не само ,нямаше как да се случи...за съжаление стигнахме до положение да сме за посмешище и никой да не се съобразява с нас,просто сме down-sorry :(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2014 15:34

Red joker написа:
Logical person написа:Бадема навреди много на институцията ЦСКА. Всякакви упражнения на тема колко добър футболист е са безсмислени.

Де да беше само той,за съжаление, вече отдавна ,ЦСКА не е тази институция,която беше, иначе тази негова простотия,а и не само ,нямаше как да се случи...за съжаление стигнахме до положение да сме за посмешище и никой да не се съобразява с нас,просто сме down-sorry :(

Браво, най-после някой разумен красноармеец, поздравления за точния анализ :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 юни 2014 16:05

Изображение

Върни се в “ЦСКА”