Три-четири пъти си виждал H.A.A.R.P. досега?
Лятото на '94 мисля беше цялото със светкавици и без дъжд. ХААРП? Айде, няма нужда... Сумати и климатолози и специалисти казват, че няма нищо учудващо и алабала. Просто тук се смесват доста фактори. На първо време е информацията. Днес сме по-информирани от всякога. Но от тази информация трябва да се пресява плявата, а тя е в основите си съставена от плява. През 16-ти век, мисля е имало 50-годишен студ над Западна Европа. Не знам защо толкова малко се споменава... ХААРП? дА, БЕ.. Друго може да се посочи привлекателността на идеята, че човек контролира природата - чрез технологията, а не обратното - че сме безсилни пред нея. Не знам що не го приемат хората. Във всяка конспиративна теория има и малко истина обаче. Някои казват, че станцията в Аляска я затварят, щото са отворили някакви "врати", дето не трябва да се отварят. Лично аз не го вярвам, ма кой знае...
Хората имат толкова странни идеи - да създадат черна материя на Земята, да прихванат метеорит, и въобще... Ако нещо стане, то най-вероятно, да - сами ще си го причиним. Жалко, че покрай тъпата безкосместа маймуна ще замине и тая невероятна природа и животните.
Иначе тва чудо вчера... Значи е било в София към 5 следобяд, в Търново към 7 вечерта... бързичко дойде.