Божилов почна като дефанзивен халф, после почна да играе зад нападателя или по крилото.
Нормално да няма много голове.
Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
blue avalanche написа:Sh. Group написа:ЦСКА преговаря с Георги Божилов, информира източник на Проспорт.бг.
Софиянецът, който започва да играе футбол в Септември и ЦСКА, няма професионални изяви досега в столични клубове. Състезавал се е за Нафтекс, Черноморец, Локомотив Пловдив и Черно море.
Божилов е мултифункционален играч. Започва като централен защитник, след което се изявява дълго като вътрешен халф, за да достигне и до върха на атаката. Най-много мачове в кариерата си има за Черно море. Изиграл е 119 мача с отбелязани 18 гола.
Георги е роден на 12 февруари 1987 година в София. Висок е 185 см, 78 кг състезателно тегло.
Ми като е толкоз "мултифункционален" що не го пробвате като централен защитник?Може и да го преоткриете за световния футбол...
119 мача с 18 гола си е идеална статистика за...централен защитник!![]()
Макар,че Тиаго Силва или Давид Луис може да имат повече голове от него.Не съм сигурен,обаче...![]()
![]()
виждам, че си много заинтересован от селекцията ни, предполагам е от страх да не се повтори размаването от миналия сезон? 4x4
- blue avalanche
- Контакти:
Venko123 написа:Божилов почна като дефанзивен халф, после почна да играе зад нападателя или по крилото.
Тиаго Силва е започнал като централен защитник и продължава като централен защитник.И има повече голове от Божилов.
Вярно,че за повече мачове...
И Гаджев има повече голове от него.А никога не е бил нападател.
blue avalanche написа:Venko123 написа:Божилов почна като дефанзивен халф, после почна да играе зад нападателя или по крилото.
Тиаго Силва е започнал като централен защитник и продължава като централен защитник.И има повече голове от Божилов.
Вярно,че за повече мачове...![]()
И Гаджев има повече голове от него.А никога не е бил нападател.
Апостол Попов и той е централен защитник
А познайте кой освен Гъргоров може да се върне...Иванчо Караджипа

- Udoji90
- Контакти:
Миро Манолов е разтрогнал с "Литекс". Мисля, че може да се възползваме - приемлив вариант е според мен. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Миро Манолов е разтрогнал с "Литекс". Мисля, че може да се възползваме - приемлив вариант е според мен.
И е юнУша...Ама пък Стойчо убиец на юнУши...Пиши го бегал Миро.
- Udoji90
- Контакти:
Venko123 написа:Udoji90 написа:Миро Манолов е разтрогнал с "Литекс". Мисля, че може да се възползваме - приемлив вариант е според мен.
И е юнУша...Ама пък Стойчо убиец на юнУши...Пиши го бегал Миро.
И обича само играчи на над 30 години, а Миро е на 29...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Red Warrior
- Контакти:
Засега това за Манолов, Божилов и Караджата са само слухове. Преместиха бай Добри във втория отбор и вече няма кой да снася информация на журналята всеки ден. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Засега това за Манолов, Божилов и Караджата са само слухове. Преместиха бай Добри във втория отбор и вече няма кой да снася информация на журналята всеки ден.
Ако верно е снасял информация,би трябвало да го преместят в пенсия
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!