Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Уругвай е най-трагично играещият отбор от тези, които са се класирали досега. Нищо в този отбор не ми харесва, ама нищичко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

modor написа:rhaegar написа:Тоя мексикански калъф заслужава......да не казвам, че ще трябва да се банна сам
След отпадането на Хърватска. "Прокобата на Емил"... достигна и Италия![]()
![]()
![]()
Дрогба и компания също ще го отнесат довечера

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Суарез...
Срамота е за такъв играч да прави подобни глупости!

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
rhaegar написа:Това ако е нарушение за червен картон, на мач трябва да дават поне по 5.
Как да е, италианците сами са си виновни. Безумно слаби срещу Коста Рика, днес се сетиха да играят чак след гола. Вината си е на Прандели, въпреки съдийската тесла днес.
Не съм гледал първото полувреме, но понякога има натрупване на нарушения и едно такова ти вади картон с кървав цвят. Определено такива нарушения трябва да се санкционират задължително с червен картон, защото са опасни за здравето на съперник повече, отколкото ако напсуваш съдията и цялата съдийска колегия.
Още малко и искал да играе с топката, а цели съперника под коляното, и то с бутоните напред.. поне шпагат да беше, плъзгане по тревата... Ай сиктир и от италиански чалъми!
ПП- Чупил съм си китката на ръката след "невинно" спъване при игра на "тунел"

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:rhaegar написа:Това ако е нарушение за червен картон, на мач трябва да дават поне по 5.
Как да е, италианците сами са си виновни. Безумно слаби срещу Коста Рика, днес се сетиха да играят чак след гола. Вината си е на Прандели, въпреки съдийската тесла днес.
Не съм гледал първото полувреме, но понякога има натрупване на нарушения и едно такова ти вади картон с кървав цвят. Определено такива нарушения трябва да се санкционират задължително с червен картон, защото са опасни за здравето на съперник повече, отколкото ако напсуваш съдията и цялата съдийска колегия.
Още малко и искал да играе с топката, а цели съперника под коляното, и то с бутоните напред.. поне шпагат да беше, плъзгане по тревата... Ай сиктир и от италиански чалъми!
Тук не става въпрос за италиански чалъми, а за определено наслагване на съдийски грешки в полза на един отбор. Само на този отбор. За втори път това първенство съдията повлиява пряко на крайния резултат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- becks32milan
- Контакти:
Суарез, ЛЕКУВАЙ СЕ !
Италия са много странен отбор... Или ще отидат на финал, или ще отпаднат в групите...
Италия са много странен отбор... Или ще отидат на финал, или ще отпаднат в групите...
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
И всеки път като режат Италия се сещайте стотиците пъти в които са били бутани включително и срещу нас. Голям кеф ми е да ги режат съдиите, повече отколкото ако паднат честно 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Stahlgewitter
- Контакти:
becks32milan написа:Суарез, ЛЕКУВАЙ СЕ !
Е то се на финал не става.

sin4ec написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Това ако е нарушение за червен картон, на мач трябва да дават поне по 5.
Тук не става въпрос за италиански чалъми, а за определено наслагване на съдийски грешки в полза на един отбор. Само на този отбор. За втори път това първенство съдията повлиява пряко на крайния резултат.
Съдбата им връща за нагласеният мач с Камерун през 1982-а!.... Както и за финалът срещу Чехословакия, през 1938-а! За подпирането срещу Австралия, през 2006-а и провокацията на Матераци срещу Зидан, през същата година.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- ralka_levskarka
- Контакти:
Soulen написа:И всеки път като режат Италия се сещайте стотиците пъти в които са били бутани включително и срещу нас. Голям кеф ми е да ги режат съдиите, повече отколкото ако паднат честно

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]