Другото лице на банкера Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Другото лице на банкера Василев

Мнениеот slash1912 » 24 юни 2014 20:33

CTAHKO написа:
El Commandante написа:
CTAHKO написа:Питай го този отгоре дали му е тъпо :lol:

Станьо,земи спри с тея костенурки че ми се отеба за една седмица напред,ебем ти гнусотиите...

:lol: :lol: :lol:

Я го виж това, може отново да ти се доеве :lol: Оргазъм на желвата :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PGHfTstfWwk[/youtube]

Да не съм влязъл във форума на Animal Planet? :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2014 20:34

CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:Че и продължава :lol:

няма да те оставя да дишаш,долен платен болшевишки бот 8-)

Слабичко 8-) Ниска летва си, ставаш само за подпалки ;)

ква летва си ти бе платена политическа лека жена - възможно най-ниската летва :lol: тука можеш да си спамиш тъпотии ама нали знаеш като пуснеш поредната си малоумна тема кво ти се случва-появява се костенурк и ти се покриваш в дупката,всеки път едно и също моето момиче,ще те блъскам винаги,безплатно 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 юни 2014 20:47

Жълтата костенурка отново показва отвратително ниско ниво, тръгнал със Станко да се мери. Абе синковец, ти 100 години срещу него да тичаш, пак не можеш да го стигнеш! Иначе жълтите за пореден път достигат нови низини с тази тема. Караибрахимовите щицкоманди яко са налазили форума.

И спри да говориш за себе си в трето лице. Това е отредено единствено и само за Уреца, ти още не си стигнал неговия левел 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 20:51

urkoto написа:Караибрахимовите щицкоманди яко са налазили форума.

Караибрахимовите КАКВО?

Аз като ти разправям че си псевдоначетена и твърде суетна въртигъзица ти ми се сърдиш...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 юни 2014 20:55

El Commandante написа:
urkoto написа:Караибрахимовите щицкоманди яко са налазили форума.

Караибрахимовите КАКВО?

Аз като ти разправям че си псевдоначетена и твърде суетна въртигъзица ти ми се сърдиш...

Уотевър, Уреца ако тръгне да ти вади всеки път правописните грешки, къде ще му излезе края. Даже днес Уреца забеляза една в някой от безбройните ти постове тип - мятам се на амбразурата за шугър дедито. Но пък и кой е Уреца, че да те спира да го правиш, другарю грамър нази :mrgreen:

ПС Твърде насериозно си се взел, Уреца няма как да ти се сърди, сърденето е за жените, мъжете не се "сърдят" :idea: Но ти това така като гледам няма как да го знаеш :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 20:58

urkoto написа:Уотевър, Уреца ако тръгне да ти вади всеки път правописните грешки

Айде да не се опитваме да се изсулим по бели гащи,а?
Тук въобще не става дума за правописни грешки а за елементарно непознаване на материята за която пишем и фукня с думички,които просто не знаем какво значат.

Насочи се по-добре към строене на къщички за пилИнца,там ви е силата на вас,не в приказките...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 24 юни 2014 21:26

Не знам кой какво помни от "славното"минало на Ботиев,но знам че дълги години беше една голяма подлога на комунистическото чертибуквие.Изобщо не ме очудва подкрепата към проруския олигарх Ц .Василев.Поговорката,че "крушата не пада далеч от дървото",важи в случая с пълна сила.
Ботевисти,колко години мълчахте,когато тандема Ц.Василев/Пеевски (ДПС и ДС) ви даваха парички,а??
Аз съм срещу всички,които продължават да мамят българите:Батков,"Спасителя"-Лупи,Коко,Гр.Ганчев,Ц.Василев,Пеевски.Перачи на мръсни пари,а вие ги защитавате и пишете хвалебствени слова.СРАМ!!!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 21:29

Емигрант 45 написа:но знам че дълги години беше една голяма подлога на комунистическото чертибуквие

Явно И това не знаеш.
В периода преди Селянина, ЦСКА нямаше победа в Пловдив за период от 10 години...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2014 21:32

El Commandante написа:
Емигрант 45 написа:но знам че дълги години беше една голяма подлога на комунистическото чертибуквие

Явно И това не знаеш.
В периода преди Селянина, ЦСКА нямаше победа в Пловдив за период от 10 години...

Аха.... ама Емигрант говори за времената и преди брокерите 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 21:37

Кашчей написа:Аха.... ама Емигрант говори за времената и преди брокерите 8-)

Аз също.
Но ти бидейки неосведомен няма как да ги знаеш тея неща,да не говорим че трябва да си извънмерно назад с математиката за да не можеш да сметнеш че 10 години няма как да се съберат в 2,5 години колкото беше брокерския период...

Върни се в “Свободна зона”