САФ: "Спокойно ! Минаваме "Челси" ! ..."
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: САФ: "Спокойно ! Минаваме "Челси" ! ..."
Зимната пауза всичко ще се промени понеже Челси ще почне да пада 

ORIGINALNI...BE =)
Манчестър ще има шанс да навакса по време на Купата на Африканските нации,понеже от Челси ще заминат Есиен,Дрогба и Калу.От Арсенал също има хора,които ще заминат.Юнайтед пък нямат нито 1 африканец 

- Lord of memory
- Контакти:
Тва е Англия не Конкакаф, че да им африканци

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
						http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Red_champions
Абе те манафчестър не могат два паса да вържат,каква титла им е пред очите,смешна история,тях и Бободол ще ги бие.

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
						- 

THE G.A.M.E
Абе по принцип Сър-а не говори празни приказки.....ама това сега ми изглежда, по скоро като психоатака, от колкото като реална оценка ! 
Знам му аз номерата..... като започне някой от "Г 4" да върви добре.....и Алекс го почва.....
  като започне някой от "Г 4" да върви добре.....и Алекс го почва.....  

Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес..... няма да се върже !
  няма да се върже !  
Аз пак казвам ( пиша ) ако Челси успее да 'качи' още 2-3 т. спрямо Ман. Юн. до заминаването на африканците......то на хората на Фъргюсън, ще е много трудно да успеят да задминат "Сините" .
В крайна сметка, 'Купата на африканските нации' не е 5 месеца....и "черните перли" ще се върнат към края на Февруари ( ако не греша )
Ако до тогава Юнайтед не са дръпнали с 5-6 точки......да забравят за рекордната титла !

Знам му аз номерата.....
  Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес.....
 няма да се върже !
  няма да се върже !  Аз пак казвам ( пиша ) ако Челси успее да 'качи' още 2-3 т. спрямо Ман. Юн. до заминаването на африканците......то на хората на Фъргюсън, ще е много трудно да успеят да задминат "Сините" .
В крайна сметка, 'Купата на африканските нации' не е 5 месеца....и "черните перли" ще се върнат към края на Февруари ( ако не греша )
Ако до тогава Юнайтед не са дръпнали с 5-6 точки......да забравят за рекордната титла !
- Blue World Order
- Контакти:
тоя "red champions" е рядко тъпо същество. типичния чорбар.
3 "мнения" му прочетох в тая тема,всяко по-безумно от предишното...

3 "мнения" му прочетох в тая тема,всяко по-безумно от предишното...

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
THE G.A.M.E написа:Абе по принцип Сър-а не говори празни приказки.....ама това сега ми изглежда, по скоро като психоатака, от колкото като реална оценка !
Знам му аз номерата.....като започне някой от "Г 4" да върви добре.....и Алекс го почва.....

Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес.....няма да се върже !
Аз пак казвам ( пиша ) ако Челси успее да 'качи' още 2-3 т. спрямо Ман. Юн. до заминаването на африканците......то на хората на Фъргюсън, ще е много трудно да успеят да задминат "Сините" .
Напълно съм съгласен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
А за късмета на начинаещия чувал ли сиmarmi52 написа:Lord of memory написа:marmi52 написа::mrgreen:
Пак казвам - уважавам "Манчестър Юнайтед", но май тази година разчитате на ангажиментите на Дрогба и компания за Африканската купа, а не на някакви футболни аргументи, с които превъзхождате "Челси" ...
Аргументите ги видя преди 3 седмици под моста, дето направиха 5 атаки за целия мач и типичния им късмет в тия мачове.

Късметът помага на силните

Сега по темата,Челси тази година наистина играят много добре,но едва ли ще вземат титлата.Не го казвам,защото съм фен на МЮ,но просто сега почват по-турдните ви мачове,а на нас по-лесните.При вас ще отсъстват 2-3 африканци,при нас никой.И стига с тези гордостти,че сте били тим като Уулвс с 4-0,нищо лично към този тим,но ако това ви е критерия за резултати....
 Сега по темата,Челси тази година наистина играят много добре,но едва ли ще вземат титлата.Не го казвам,защото съм фен на МЮ,но просто сега почват по-турдните ви мачове,а на нас по-лесните.При вас ще отсъстват 2-3 африканци,при нас никой.И стига с тези гордостти,че сте били тим като Уулвс с 4-0,нищо лично към този тим,но ако това ви е критерия за резултати....  Сега и да си приказваме още 2-3 дни,все тая...Мачове до края много,всичко може да стане
 Сега и да си приказваме още 2-3 дни,все тая...Мачове до края много,всичко може да стане 
nqkoisitam написа:Не е прост Сър-а...
Орките ви заминават по бахъра да играят Купата на Африканските орки...тогава Мишо Есиен, Дроба ...няма да ги има на линия.
И Калу и Оби Микел даже.
Погледнете програма на Челси по времето на КАН,а после и тази на Арсенал.Арсенал играят в три поредни кръга срещу Челси,Манчестър и Ливърпул ако не се лъжа  .Ако Челси не си вземе без проблем мачовете по времето на КАН,(което съм сигурен,че няма да стане)то значи не заслужават титлата
 .Ако Челси не си вземе без проблем мачовете по времето на КАН,(което съм сигурен,че няма да стане)то значи не заслужават титлата 

.Ако Челси не си вземе без проблем мачовете по времето на КАН,(което съм сигурен,че няма да стане)то значи не заслужават титлата

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.