Капитанът напусна потъващия кораб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Капитанът напусна потъващия кораб

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 17:03

sin4ec написа:Станишев е капут и отдавна трябваше да си разкара мутрата, която дразни абсолютно всички, включително и в БСП. На мен ми е по-интересно кой ще поеме юздите сега.

Най-подходящ е Мартин Захариев, но самия той едва ли ще иска. Още по-малка е вероятността да му издигнат кандидатурата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 юни 2014 17:05

sin4ec написа:Станишев е капут и отдавна трябваше да си разкара мутрата, която дразни абсолютно всички, включително и в БСП. На мен ми е по-интересно кой ще поеме юздите сега.

Станишев си остава председател на БСП....
Сергей Станишев обяви, че остава лидер на партията си, въпреки слуховете, че се готви да се оттегли от поста.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 юни 2014 17:08

CTAHKO написа:

Най-подходящ е Мартин Захариев, но самия той едва ли ще иска. Още по-малка е вероятността да му издигнат кандидатурата 8-)

Мартин Захариев не е член на БСП, той е от гражданската им квота. Даже преди беше в ДСБ при Костов. Ако все пак махнаъ Станишев, ще го смени някой стар партиен другар.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2014 17:11

Logical person написа:
CTAHKO написа:

Мартин Захариев не е член на БСП, той е от гражданската им квота. Даже преди беше в ДСБ при Костов. Ако все пак махнаъ Станишев, ще го смени някой стар партиен другар.

Именно. За това казвам, че вероятността е почти нулева, което не означава че не е подходящ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юни 2014 19:32

Новият Генерален секретар на Партията трябва да стане някой потомствен комунист, а не някакъв си ренегат.
Две идеи се борят в партията. Едното на Първанката, момче от низините, изминал последователно пътя от редови член до първи в партията. Другото е на Станишката и ред сегашни и бивши министърчета, обикновено неродени в България, неживяли и неучили в страната, произхождащи от комунистическата аристокрация.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2014 22:29

Съсела хубаво се чупи към Белгия, ама оттам да не ни го върнат както Франция ни върна циганите?Спешно с чартър и с 200евра джобни :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 юни 2014 22:37

NOMER14 написа:Новият Генерален секретар на Партията трябва да стане някой потомствен комунист, а не някакъв си ренегат.
Две идеи се борят в партията. Едното на Първанката, момче от низините, изминал последователно пътя от редови член до първи в партията. Другото е на Станишката и ред сегашни и бивши министърчета, обикновено неродени в България, неживяли и неучили в страната, произхождащи от комунистическата аристокрация.

Янаки Стоилов.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юни 2014 23:06

sin4ec написа:
NOMER14 написа:Новият Генерален секретар на Партията трябва да стане някой потомствен комунист, а не някакъв си ренегат.

Янаки Стоилов.

Ти сериозно ли?! :roll:
Безлична работа....Станишката е с класи над него - беше и министър-председател.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2014 23:44

pampi написа:Ко? Не!
Ей сега вече Европата я окъса... :lol: Станишката за десетина години видя сметката на България и БСП, подкара ПЕС по наклона и сега вече е ред на ЕС. Мали-и, мали... :lol:

Аз пък съм доволен след като цял живот издържаме този, който все още няма един трудов ден сега поне ще си делим издръжката му с братята европейци.
Абе проф. георгиева няма ли да излезе пък да удари едно коментарче за световното все пак груповата фаза е към края си, или тя все още не знае, че е започнало, или пък просто нея интересува както и като цяло спортът.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юни 2014 23:53

milen.hristov написа:Абе проф. георгиева няма ли да излезе пък да удари едно коментарче за световното все пак груповата фаза е към края си, или тя все още не знае, че е започнало, или пък просто нея интересува както и като цяло спортът.

Нейният отбор не се класира за световното....
Холандия, Румъния и Унгария излязоха по-силни.

Върни се в “Свободна зона”