Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот daduradam » 23 юни 2014 23:47

Д-р Енчев 8-) :lol: :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2014 23:48

CTAHKO написа:
ralka_levskarka написа:Много малко кадърни лекари останаха в България.
В това се уверих преди около 5,6 години. Отива баба ми на преглед и какво? Лекуваха я 1 месец за сърце. Какво се оказа? Рак на бъбрека. Я да го махнем. Всичко ток, след месец баба ми беше парализирана с разсейки по гръбнака. Нататък 100% знаете какво се е случило. И не, дори нямаше 60.

Да не ти обяснявам, че на сестра ми забравиха да и извадят плацентата като раждаше 8-) Няма да ти казвам за какви усложнения става въпрос след това. А това дори не е операция. Един колега имаше проблеми с тъпанчето, отиде да го оперират, ония забравили тампона вътре и взе да бере и гноясва. Ами баща ми (лека му пръст) получава инфаркт, те го лекуват от воден плеврит в продължение на близо седмица. Добре, ама като се усетиха че трябва да го преместят в друго отделение, което е един етаж над това в което беше, се оказа че пак трябва да се ходи до джипито за направление, иначе няма да го преместят, а ще го изпишат. Аз тогава ги нагребах, че ми беше писнало от тези некадърници. Викам им "Ами ако няма роднини, какво правим? Кой ще отиде да го вземе това направление, той ли трябва да отиде да си го вземе?", те мълчат и гледат да се измъкнат по тъча :evil: Ей това са ни лекарите и здравната система :evil: Още много истории мога да разправям, ама гледам мача, а и не ми се пише на тая тема че ме хваща яд :evil:

Нормално да те хваща яд. И мен ме хвана яд и оттогава съм ги намразила, можеше да е жива сега, беше ми като втора майка.
А мен.. боли ме кръста, отивам на снимка и онзи ми вика стеснение на 5 и 6 прешлен, отдолу- нагоре. Това става на 14, като бях някъде, боли ме от 12 годишна. На 17 отивам пак на снимка на друго място и с майка ми казваме какво са ни казали и онзи "не може да бъде нямаш толкова прешлени" :shock: Каза ми тогава, че нещо не се е развило и заради това ме боли. В момента съм на 19, гръбнака продължава да ме боли, че се къса, да не казвам как пращи при коремни преси, все едно го чупя на 3 места..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2014 23:48

Д-р Врабчев и д-р Бостанджиев са най-добрите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юни 2014 23:48

Офффф, червеният мозъчен тръст взе да увеличава състава си :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 юни 2014 23:50

Това ли е изключителната здравна система, въведена от демокрацията у нас?

Станко,в момента завиваш в коренно различна посока,която на практика няма нищо общо с дискутираната тема ;)
Пак повтарям:Нивото на здравна култура на българите е на едно страшно ниско ниво!
Абсурдно е да се твърди,че българските лекари са некадърни,просто е абсурдно!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2014 23:51

ralka_levskarka написа:
Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:Много малко кадърни лекари останаха в България.
В това се уверих преди около 5,6 години. Отива баба ми на преглед и какво? Лекуваха я 1 месец за сърце. Какво се оказа? Рак на бъбрека. Я да го махнем. Всичко ток, след месец баба ми беше парализирана с разсейки по гръбнака. Нататък 100% знаете какво се е случило. И не, дори нямаше 60.

Раличке, ще си позволя една лека забележка, след като искаш да учиш филология..5,6 не е равнозначно на 5-6 години, както и 5/6 също не е равнозначно на 5-6. Забелязал съм тази много често допускана грешка при изписването на примерен брой-години, дни, пари....
Не го приемай за заяждане, моля :oops:

Не го приемам, спокойно, не съм толкова дребнава.
Предпочитам да ми кажат и да го науча, отколкото всеки път да допускам една и съща грешка. Все пак, човек се учи докато е жив, нали така :)

Значи това са предимно математически означения, но в математиката това разделяне става с тире, с две точки-една отгоре и една отдолу, докато в литературата е само с тире. Всякакви други запетайки, наклонени черти правят числото смешно, когато е в писана реч, защото в единият случай (със запетайка) става реч за пет цяло и шест десети, а в другият (с наклонена черта) за пет шести, а това са доста различни по стойност числа ;)

@ smoothc, това го научих за една кокошка, ама домашна, но вече бях изкласил и не ме взеха обратно в училище 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2014 23:51

ralka_levskarka написа: В момента съм на 19, гръбнака продължава да ме боли, ...

Да се направя и аз малко на Кашчей ...... Ралке, освен полов член ...... има и други видове членове. Не е лошо да почнеш да ги употребяваш. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 юни 2014 23:52

1982 написа:
ralka_levskarka написа: В момента съм на 19, гръбнака продължава да ме боли, ...

Да се направя и аз малко на Кашчей ...... Ралке, освен полов член ...... има и други видове членове. Не е лошо да почнеш да ги употребяваш. 8-)

:lol: :lol: 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2014 23:52

1982 написа:

Добре, гръбнакът, с кратък, с пълен- боли ме.. :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2014 23:52

1982 написа:А може би момичето наистина е имало предвид пет цяло и шест години, заядлицо. Това че ти не можеш да си го сметнеш, не значи, че не е правилно изписано. 8-)

Духай таратора, да правиш мехурчета :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”