daduradam написа:Фройд, радвам се да се запознаемПодскажи ми аз какъв ще стана.Моля, моля , моля , моля, моля.
Без пари нищо не казвам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Фройд, радвам се да се запознаемПодскажи ми аз какъв ще стана.Моля, моля , моля , моля, моля.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кашчей написа:vasilnv написа:ЕМИЛ написа:vasilnv написа:Коя е Павлета?
Няква в БНТ ли е?
Съдия по футбол, ако се съди от снимката
Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Извода го оставям за теб!
smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Момент,Кашчей! Какъв проблем е за теб,че този човек е решил да следва медицина?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Не искам живота ми да зависи от тройкажииТи искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка
smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
memnto написа:CTAHKO написа:smoothc написа:Аз съм виждал картини на Хитлер и трябва да ти кажа, че има много добри натюрморти.
Не искам живота ми да зависи от тройкажии Ти искаш ли твоя да зависи от лекар, завършил с тройка
Сам каза, че не живеем в соц-а, тоест няма само 1 лекар, тоест имаш право да си избираш.
CTAHKO написа:daduradam написа:Фройд, радвам се да се запознаемПодскажи ми аз какъв ще стана.Моля, моля , моля , моля, моля.
Без пари нищо не казвамСамо с молби не става
Вече не сме в соца, за да правим всичко без пари
Само ще ти кажа какъв няма да станеш - лекар
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82 и 4 госта