Да прецакаш "тарикатите"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да прецакаш "тарикатите"
Що не пуснете тема и за бай Добри? Така както сте тръгнали с темите за бивш играч на Ботев, който е прецакал с парички бивши адвокатчета на ЦСКА? А бай Добри, горкият, няма кой да го защити дори с една малка темичка, СРАМ!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Колега "журналист", би трябвало да знаеш, че в нета е задължително позоваването на източника ти на информация, без значение дали е вярна или невярна.
Отделно от това, изобщо не ми се вярва, че Градев и Василев са работили на "честна дума" и без договор. Накрая да не се окаже точно прецакващият най-прецакан.Градев може и да не става, но за Василев имам друго мнение.
Отделно от това, изобщо не ми се вярва, че Градев и Василев са работили на "честна дума" и без договор. Накрая да не се окаже точно прецакващият най-прецакан.Градев може и да не става, но за Василев имам друго мнение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
zlato1234 написа:Що не пуснете тема и за бай Добри? Така както сте тръгнали с темите за бивш играч на Ботев, който е прецакал с парички бивши адвокатчета на ЦСКА? А бай Добри, горкият, няма кой да го защити дори с една малка темичка, СРАМ!![]()
ЧовекОт е нает, за да защитава Лупи и да плюе по всички бивши, работили с ТИТАН
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ееех Жоре...Тоя лош Бобан. Жореее, Жоре....Нали Септември месец 2013 щяхме да сме фалирали...Жоре, нали Гъргоров щял да се върне в ЦСКА, но не и докато треньор е Стойчо, защо този лош Бадем се връща точно при...Стойчо.
Кашчей написа:Колега "журналист", би трябвало да знаеш, че в нета е задължително позоваването на източника ти на информация, без значение дали е вярна или невярна.
С тая пунктуация и правопис, тоя ако е журналист, аз съм Хемингуей!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Кашчей написа:zlato1234 написа:Що не пуснете тема и за бай Добри? Така както сте тръгнали с темите за бивш играч на Ботев, който е прецакал с парички бивши адвокатчета на ЦСКА? А бай Добри, горкият, няма кой да го защити дори с една малка темичка, СРАМ!![]()
ЧовекОт е нает, за да защитава Лупи и да плюе по всички бивши, работили с ТИТАН
Ами така е... Аз скоро очаквам да пусне темички за Паро, Майкъла и Дучето! За Бадема беше цял роман изписан от няколко фенчета. А сега, когато МАЙ ще се връща всички отново в един глас го заобичаха! Само не знам, как приемат за свои кумири личности като Лупи и Стойчо! Все едно аз да дам Батков за пример!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Абе, момчета, дали осъзнавате, че сте като селски клюкарки?
Имам усещането, че приемате този форум за ваш и се държите, все едно всичко зависи от вас...
Защо не ходите да си коментирате вашия подфорум?
Много досадна и отегчителна работа.
Имам усещането, че приемате този форум за ваш и се държите, все едно всичко зависи от вас...
turb04 написа:Абе, момчета, дали осъзнавате, че сте като селски клюкарки?
Ти колко плати, за да е твой този подфорум?
Не усещаш ли, че започваш да издишаш вече, след като даваш насоки кой в кой раздел на форума има право да пише? И това, само след седмица регистрация?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
turb04 написа:Абе, момчета, дали осъзнавате, че сте като селски клюкарки?
Ти се научи да пишеш на български, пък после давай наклон кой и какво да коментира. Дотогава никой няма да те приеме насериозно. Кат гледам, от червените фенове само memnto влезе тук, и то за да ти тегли една. Но ти продължавай да се бараш за отворен, лошо няма...Не че си нямаме палячуфци, ама още един е добре дошел!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
turb04 написа:Няма да правя психологически разбор, за да не развалям еуфорията им преди шампионата.
Недей,щот няма да ти се получи.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.