Барселона - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vladi2610
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид

Мнениеот vladi2610 » 22 ное 2009 08:17

Не знаех,че феновете на Барселона са толкова разярени.Лошото, е че няма да много хубав мач,(Реал и Милан)защото :
Барселона загуби аржентинската си звезда Лионел Меси за двата решаващи мача на клуба, които са през следващата седмица срещу Интер от Шампионската лига и срещу Реал Мадрид от Примера дивисион.

Меси има контузия в адуктора на левия крак, която получи по време на мача с Атлетик Билабо на „Сан Мамес”. Аржентинецът получи травмата през второто полувреме на срещата и бе принудително заменен от Боян Къркич в 75-та минута.

Лекарият на каталунския клуб Рикард Пруна потвърди, че Меси със сигурност изпуска мача с Интер от Шампионската лига и е много вероятно да не бъде възстановен и за „Ел класико”, което е в неделя.

Това е поредният сериозен удар за старши треньора Хосеп Гуардиола, тъй като той почти сигурно няма да може да разчита за предстоящите два мача на другата си голяма звезда Златан Ибрахимович.

Освен това болни от свински вирус са Ерик Абидал и Яя Туре, а със съмнения, че е заразен от същия грип е и Рафаел Маркес, като това са трима от основните играчи на Гуардиола.

Без Меси ще им е трудно, защото те зависят от него!Дано Роналдо се завърне и вече ще имаме един много силен Реал и ще е трудно да ни бият!

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 22 ное 2009 12:13

Това за селекций за по 300 милиона ... не зависи всичко от 1 играч(в случая Роналдо като се върне 100% съм сигурен ,че няма да е Роналдо от преди контузията), а и за Барса защо казваш Меси , мисля че Иниеста и Шаби са доста по - решаващи.Фен съм на Реал , но определено това ,което виждам е , че барса играе с по-голяма лекота и това разбира се обаче не е критерий.Нека се получи хубав мач преди всичко.Аз лично мн бих се радвал на един Х на камп ноу....

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 22 ное 2009 12:34

Изображение
Нека по-добрият победи.Макар и двата отбора да не са ми приятни,дано направят зрелище.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 22 ное 2009 22:13

Успех на Реал. Вярвам, че след тези срамни загуби ще са мотивирани да покажат, че не за подценяване, така че очаквам победа с 0 : 2 или 1 : 2.
Изображение

boris-morev
Контакти:

Мнениеот boris-morev » 23 ное 2009 01:00

Не разбирам защо тъпите фенове на Барцилоната винаги идват в нашия сайт и само се обаждат където не им е работа ;тука си
е само за фенове на най-великия клуб в историята на футбола и за да се споделят между феновете новинки и нещо интересно
около клуба така или иначе на фенчетата на Барцилоната никой не им обръща внимание що не си пишете във вашите си места
тука нямате място нито някои ви иска мнението ...както се очертава Меси да е контузен а Роналдо да играе нищо чудно тази
година да е наш ред да се покефим малко на разгромна победа 1-4 мисля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 27 ное 2009 13:56

Смятам, че мача е х/2. Както са набрали инерция Барса, ще им трябва само една лека подсечка и ще има да се търкалят по склона, до края на сезона. В тези мачове формата не е от решаващо значение и въпреки че Реал е по-колебливият от двата отбора в момента (като резултати не толкова, но като игра все още търсят себе си) ми се струва, че ще бият.
И равният не е толкова лош резултат за Балета, докато очакванията спрямо каталунците са по-високи, все пак играят на собствен терен.
Дано да спретнат едно кърваво дерби (както винаги) и дано в крайна сметка Реал Мадрид да триумфират. Ще им се отрази добре на самочувствието на момчетата. 8-)

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 29 ное 2009 09:51

Ще дават ли мача по някоя Бг телевизия??

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 ное 2009 10:13

de_souza написа:Ще дават ли мача по някоя Бг телевизия??
ТВ+

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 ное 2009 11:36

Поздрав за всички мадридисти. Дано вземем мача довечера [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1JejxB8arlE[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 29 ное 2009 19:52

може ли да ми датете някакав линк за да гледам мача онлайн :? ? Благодаря предварително ;)
Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Реал Мадрид”