Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 10:53

boabbb написа:Странна работа става със Суарез :? Със сигурност ще има атаки след Световното :lol: Според мен не трябва да го продавате, обаче не се знае какво са се разбрали с началниците :roll: Аз лично ако бях на мястото на Суарез, щях да искам трансфер в Реал или Барселона ( по-скоро в Реал ). Това са супер-клубовете на днешното време и всеки футболист смята за чест да играе там. Неприятната част е, че те си имат вече голями звезди и там отношението не е същото ;) Гледам, че коментирате, че Йозил едва ли не насила е отишъл в Арсенал :mrgreen: Разликата за него е, че в Арсенал той е звездата, а не просто един от отбора - някой хора търсят именно това ;) В крайна сметка аз лично намирам за много вредно един отбор да зависи до такава от някой играч, че той да е "незаменим"

Ти Боянчо си ясен ,като един фен на наш пряк конкурент е нормално да искаш да си продадем най добрия играч ,за да имаш някакъв шанс да ни задминеш ,иначе просто няма как да се случи това .За това ти си нормален фен .Ненормалното е ,когато наш фен иска това ,като нашия средняк . За това казвам,че той е ненормален,психично болен.
А и теб още повече ,те е яд ,че най- големия отказа миналото лято да направи крачка назад в кариерата си ,като премине при вас. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2014 10:57

А и теб още повече ,те е яд ,че най- големия отказа миналото лято да направи крачка назад в кариерата си ,като премине при вас. :)

Не е лъжа, те затова го извадиха и от първия отбор :mrgreen: :lol: :lol: Няма значение, Арсенал ми е достатъчно атрактивен и без него ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 юни 2014 10:59

suareshampion написа:
boabbb написа:Странна работа става със Суарез :? Със сигурност ще има атаки след Световното :lol: Според мен не трябва да го продавате, обаче не се знае какво са се разбрали с началниците :roll: Аз лично ако бях на мястото на Суарез, щях да искам трансфер в Реал или Барселона ( по-скоро в Реал ). Това са супер-клубовете на днешното време и всеки футболист смята за чест да играе там. Неприятната част е, че те си имат вече голями звезди и там отношението не е същото ;) Гледам, че коментирате, че Йозил едва ли не насила е отишъл в Арсенал :mrgreen: Разликата за него е, че в Арсенал той е звездата, а не просто един от отбора - някой хора търсят именно това ;) В крайна сметка аз лично намирам за много вредно един отбор да зависи до такава от някой играч, че той да е "незаменим"

Ти Боянчо си ясен ,като един фен на наш пряк конкурент е нормално да искаш да си продадем най добрия играч ,за да имаш някакъв шанс да ни задминеш ,иначе просто няма как да се случи това .За това ти си нормален фен .Ненормалното е ,когато наш фен иска това ,като нашия средняк . За това казвам,че той е ненормален,психично болен.

А и да не забравяме , че Суарез където и да е бил е играл редовно ! Сега има шанс да вземе Златната топка и ако смени отбора това няма как да се случи ! И най-нормалното е да остане в Ливърпул . Да продължи да вкарва .Да има шанс да спечели този трофей .Да докаже , че от класата на К.Р. и Л.Меси :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 11:01

boabbb написа:

Няма значение, Арсенал ми е достатъчно атрактивен и без него ;)

Така ,ще кажеш много ясно Боянчо :) то друго не ти и остава :)
Щом 4то място ти е атрактивно ,значи веднага те причислявам към нашия средняк ..вече станахте двама :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 11:02

iliev72 написа: .Да докаже , че от класата на К.Р. и Л.Меси :)

Илиев ,ще ти купя очилца :) ...той отдавна го е доказал това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2014 11:11

suareshampion написа:
boabbb написа:

Щом 4то място ти е атрактивно ,значи веднага те причислявам към нашия средняк ..вече станахте двама :)

А-а, не така :lol: Влезнахте и вие в топ 4 и ти порастна работата :mrgreen: Спокойно, бе, ние сме там отдавна, даже и няколко пъти ставахме шампиони 8-) Не бързай ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 11:24

boabbb написа:
suareshampion написа:
boabbb написа:

А-а, не така Влезнахте и вие в топ 4 и ти порастна работата . Спокойно, бе, ние сме там отдавна, даже и няколко пъти ставахме шампиони 8-) Не бързай ...

И какво ,като отдавна си там ? Точно това е мишишкото и средняшкото ,че се задоволявате с 4то място в Англия и излизане от групите на ШЛ :) От кога не си ставал шампион,че не се сещам нещо ? :)
И аз съм напълно СПОКОЕН Боянчо ,с тоя перфектен Брендън начело и с най -големия . ;) :) Голяма машина сме ей и ще ставаме още по голяма ..само стой и гледай ..
Последна промяна от suareshampion на 23 юни 2014 11:30, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 юни 2014 11:24

suareshampion написа:

Нека направи още една такава година в Ливърпул и вече всички да го гледат със страх примесен с уважение ;)
Трудно е да си на-добрият , но още по-трудно се остава най-добрият ;) Нека си пожелаем и следващият сезон е поне толкова добър за Суарез колкото предишният :) Може и по-добра и на защитници като Кейхил Луис да им е кошмарът :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 юни 2014 11:29

iliev72 написа:
suareshampion написа:

Нека направи още една такава година в Ливърпул и вече всички да го гледат със страх примесен с уважение ;)
Трудно е да си на-добрият , но още по-трудно се остава най-добрият ;) Нека си пожелаем и следващият сезон е поне толкова добър за Суарез колкото предишният :) Може и по-добра и на защитници като Кейхил Луис да им е кошмарът :)

Илиев ,Суарес дойде при нас със 100 гола зад гърба си бе алоууу враца ? Ми той още тогава беше доказан. И всеки сезон ,щеше да вкарва над 30 гола ,ако некадърния Далглиш ,беше сложил до него Коутиньо и Стъридж а не Керъл,Даунинг и Хендерсън . ;)
Много е важно ,един треньор да сложи подходящите партньори до една звезда ,за да я направи най-добрата и да извлече максимума от нея !! В противен случай ,играча се мъчи и просто се обезмислят качествата му ,както беше в нашия случай.
Последна промяна от suareshampion на 23 юни 2014 12:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юни 2014 11:32

[offtopic]Не искам да дразня никого, държа да го подчертая :!: , ама точно ваш фен да ме пита откога не сме ставали шампиони ... :roll:[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”