boabbb написа:Странна работа става със СуарезСъс сигурност ще има атаки след Световното
Според мен не трябва да го продавате, обаче не се знае какво са се разбрали с началниците
Аз лично ако бях на мястото на Суарез, щях да искам трансфер в Реал или Барселона ( по-скоро в Реал ). Това са супер-клубовете на днешното време и всеки футболист смята за чест да играе там. Неприятната част е, че те си имат вече голями звезди и там отношението не е същото
Гледам, че коментирате, че Йозил едва ли не насила е отишъл в Арсенал
Разликата за него е, че в Арсенал той е звездата, а не просто един от отбора - някой хора търсят именно това
В крайна сметка аз лично намирам за много вредно един отбор да зависи до такава от някой играч, че той да е "незаменим"
Ти Боянчо си ясен ,като един фен на наш пряк конкурент е нормално да искаш да си продадем най добрия играч ,за да имаш някакъв шанс да ни задминеш ,иначе просто няма как да се случи това .За това ти си нормален фен .Ненормалното е ,когато наш фен иска това ,като нашия средняк . За това казвам,че той е ненормален,психично болен.
А и теб още повече ,те е яд ,че най- големия отказа миналото лято да направи крачка назад в кариерата си ,като премине при вас.